Poslední hrané hry

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Living Room

5.11.2012
77%
Hra - Living Room
Video se načítá
Prozkoumejte spolu se sympatickou malou holčičkou její dům i okolí. Začněte v pokoji, zkuste koupelnu a pokračujte ven, kde se můžete stavit na dětské hřiště nebo na návštěvu ke kamarádovi. Prozkoumávejte všechno myškou. Když narazíte na něco, co jde vyzkoušet a kurzor se změní z červené šipky na…

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Jelly Wheels Arcade

28.8.2013
74%
Hra - Jelly Wheels Arcade
Video se načítá
Další doručovací hra, ve které se budete snažit posbírat v každém kole co nejvíce úrovní. K dispozici budete mít obrovské nákladní auto, kterému nedělá problém žádná překážka. Dávejte si však pozor, abyste neztratili moc mincí.

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Text Twist 2

30.9.2016
70%
Hra - Text Twist 2
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete mít několik písmenek. Z těchto písmenek musíte vytvořit co nejvíce anglických slovíček.

Barbie's Winter Pony

9.2.2014
78%
Hra - Barbie's Winter Pony
Video se načítá
Postarejte se o koně, který patří Barbie. Nejdříve jej umyjete a vykartáčujete. Po úpravě mu můžete vybrat tvar a barvu hřívy. Nakonec obléknete i samotnou Barbie do zimního oblečení.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.