Oblíbené hry

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.
Hra - Šmoulové v nesnázích
Video se načítá
Šmoulí vesnička se ocitla v nebezpečí a Vašim úkolem je pomoci jednomu malému modrému hrdinovi najít všechny důležité věci a správně je použít, aby bylo zase všechno v pořádku. Dokážete to?

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…

Scooby Doo 3

23.6.2013
84%
Hra - Scooby Doo 3
Video se načítá
Zahrajte si postřehovku Scooby Doo 3! Všichni Scoobyho kamarádi kromě Shagyho jsou uvězněni v hradě. Vaším úkolem bude je najít, jenže hrad je plný duchů, kterých se Scooby tak bojí. Máte 3 životySbírejte předměty a ve správný okamžik je použijte. Podaří se vám zachránit všechny?

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?
Hra - Udělej si sama kosmetiku
Video se načítá
Uměly byste si poradit se svou pletí i bez moderních kosmetických výrobků jako jsou masky, peelingy nebo krémy? V této hře se naučíte, jak je plnohodnotně nahradit ze zdrojů domácnosti. Zkuste třeba jogurtovou pleťovou masku ;)

Brave Kings

24.3.2013
75%
Hra - Brave Kings
Video se načítá
Brave Kings jsou v překladu stateční králové, kteří se ale budou před Vámi a Vaší kuší v této hře schovávat do svých jednoduchých hradů. V každém kole budete mít za úkol všechy krále zabít. Musíte co nejlépe mířit, abyste zbořili jejich opevnění, nebo přímo panáčky zasáhli. Dokážete to s omezeným…

Dogs Sewing

7.7.2011
71%
Hra - Dogs Sewing
Video se načítá
Máte rádi pletení či vyšívání? Tak potom je tato hra určená právě pro vás. Vaším úkolem v této hře je vyšít obrázek, který si vyberete. K dispozici máte různé druhy nití a bavlnek. Hra funguje na podobném principu jako omalovánky.

Apple Shooter

13.12.2012
70%
Hra - Apple Shooter
Video se načítá
Sestřelte lukem jablko z hlavy nebohého člověka u zdi. Když se Vám to podaří, postoupíte do dalšího kola, ve kterém budete mířit vždy z větší a větší vzdálenosti. Pokud málo natáhnete tětivu, nebo naopak přestřelíte, nic se nestane a můžete to zkusit znovu. Horší to bude, když minete jablko jen o…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Charming Girls

23.3.2012
98%
Hra - Charming Girls
Video se načítá
Charming Girls je bezvadně propracovaná hra ušitá přímo na míru pro holky. Uplatníte v ní své strategické schopnosti, postřeh i soutěživost. Půjde totiž o to, ovládnout všechny kluky v okolí ;) Vyberete si postavu a vrhnete se do ulic, kde s kluky začnete flirtovat a uvězňovat do pod svůj vliv do…
Hra - Winx na kolech omalovánka
Video se načítá
Je tady další skvělá omalovánka, tentokrát s vílami Winx. Ty se rozhodly vyjet si na projížďku na kolech a je jen na Vás jak budou i s okolním světem vypadat. Dáte jim barvy podle toho, jak si je pamatujete ze seriálu, nebo popustíte uzdu své fantazii?

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Kiss Kiss Paradise

10.9.2012
85%
Hra - Kiss Kiss Paradise
Video se načítá
Umíte flirtovat? V této zajímavé hře se vžijete do ne zrovna správného chlapíka, který chce zapůsobit na přitažlivou dívku, která jde okolo. Problém je, že vedle je jeho slečna a nesmí nic spozorovat a to není lehký úkol.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Dr. Dentist

5.3.2012
60%
Hra - Dr. Dentist
Video se načítá
Máte chuť výjimečně někoho potrápit? Pak je tu docela brutální hra na zubaře, kdy budete trhat ubohému pacientovi zdravé zuby. Pomocí vrtačky bude Vaším úkolem připravit jej úplně o všechny. Ale pozor! Nesmí Vám při zákroku zemřít.

Hollywood Hall of Fame 3

18.4.2012
79%
Hra - Hollywood Hall of Fame 3
Video se načítá
Máte možnost nalíčit a upravit tři z oblíbených hollywoodských hvězd. Zvolte jim účes, pohrajte si s barvou vlasů i pleti, použijte řasenku, rtěnku i stíny a nakonec všechny podle libosti oblečte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.