Oblíbené hry

Hra - Flash Ludo - Člověče nezlob se
Video se načítá
Určitě jste někdy hráli, člověče nezlob se, tak tu pro vás jednu takovou hru máme. Určitě pravidla znáte každý, ale radši je objasníme. Musíte hodit číslo 6, abyste mohli dát panáčka do pole. Když hodíte znovu 6, tak hrajete znovu. Panáček musí obejít celé hrací pole až do domečku. Máte na to…

Pussycat Vintage

23.2.2013
70%
Hra - Pussycat Vintage
Video se načítá
Tato povedená oblíkačka s pěknou grafikou se jistě bude zamlouvat i těm nejmenším milovnicím módy. Hlavní postavou je totiž roztomilá kočička, kterou budete připravovat pro její roli v novém kresleném seriálu. Oblečte jí některé z krásných šatů, vyberte účes a nezapomeňte ani na výraz tváře, který…

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…
Hra - Last Minute Makeover - Air Hostess
Video se načítá
Letuška v této hře byla zavolána do práce na poslední chvíli. Nestihla se proto připravit a tak se musí postarat o svou pleť přímo v letadle a ještě v omezeném čase. Pomůžete jí s tímto nesnadným úkolem? Bude potřebovat odstranit všechny nečistoty, pupínky i přebytečné chloupky obočí. Vybrat jí…

Love Potions

6.6.2013
83%
Hra - Love Potions
Video se načítá
Vítejte v klasické pohádce, kde musí princezna získat ten správný kouzelný lektvar, aby přivolala krásného prince. Pomůžete jí ho z nejrůznějších ingrediencí namíchat? Musíte ale zvolit správnou kombinaci, jinak se může stát, že přijde úplně někdo jiný než princ ;)

The Magician

10.5.2013
80%
Hra - The Magician
Video se načítá
Chtěly jste se někdy stát slavnou kouzelnicí? Teď máte příležitost odhalit ta nezapeklitější iluzionistická čísla. Pozorně si prohlédněte triky a zkuste jim přijít za pomici klikání na správné věci na kloub. Dokážete to?
Hra - Monster High dekorace dortu
Video se načítá
Připravte a hlavně ozdobte dort pro žáky strašidelné střední školy. Jak by měl podle Vás takový zákusek pro neobvyklé studenty vypadat?

My Horse Farm

1.7.2013
81%
Hra - My Horse Farm
Video se načítá
Tato hra se vám bude určitě líbit. Máte za úkol si postavit farmu a chovat koně. Čím rychleji plníte požadavky koní, tím lépe. Kupujte vylepšení (jsou to služby pro koně jako třeba čištění, doktor). Koně jsou celkem hladoví a vyžadují toho dost, takže tu rozhoduje i rychlost. Podaří se vám postarat…

Business Fun

5.11.2011
88%
Hra - Business Fun
Video se načítá
Opět jedna hra, ve které se budete starat o provoz restaurace či jiného obchodu. Za peníze, které jste zdědily si můžete vystavět vlastní obchod, ať už půjde o hračkářství či knihkupectví. Váš obchod můžete později vylepšovat a lákat na něj tak více zákazníků.

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Sulky Riders

17.4.2012
79%
Hra - Sulky Riders
Video se načítá
Sulky Riders jsou super dostihy, ve kterých si vyberete koně a žokeje a pak už bude jen na hbitosti Vaši prstů, jak rychle pojedete. Koně budete totiž pohánět střídavým mačkáním šipek vpravo a vlevo.

Counter Snipe

5.5.2012
40%
Hra - Counter Snipe
Video se načítá
Counter Snipe je perfektní střílečka, ve které se v roli snipera budete snažit zlikvidovat co nejvíce nepřátel dříve, než oni zničí vás. Pokud si zvolíte mód multiplayer, můžete si zahrát s reálnými hráči a získat tak peníze na nákup nových zbraní a dalších upgradů.

Howleen in 13 Wishes

4.6.2013
74%
Hra - Howleen in 13 Wishes
Video se načítá
Nejen milovnicím seriálu Monster High se jistě bude líbit tato povedená oblíkačka, ve které por Howleen vyberete nejen nové oblečení, ale i některý ze zajímavých účesů, barev vlasů a doplňků.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.