Oblíbené hry

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Vysněné rande

24.7.2012
90%
Hra - Vysněné rande
Video se načítá
Slečna v této hře se chystá na rande se svým vysněným klukem. Ten má ale jasné představy, jak by měla jeho dívka vypadat a ona mu chce vyhovět. Pomůžete jí splnit jeho přání a správně se ostříhat, učesat, nabarvit vlasy i vybrat oblečení?

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

New Island Dolphin Park

12.11.2013
70%
Hra - New Island Dolphin Park
Video se načítá
New Island Dolphin Park je hra, která z hráče udělá ředitele zábavního aqua parku. Lidé chtějí vidět zajímavá představení s delfíny. Proto je musíte vždy poslat na tu atrakci, kterou chtějí vidět. Pokud je pošlete jinam, pak budou lidi odcházet a nebudou spokojeni.

The Dimension of Doooom

14.11.2013
84%
Hra - The Dimension of Doooom
Video se načítá
Ve hře The Dimension of Doooom si užijete mnoho zábavy. Stačí si vybrat svoji postavičku a vyrazit na dobrodružství do světa strojů. Musíte sbírat součástky, které se mohou nacházet volně na zemi, ale také padají z nepřátel a také z beden, které jsou rozmístěny na hůře dostupných místech. Dokážete…

Paddle Ball

28.11.2013
68%
Hra - Paddle Ball
Video se načítá
Paddle Ball je na první pohled jednoduchá hra, avšak po pár minutách zjistíte, že až tak jednoduchá není. Jaký je váš úkol v této hře? Nejen, že musíte míček udržet na raketě, ale také musíte získat, co nejvíce úderů. Budeš právě ty ta nejlepší?

Roads Of Rome 2

9.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome 2
Video se načítá
Staňte se budovatelem cest! Jak se říká, „Všechny cesty vedou do Říma“. Vaším úkolem bude vystavět cesty, budovy a mosty a vytěžit krystaly, rostliny do západu slunce. Hra má i pár vylepšení, můžete mít více dělníků a můžete vyrábět více surovin. Zvládnete vystavět vše včas?

Carnival Challenge

12.11.2013
71%
Hra - Carnival Challenge
Video se načítá
Hra Carnival Challenge z Vás udělá ředitele zábavního parku, který je potřeba od základu vybudovat. Začněte s těmi jednoduššími atrakcemi a později je vylepšujte a kupujte nové. Důležité jsou samozřejmě také stánky s občerstvením. Pokud budou lidi spokojení, budete vydělávat a postupovat do dalšího…
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Jennifer Rose se rozhodla, že se bude starat o kočičky. Aby byli její čtyřnozí svěřenci spokojení musí je včas krmit, hrát a mazlit se s nimi a samozřejmě je dávat na kočičí písek. Každý den vydělá nějaké peníze, za které si může koupit vylepšení, která jí budou pomáhat. Bude to potřebovat, protože…

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video se načítá
Trafficator je pěkně zpracovaná hra, ve které budete řídit dopravu na silnicích a křižovatkách. Můžete libovolně zastavovat auta, avšak nejdůležitější je dávat pozor, aby se nesrazily. Také musíte dávat pozor na chodce, kteří budou přes cestu přecházet.
Hra - Hello Kitty závody na bruslích
Video se načítá
Zúčastněte se super závodů na kolečkových bruslích, kde si jako svého reprezentanta budete moct vybrat některou z roztomilých kočiček seriálu Hello Kitty. Pohybujete se střídavým mačkáním kláves Z a X. Připravit se, ke startu, pozor, TEĎ!

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Dino Basketball

7.9.2013
76%
Hra - Dino Basketball
Video se načítá
Ve sportovní hře Dino Basketball si můžete změřit své síly s ostatními týmy v hodu na koš. Na začátku hry si zvolíte družstvo, za které chcete hrát a následně se můžete pustit do samotného zápasu. Pokud chcete zvítězit, musíte vyhrát každý jeden zápas.

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Ninja Slash

11.7.2013
72%
Hra - Ninja Slash
Video se načítá
V postřehové hře Ninja Slash se v roli odvážného ninju vydáte na nebezpečnou cestu skrz džungli, v níž číhá množství překážek a nebezpečných nepřátel. Vy však máte k dispozici meč, za pomoci, kterého je možné nepřátelé úspěšně likvidovat.

Janes Hotel Mania

30.5.2011
85%
Hra - Janes Hotel Mania
Video se načítá
Oblíbená hra, ve které je vašim úkolem starat se o váš hotel. Začínáte s malým levným hotelem, ale pokud se budete snažit a bude se vám dařit, můžete si přikoupit nové věci a zlepšit vaše schopnosti. O klienty se starají tři zaměstnanci, které můžete ovládat a starat se tak o klienty.

Acrobatic Ballet

26.8.2012
80%
Hra - Acrobatic Ballet
Video se načítá
V této krásné oblékací hře z cirkusového prostředí budete vybírat ty nejzajímavější trikoty pro dvě artistky na vysutých kruzích. Jaké barvy jim budou nejvíc slušet? A budou lepší úplé kalhoty nebo malé sukýnky?

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?
Hra - Birthday Gift to my Princess
Video se načítá
Ema dostala od svého přítele dárek. Když ho otevřela, zjistila že je v něm malé kotě. Ema, ale neví jak se má o něj postarat. Pomůžeš jí kotě, umýt, vykartáčovat, umýt zuby a ouška, aby bylo krásné a čisté?

Scorpio Girl Makeover

4.12.2012
77%
Hra - Scorpio Girl Makeover
Video se načítá
Jak by měla podle Vás vypadat dívka, která reprezentuje znamení štíra? Udělejte jí kompletní make up i účes tak, aby se Vám líbila a nezpomeňte ani na to, v jakém je znamení ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.