Poslední hrané hry

Eyes The Horror Game

11.9.2015
70%
Hra - Eyes The Horror Game
Video se načítá
Prožijte v strašidelném domě ve tmě av samotě bez nejbližšího přítele. Posbírejte všechny cennosti které najdete a dávejte si pozor na svůj život před neočekávaným zlem!

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Doodle Jump

26.1.2017
76%
Hra - Doodle Jump
Video se načítá
Máme tu super skákačku, ve které se snažíte získat co nejvíce bodů. Dávat pozor si musíte na překážky a hlavně nespadnout dolů.

Elsa's Baby Birth

28.12.2014
77%
Hra - Elsa's Baby Birth
Video se načítá
Elsa je těhotná a zjistila, že za pár minut bude rodit proto jí musíte pomoci sbalit tašku, zavolat 911 a přemístit se do nemocnice. Během tohoto pobytu jejího musíte pomáhat s porodem a péčí o dítě. Dokážete to?

Elsa Mommy Birth

24.3.2016
71%
Hra - Elsa Mommy Birth
Video se načítá
Elsa bude maminkou a potřebuje vaši pomoc, aby počkala na sanitku a porod probíhal v pořádku. Postarejte se o ni, aby byla silná na porod a pomozte jí s péčí o dítě.
Hra - Kitty Pregnant Check-up
Video se načítá
Těhotná kočička přišla na vyšetření k lékaři. Pomůžete mu s vyšetřením? Nejprve musíte zkontrolovat kočičku a pak i miminko.

Jump Mario 2

19.5.2012
73%
Hra - Jump Mario 2
Video se načítá
Kdo by neznal jednoho z nejznámějších hrdinů PC her Super Maria? Tentokrát je tady ve relativně náročné skákačce, kde nejen sbírá hvězdičky a zabíjí zákeřné houby, ale navíc se celá trasa neustále posunuje a vy musíte být dost rychlí, aby jste se udrželi ve hře.

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video se načítá
Trafficator je pěkně zpracovaná hra, ve které budete řídit dopravu na silnicích a křižovatkách. Můžete libovolně zastavovat auta, avšak nejdůležitější je dávat pozor, aby se nesrazily. Také musíte dávat pozor na chodce, kteří budou přes cestu přecházet.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.

Singing Horses

13.7.2013
75%
Hra - Singing Horses
Video se načítá
Ve hře Singing Horses bude vaším úkolem vytvořit skladbu za pomoci čtyř zpívajících koní. Každý kůň mí jiný hlas, což vám umožní je různě kombinovat a tak komponovat stále nové a nové skladby.

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Závod ChrtůNÁŠ TIP

20.7.2013
90%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá
Přinášíme vám super sporotvní pařbu, kde budete trénovat a závodit s vaším chrtem. Na začátku hry si vyberte slot, na který se bude ukládat vaše hra. Potom si vyberte barvu svého pejska a pojmenujte ho. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout…

Cover Orange 2

11.7.2012
78%
Hra - Cover Orange 2
Video se načítá
Cover Orange 2 je logická hra, ve které budete mít opravdu netradiční roli. Za pomoci vhodného rozmístění různých sudů, kol a dalších herních prvků musíte ochránit všechno ovoce před zničením. Jakmile poklademe všechny prvky, přijde zlověstný déšť, který se bude pokoušet ovoce zničit.

Chytněte Kachnu

13.3.2013
84%
Hra - Chytněte Kachnu
Video se načítá
Dokážete si jako liška chytit kachnu k večeři? Budete muset prokázat rychlost i důvtip, protože žádný lov není snadná záležitost. A jak to v přírodě chodí, ani Vy nebudete úplně v bezpečí. Číhat na Vás totiž budou hladoví vlci a ti naopak velice rádi sežerou Vás, pokud jim nestihnete utéct.

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Khan Kluay Kids

22.4.2012
85%
Hra - Khan Kluay Kids
Video se načítá
Pod exotickým názvem Khan Kluay Kids najdeme opravdu pěknou hru, kterou si můžete zahrát klasicky proti počítači, ale i s kamarádem. Hlavními hrdiny jsou sloni různých velikostí, které vysíláte na soupeřovo území. Komu se podaří dostat k soupeři více slonů vyhraje. Když se dva sloni potkají, začnou…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.