Oblíbené hry

Parrot Rio

22.4.2013
74%
Hra - Parrot Rio
Video se načítá
Jak by měl podle Vás vypadat ten nejkrásnější papoušek? Upravte si jednoho v této moc povedené hře. Můžete mu podle vlastní fantazie vybrat druh křídel, zobáku, pařátků i ocasu a aby mu to co nejvíc slušelo, tak i nějaký ten zajímavý obleček ;)

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Catrina DeMew

21.11.2012
70%
Hra - Catrina DeMew
Video se načítá
V této oblíkačce dostanete na starost další ze studentek strašidelné střední školy Monster High - Catrinu DeMew. Je jen na Vás jaké trička a sukně nebo šaty pro ni vyberete. Nechybí ani nabídka bot, kabelek, šperků a účesů.

Robecca Steam Dress up

18.1.2013
73%
Hra - Robecca Steam Dress up
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High, aby se od Vás nechala obléknout a upravit. Je jen na Vás jaké image pro ni zvolíte a jaké konkrétní oblečení, boty i všechny doplňky z pestré nabídky vyberete.

Rapunzel Hairstyle

7.4.2013
86%
Hra - Rapunzel Hairstyle
Video se načítá
Užijte si tuto super kadeřnickou hru inspirovanou pohádkou Na vlásku. Právě dlouhé krásné vlasy princezny budete mýt, sušit a česat, abyste pak mohli popustit uzdu své fantazii při stříhání, barvení a vytváření nejrůznějších účesů. Je jen na Vás, jestli princezně necháte vlasy dlouhé, nebo ji…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Létající veverka

31.3.2012
76%
Hra - Létající veverka
Video se načítá
Vystřelte veverku na stromovém praku tak, aby doletěla co nejdál. Blíží se totiž nebezpečí v podobě predátorů, kteří ji chtějí sežrat. Za každý metr, který urazí bude odměněna penězi a za ty si potom může koupit nejrůznější vylepšení jako je padák, trysky nebo lepší vystřelovací zařízení.

Awesome Hedgehog

20.11.2012
89%
Hra - Awesome Hedgehog
Video se načítá
Staráte se rády o zvířátka? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra, ve které na Vás čeká roztomilý ježek. V několika minihrách mu budete sbírat broučky k jídlu, schovávat se s ním před sovou i volit tu správnou potravu. Tak nezapomeňte že ježek je masožravec a hezky si hru užijte.

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Smurfs Adventure

14.3.2012
82%
Hra - Smurfs Adventure
Video se načítá
Smurfs Adventure potěší malé i velké milovníky šmoulů. Posbírejte se šmoulou všechny předměty a vraťte se zpět do domečku. Musíte si však dávat pozor na nepřátele a také musíte být rychlí, protože na každý level máte omezený čas.

Winx Club Stella Style

5.4.2013
78%
Hra - Winx Club Stella Style
Video se načítá
Užijte si povedenou oblíkačku se Stellou ze seriálu Winx v hlavní roli. Oblékněte ji podle vlastní fantazie a vkusu do super šatů nebo topíků se sukněmi. Na výběr máte taky množství barevných typických bot a šperků. Nezapomeňte ani některý ze zajímavých účesů. Jak bude nakonec vypadat záleží jen na…

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Penguin Food Club

3.4.2013
90%
Hra - Penguin Food Club
Video se načítá
Užijte si moc povedenou obsluhovací hru s povedenou grafikou a plnou krásných tučňáků, ve které budete těmto milým opeřencům chystat jejich oblíbené ryby. Dokážete dostatečně rychle splint jejich přání a nakrmit je rybou, kterou si budou právě přát dříve, než jim dojde trpělivost a Váš podnik…

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Dillo hills

15.8.2011
77%
Hra - Dillo hills
Video se načítá
V této ovládáte létajícího pejska, který skáče a sbírá krystalky, za které potom získává body. Aby mohl pejsek letěl, musí se nabrat rychlost kutálením z kopce (šipka dolů). Jakmile je dostatečně rozjetý, můžeš vzlétnout a přeletět část terénu. Dávejte si ovšem pozor na přistání, které nesmí být moc…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.