Oblíbené hry

Mini Hair Dresser 3

11.11.2012
88%
Hra - Mini Hair Dresser 3
Video se načítá
Je tady pokračování povedené kadeřnické hry Mini Hair Dresser. Teď na Vás čekají nové vzory pro vytváření účesů. Ostříhejte, nabarvěte a učešte svou malou modelku tak, aby co nejvíce odpovídala předloze. Určitě to zvládnou i ty nejmenší malé kadeřnice ;)

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Snow Tale

25.11.2013
87%
Hra - Snow Tale
Video se načítá
Zahrajte si tuto super skákačku, ve které budete hrát za tučňáka. Antarktida je drsné místo pro život, ale tento malý nezbeda si s tím umí hravě poradit. Procházejte herním světem, bojujte s nepřáteli, sbírejte zmrzliny a drahokamy. Dávejte pozor, jakmile zamrznou tak do nich musíte strčit, jinak na…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Asteroids!

30.10.2013
60%
Hra - Asteroids!
Video se načítá
Zachraňte planetu zemi před meteority! Další skvělá hra, kterou ovládáte pomocí webkamery. Tím, že máváte rukou přes padající asteroidy, je ničíte! Pokud se vás hra zeptá na přístup ke kameře a mikrofonu, nebojte se dát „povolit“.

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Clickplay

16.5.2013
77%
Hra - Clickplay
Video se načítá
Clickplay je zábavná minihra, u které se určitě nebudete nudit. Cílem hry je odhalit černobílou šipku skrytou někde na hrací ploše. Vy máte za úkol zjistit kde. K tomu vám pomůže nápověda v horním rámčeku, je potřeba drobná znalost angličtiny. Musíte co nejmíň klikat, aby jste měli co nejvíce bodů.…

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Highway Traveling

1.3.2013
74%
Hra - Highway Traveling
Video se načítá
V této hře se musíte snažit dojet po dálnici co nejdále. V rychlosti 300 Km/h to nebude tak jednoduché, protože v cestě Vám stojí kolony aut. Do žádného však nesmíte narazit, jinak hra končí. Bohužel hra občas zlobí a může se stát, že v důsledku získáte až neskutečně vysoké skóre.

G-Switch

7.6.2013
80%
Hra - G-Switch
Video se načítá
G-Switch je celkem jednoduchá, ale fakt zábavná postřehová hra, která opravdu prověří vaši rychlost reakcí. Se svým panáčkem poběžíte a musíte se vyhnout všem překážkám tak, že zmáčnete X a tak změníte gravitaci - panáček poběží vzůru nohama.

Ultimate Flash Sonic

24.5.2013
77%
Hra - Ultimate Flash Sonic
Video se načítá
Ultimate Flash Sonic je super skákačka, která jen tak neomrzí. Hrajte za ježka Sonica nebo další 4 postavy. Utíkejte, skákejte, bojujte s nepřáteli, sbírejte zlaté kruhy. V některých levelech na Vás bude čekat i pár Bossů, se kterými není vůbec žádná sranda. Dostanete Sonica až na konec?
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Crazy Running

9.8.2013
75%
Hra - Crazy Running
Video se načítá
V postřehové skákačce Crazy Running poběžíte skrze džungli plnou roklin a dalších nebezpečných překážek. Pokud chcete získat za hru co nejvíce bodů, snažte se doběhnout co nejdále a posbírat maximum mincí a bonusů.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Scooby Doo 3

23.6.2013
84%
Hra - Scooby Doo 3
Video se načítá
Zahrajte si postřehovku Scooby Doo 3! Všichni Scoobyho kamarádi kromě Shagyho jsou uvězněni v hradě. Vaším úkolem bude je najít, jenže hrad je plný duchů, kterých se Scooby tak bojí. Máte 3 životySbírejte předměty a ve správný okamžik je použijte. Podaří se vám zachránit všechny?

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.