Oblíbené hry

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.
Hra - Hello Kitty miska na polévku
Video se načítá
Všem, kdo mají rádi kočičku Hello Kitty se jistě bude líbit tato dekorační hra, ve které si budete moct podle svých představ vyrobit vlastní mističku na polévku. Zvolte si svou oblíbenou barvu, kterou chcete aby měla miska, talířek i lžíce. Vyberte ze zajímavých vzorů a samozřejmě některý ze super…
Hra - Hello Kitty závody na bruslích
Video se načítá
Zúčastněte se super závodů na kolečkových bruslích, kde si jako svého reprezentanta budete moct vybrat některou z roztomilých kočiček seriálu Hello Kitty. Pohybujete se střídavým mačkáním kláves Z a X. Připravit se, ke startu, pozor, TEĎ!

Hello Kitty Fan Shoe

26.10.2012
77%
Hra - Hello Kitty Fan Shoe
Video se načítá
Tato hra se bude líbit hlavně těm nejmenším milovnicím krásných bot. Jeden pár lodiček budete totiž moct zachránit. Nejdříve boty umyjete a osušíte a potom je podle svého vkusu ozdobíte. A malé slečny jistě nadchne, že kromě různých kamínků, mašliček a srdíček můžete dát na boty i obrázky kočičky…
Hra - Big Little Plagiary 3: Made in China
Video se načítá
Big Little Plagiary 3 je povedená skákačka, ve které musíte v každém levely posbírat hvězdičky a zajistit si tak postup do dalšího kola. Přeskakujte přes překážky, najděte správnou cestu a získejte tak nejvyšší skóre.

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Popelka oblíkačka

21.5.2012
73%
Hra - Popelka oblíkačka
Video se načítá
Je tady další super oblíkačka s krásnou pohádkovou princeznou. Tou je tentokrát Popelka. Jak by podle Vás mohla vypadat? Jaké šaty, vlasy a doplňky jí vyberete? Bude vypadat jako ve své pohádce, nebo úplně jinak?

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video se načítá
Baví vás vybírání oblečení, změny stylu a vše co se týká módy? V tom případě vyzkoušejte hru Fashion Star. V této hře si můžete vybrat z několika modelek, která připravujete na vystoupení na módní přehlídce. Vystylujte vaše modelky tak, aby se líbily!

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Cupcake Quiz

1.12.2012
84%
Hra - Cupcake Quiz
Video se načítá
Jaké dortíky máte nejraděj? Odpovězte na otázky v tomto zábavném testu a dozvíte se, jaký druh dortu se k Vám nejvíce hodí. Zkuste volit opravdu podle toho co máte rády a nechte se překvapit jestli se hra opravdu trefí do Vašich chutí ;)

Cute Caramel Pudding

1.11.2012
85%
Hra - Cute Caramel Pudding
Video se načítá
V této vařící hře nepůjde ani tak o samotné vaření, jako spíš o následné zdobení. Na začátku uděláte malé karamelové pudinky, které pak budete mít za úkol co nejpřesněji podle předlohy ozdobit. Dejte jim správnou "čepičku", tělíčko, oči, čumáček, pusu,... Vše co nejlépe umístěte a dostaňte tak co…

My Sweet Baby 2

15.8.2011
76%
Hra - My Sweet Baby 2
Video se načítá
Myslíš si, že se dokážeš postarat o miminko? Vyzkoušej si to v této hře! Cílem hry je splnit úkoly, které máš zadané pro každou misi. Musíš miminku dopřát vše co potřebuje, abys nasbírala všechny body a uspěla.

Royal Wedding

4.5.2013
79%
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Máte rády poníky? A myslíte si, že máte dobré oči a umíte hledat? Pak určitě vyzkoušejte tuto super hru, ve které bude Vašim úkolem najít v krásných obrázcích všechna utajená čísla. Abyste schovaná čísla lépe našli, můžete poušívat lupu. Kolik levelů a různých obrázků zvládnete?

Pony Club Decoration

31.3.2012
89%
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
V této výborné dekorační hře plné těch nejroztomilejších zvířátek a hlavně poníků budete mít opravdu obrovské množství možností, jak a kam všechna zvířátka postavit, co je nechat dělat a jak jim jejich farmu vyzdobit. Tak na co čekat?

Climbing for Love

14.2.2013
79%
Hra - Climbing for Love
Video se načítá
V této netradiční valentýnské hře se vžijtete do role zamilovaného kluka, který šplhá za svou vyvolenou po nejrůznějších budovách. Abyste postoupili do dalšího kola musíte nasbírat dostek bodů za hvězdičky, srdíčka a další bonusové objekty. Překážet Vám ale budou ptačí hnízda, která Vás nejen…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.