Oblíbené hry

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Mask Party

14.5.2012
72%
Hra - Mask Party
Video se načítá
V této netradiční oblékací hře se vydáte na maškarní večírek. Jaké šaty byste si vzaly a jaká maska se k nim bude nejlépe hodit? Nezapomeňte na nezbytné doplňky a stylový účes ;)

Rock Star Musa

30.4.2013
79%
Hra - Rock Star Musa
Video se načítá
Rock Star Musa je super hra s oblíbenou vílou Winx v hlavní roli. Vašim úkolem bude tentokrát připravit ji na focení na obálku časopisu. Zvolte pro ni ten nejlepší a nejzajímavější účes, barvu vlasů, oblečení, doplňky a samozřejmě nepostradatelná křídla. Můžete dokonce nakonec rozhodnout o designu…

Nakrm koníčky

12.11.2012
91%
Hra - Nakrm koníčky
Video se načítá
Tato hra s krásnými koňmi ověří Vaši rychlost i postřeh. Přicházející koně totiž budete muset velice rychle krmit. Posílejte jim talíře s jídlem dříve, než dojdou úplně k Vám. Prázdné talíře zase sbírejte a mezerníkem znova plňte. Koníci přicházejí ve čtyřech řadách takže úkol to nebude vůbec…

Barbie parkování

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkování
Video se načítá
Pomozte Barbie v jejím růžovém autě dostat se ke svému parkovacímu místu. Aby se jít o povedlo, musíte jí nachystat cestu, na které jsou nejrůznější prohlubně a volné předměty. Vy tyto útvary poskládejte tak, aby mohla v pořádku přejet.

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Kiss Kiss Paradise

10.9.2012
85%
Hra - Kiss Kiss Paradise
Video se načítá
Umíte flirtovat? V této zajímavé hře se vžijete do ne zrovna správného chlapíka, který chce zapůsobit na přitažlivou dívku, která jde okolo. Problém je, že vedle je jeho slečna a nesmí nic spozorovat a to není lehký úkol.

Teddy Textile

8.5.2013
80%
Hra - Teddy Textile
Video se načítá
Teddy Textile je dovedností hra, ve které si můžete vytvořit svoji plyšovou hračku. Máte na Výběr Medvídka, koně, pejska, kočičku a další. Je to opravdu jednoduché stačí vybrat látku, nastříhat ji, pak ji zpracujete na stroji, potom mu můžete dodělat obličej a pojmenovat ho.

Barbie Car Model

21.4.2013
78%
Hra - Barbie Car Model
Video se načítá
Krásná Barbie je opět tady a tentokrát bude ozdobou automobilových závodů. Oblékněte ji pro tuto zajímavou příležitost do stylových sexy topíků a sukýnek. Výběr je opravdu pestrý, tak je určitě se na co těšit. Nezapomeňte ani na tématické doplňky, aby byla jako vždy úplně dokonalá :)

Stylin' Stuff Manicure

6.6.2012
93%
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Staňte se odbornicí na design rukou a nehtů obzvlášť. Vybírejte z velkého množství laků, ozdob na nehty, prstýnků i náramků a vše dokonale kombinujte. Uvidíte, že výsledek bude stát za to.
Hra - Cake with Fruit Decorations
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější ovocný dorto v této super dekorační hře. Vůbec nemusíte umět vařit, ani se namáhat s chystáním věcí, mícháním nebo pečením, ale přímo si vyberte tu nejlepší polevu, šlehačku, ozdoby a samozřejmě ovoce. Tak na co čekáte? ;)

Witchy Dress Up

24.1.2013
72%
Hra - Witchy Dress Up
Video se načítá
Je tady oblíkačka, ve které budete moct dát průchod své fantazii a vyberete některé z opravdu nápaditých a krásných šatů mladé čarodějnici. Nesmí chybět ani kouzelnický klobou a nějaká ta čarodějná rekvizita jako je koště, kotlík nebo vydlabaná dýně. Díky bezvadné grafice a opravdu povedným modelům…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Starlight Dream

25.4.2012
88%
Hra - Starlight Dream
Video se načítá
V této skákačce s hezkou grafikou půjde o to, dostat se s roztomilou postavičkou po obláčcích co nejvýše. Jakmile na nějaký obláček skočíte, vytratí se, takže panáčka musíte nasměrovat na nejbližší volný obláček. Čím výše se dostanete, tím vyšší skóre získáte.

Krmení hrochů

25.10.2012
83%
Hra - Krmení hrochů
Video se načítá
Víte že mají hroši rádi melouny? V této hře rozhodně ano a tak jim je budete muset donést a hodit do otevřených tlam. Aby se Vám to podařilo, bude třeba překonat spoustu překážek a dobře se trefit. Vy to ale určitě zvládnete! Meloun nebo kámen seberete šipkou dolů a hodíte je klasicky myší.

Tom ATV Adventure

10.6.2012
68%
Hra - Tom ATV Adventure
Video se načítá
Vyjeďte se seriálovým kocourem Tomem, tentokrát bez Jerryho, na motokrosovou dráhu a ověřte si své řidičské schopnosti. Toto Tomovo dobrodružství na motorce se tentokrát bude určitě líbit i holkám díky dobré ovladatelnosti i grafice, která Vám připomene oblíbený seriál.

Surfing Girl Dress Up

30.8.2012
59%
Hra - Surfing Girl Dress Up
Video se načítá
Vydejte se ještě na konci léta k moři a oblečte krásnou dívku na jeden z nejzajímavějších sportů - surfování. Jaké jí vyberete plavky, účes a dokonce i šperky aby jí to opravdu slušelo?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.