Oblíbené hry

Hra - Oblékání kamarádek ze školy
Video se načítá
Jak chodíte oblékané do školy? Dáváte si na svém vzhledu záležet? Tři kamarádky z této hry určitě ano a Vy jim teď můžete pomoci vybrat nejlepší oblečení, účesy i doplňky.

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Cute Pets Today

15.9.2013
68%
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Cute Pets Today je více kvíz než hra, navíc si ji můžeš zahrát jen jednou denně a pak musíš počkat na další den. Musíš odpovědět na sérii otázek v podobě dvojice obrázků, vždy si vyber ten, který se ti líbí více a který k tobě více pasuje. Poté se dozvíš, jaké zvířátko jsi ten den.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Baby Hazel Playdate

11.10.2013
90%
Hra - Baby Hazel Playdate
Video se načítá
Baby Hazel je známá hra, kde se obvykle staráte o holčičku. Ve hře baby Hazel Playdate, budete mít na starosti nejen holčička, ale i kluka. Budete se nacházet například v autě, v domě nebo na zahrádce. Vaše práce je jim být pečovatelkou a poskytnout jim vše, co si v bublinách vyžádají. Musíte…

Baby Hazel Goes Sick

28.8.2013
84%
Hra - Baby Hazel Goes Sick
Video se načítá
Postarej se o malou holčičku, která onemocněla. Bude postupně potřebovat různé medicíny, injekci nebo třeba zavázat ruku. Ačkoli je to teprve malé dítě, řekne si, co potřebuje, a ty se podle toho můžeš řídit. Podaří se ti ji vyléčit?

Uphill Rush 3

24.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush 3
Video se načítá
Uphill Rush 3 je již třetím dílem perfektní závodní hry, ve které se tentokrát na motorce převezete přes město. Na každé trase vás bude čekat mnoho překážek, které vám však dávají příležitost vyzkoušet všemožné triky a vydělat tak body a peníze navíc.

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Tower Bloxx Deluxe 3D

30.5.2011
71%
Hra - Tower Bloxx Deluxe 3D
Video se načítá
Ve hře Tower Bloxx máte jediný cíl. Váš úkol je prostý, musíte na sebe skládat patra domu tak, aby se tam mohlo ubytovat co nejvíce lidí. Nebude to ale snadná, patra na sebe musíte skládat opatrně, aby se váš mrakodrap nepřevážil.

Apple Run 3D

13.9.2013
75%
Hra - Apple Run 3D
Video se načítá
Apple Run 3D je velmi zajímavá 3D hra, která prověří Vaše schopnosti koordinace. Je nutné si uvědomit, že na cestě se vyskytují také jablíčka, která musíte sbírat. Na trase se vyskytují také checkpointy, které jsou Vaší jedinou záchranou v případě pádu. Jinak budete muset každé kolo začínat od…

Teena's Family Hut

23.9.2013
86%
Hra - Teena's Family Hut
Video se načítá
Teena si v přírodě otevřela byznys s chatkami. Potřebuje vaši pomoc s jejich pronájmem, úklidem a nakonec budete muset roznášet pití, zda nosit dřevo do chatek. Každým kolem se úroveň hry zvyšuje, takže obsluha zákazníků bude náročnější. Zvládneš vést podnik i ty?

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Skywire

19.8.2013
74%
Hra - Skywire
Video se načítá
Máte dobrý postřeh a odhad vzdálenosti? Pak vám jistě půjde tato super hra, ve které se ujmete řízení zábavné lanovky. V kabině budete mít tři pasažéry, které budete mít za úkol dopravit bezpečně do cíle. Cestou na vás čeká množství nebezpečných překážek.

Skywire 2

24.8.2013
66%
Hra - Skywire 2
Video se načítá
Je tu pokračování oddechové hry Skywire. Tvým úkolem bude co nejbezpečněji dopravit cestující ve vozíku na horské dráze. Musíš se ale dobře vyhýbat překážkám a zároveň dodržovat rozumnou rychlost. Hru si můžeš zahrát i ve dvou na jednom počítači.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.

Tučňáci z Madagaskaru

31.5.2012
77%
Hra - Tučňáci z Madagaskaru
Video se načítá
V této hře na motivy oblíbeného animovaného filmu Madagaskar dostanete na starost jednoho z neohrožených tučňáků, který bude muset projít trasu plnou nebezpečných nástrah. Dokážete to?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.