Oblíbené hry

Living Room

5.11.2012
77%
Hra - Living Room
Video se načítá
Prozkoumejte spolu se sympatickou malou holčičkou její dům i okolí. Začněte v pokoji, zkuste koupelnu a pokračujte ven, kde se můžete stavit na dětské hřiště nebo na návštěvu ke kamarádovi. Prozkoumávejte všechno myškou. Když narazíte na něco, co jde vyzkoušet a kurzor se změní z červené šipky na…

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.

Alchemy Swap

26.2.2013
70%
Hra - Alchemy Swap
Video se načítá
Zábavná hra, ve které máte za úkol spojit co nejvíce lahviček. Spojit však můžete minimálně 3 lahvičky stejné barvy. Bohužel máte jen jednu minutu na získání co největšího počtu bodů. Pokud se Vám ale podaří spojit více jak 3 lahvičky, objeví se speciální, za kterou můžete dostat bonusový čas.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Deep Reef

20.12.2012
70%
Hra - Deep Reef
Video se načítá
V této super návykové logické hře budete vytvářet trojice stejných symbolů aby pak zmizely. V celé stovce levelů bude Vašim úkolem takto vymazat všechny "zamrzlé" symboly. Času máte kolik jen chcete ale omezení jste počtem celkových tahů, které můžete použít, tak vše dobře promyslete :)

Gem Invasion

7.11.2011
78%
Hra - Gem Invasion
Video se načítá
V logická hra Gem Invasion, ve které budete muset sbírat body, abyste se dostali do dalších levelů. Body získáváte tehdy, když se vám podaří dát vedle sebe alespoň tři krystaly stejné barvy. Naplánujte si tahy dopředu, abyste získali co nejvíce bodů.

My Little Pegasus

4.8.2013
77%
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Uprav si vzhled svého pegasa. Podle toho, co bude dělat, můžeš poznat, jestli se mu tvá volba líbí nebo ne, a případně ji upravit. Vyjdeš mu vstříc, nebo si navzdory jemu budeš dělat, co chceš?

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Love Potions

6.6.2013
83%
Hra - Love Potions
Video se načítá
Vítejte v klasické pohádce, kde musí princezna získat ten správný kouzelný lektvar, aby přivolala krásného prince. Pomůžete jí ho z nejrůznějších ingrediencí namíchat? Musíte ale zvolit správnou kombinaci, jinak se může stát, že přijde úplně někdo jiný než princ ;)

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Summer Shells

25.7.2011
82%
Hra - Summer Shells
Video se načítá
V této hře jste dostali za úkol potápět se s malou holčičkou a sbírat poklady, které nalezne v moři. Během časového limitu musíte posbírat co nejvíce mušlí a další předmětů, které naleznete v moři. Nezapomínejte ovšem na to, že se holčička musí pravidelně nadechovat a vyplavat tak na hladinu.

Hamster Care

4.6.2013
88%
Hra - Hamster Care
Video se načítá
V této pěkné pečovací hře se budete starat o roztomilého křečíka. V několika malých "hrách" ho postupně umyjete, vysušíte, učešete, nakrmíte, pomazlíte se s ním nebo mu i vyberete zajímavé doplňky. Na začátku máte možnost si zvolit, jestli chcete hrát na čas, nebo bez jakéhokoliv limitu.

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Forever Friends

27.9.2012
85%
Hra - Forever Friends
Video se načítá
Forever Friends je opravdu povedená oblíkačka, ve které budete vytvářet nové image dvěma nerozlučným kamarádkám. Vybírat můžete s velkého množství moderních účesů, halenek, sukní, triček, šatů i celých souprav. Samozřejmostí jsou nejrůznější boty a doplňky. Budou se k sobě kamarádky hodit, nebo…
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Mina´s Beach House

26.8.2012
91%
Hra - Mina´s Beach House
Video se načítá
V této opravdu skvěle propracované dekorační hře budete zařizovat plážový dům. Můžete mu zařídit ložnici, obývací pokoj i zahradu. Nabídka nábytku i doplňků je opravdu široká a všechno jde otáčet a zvětšovat nebo zmenšovat podle Vašeho záměru.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.