Oblíbené hry

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Tron 2.0

16.6.2013
80%
Hra - Tron 2.0
Video se načítá
Přinášíme vám, další díl hry Tron. Vy budete mít za úkol být rychlejší než váš soupeř, ale hlavním cílem je nenarazit do ničeho a zablokovat soupeře tak aby měl co nejmenší prostor a naboural. Hra se dá hrát i ve dvou, ale jakmile to zkusíte tak se už neodlepíte. Hráč co má 3 vítězství tak vyhrává.…

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Trendy Barbie

10.7.2012
77%
Hra - Trendy Barbie
Video se načítá
Ve hře Trendy Barie budete oblékat modelku Barbie tak, aby se co nejlépe hodila na obálku svého vlastního časopisu. Jaký bude mít styl? A necháte jí její oblíbené barvy nebo si vyberete jiné barevné ladění?

Movie Star Dress up 2

17.7.2013
90%
Hra - Movie Star Dress up 2
Video se načítá
A opět je tu naše milovaná Barbie, která potřebuje vybrat správný outfit a vypadat jako filmová hvězda. Výběr šatů je velmi pestrý a proto potřebuje vaši pomoc, aby okouzlila své fanoušky. Vybírat si můžete z různorodých účesů, šatů a doplňků. Oblečte Barbie jako hvězdu.

Barbie Room Dress Up

8.11.2012
75%
Hra - Barbie Room Dress Up
Video se načítá
Je tady výborná Barbie oblíkačka, ve které budete moct vybrat této populární panence celý nový outfit. Začněte třeba od účesu, nakombinujte to nejlepší stylové oblečení podle vlastního vkusu a zakončete botama a super doplňkama.

Opice a banány

7.10.2012
75%
Hra - Opice a banány
Video se načítá
Vyzkoušejte svůj postřeh v této pěkné hře s roztomilými opičkami. Vašim úkolem bude ukrást velké gorile její banány. Samozřejmě Vás při tom nesmí nachytat. Správný okamžik nastane vždycky, když jedna z opiček odpoutá její pozornost. Kolik banánů se Vám podaří v omezeném čase získat?

Barbie Princess Dress Up

12.8.2013
79%
Hra - Barbie Princess Dress Up
Video se načítá
Barbie je opět tady a potřebuje vaši pomoci s oblékáním. Čeká ji její milovaný a ona chce vypadat, co nejlépe. Pomoz Barbie a vychystej ji na schůzku.

Princess Photoshoot

13.8.2013
73%
Hra - Princess Photoshoot
Video se načítá
Princess Photoshoot Dress Up je zajímavá, ale přitom jednoduchá hra pro dívky. O co ve hře jde? Vaším úkolem je vybrat modelce hezké šaty, účes, boty a samozřejmě různé doplňky. Zajímavostí na této hře je, že si oblečení můžete barevně pozměnit.

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Yan Loong Legend 2

9.4.2012
81%
Hra - Yan Loong Legend 2
Video se načítá
Přinášíme vám skvělou bojovou hru, v níž se s hlavním hrdinou musíte probojovat hordou nepřátel. Hra má na první pohled netradiční ovládání, na které si však rychle zvyknete. Velkou výhodou hry je to, že ji mohou hrát i dva hráči.

Hollywood Hall of Fame 2

16.4.2012
67%
Hra - Hollywood Hall of Fame 2
Video se načítá
Je tady super hra ne s jednou, ale hned se třemi celebritami (jedna z nich je dokonce představitelka oblíbené Hannah Montany), které si budete moct upravit podle vlastní představivosti.Budou si nakonec podobné, nebo jim vymyslíte úplně novou vizáž?
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Hannah Montana Superstar

14.1.2012
73%
Hra - Hannah Montana Superstar
Video se načítá
Staňte se módní poradkyní této mladé hvězdy. Ve hře Hannah Montana Superstar bude jen na Vás, jaký jí zvolíte účes i barvu vlasů a jak ji na její důležité turné oblečete. Uplatněte všechen svůj vkus a představivost, aby měla před svými fanoušky úspěch a všem se líbila. Nakonec si budete moct vybrat,…

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Bunny Ice-Cream Maker

27.10.2012
79%
Hra - Bunny Ice-Cream Maker
Video se načítá
Kdo by neměl rád dobrou zmrzlinu. V této super hře, u které se Vám určitě budou sbíhat sliny, si vyberete hned tři kopečky a ty si ozdobíte podle vlastní chuti. Jakou příchuť každému kopečku dáte? Na výběr budete mít taky z mnoha různých polev a posypek. Nahoru pak můžete použít dobroty jako sladké…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.