Poslední hrané hry

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.
Hra - Disney Princesses Go To Monster High
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a proměňte ji na jednu z postav z Monster High. Podaří se vám vybrat pro každou z nich vhodnou kombinaci oblečení účesu?

Elsa DIY Galaxy Dress

18.5.2015
78%
Hra - Elsa DIY Galaxy Dress
Video se načítá
Vytvořte Else krásné šaty s designem galaxie a to za pár minut. Kromě toho si ji nakonec můžete vylepšit doplňky.

Princess Secret Santa

23.12.2016
82%
Hra - Princess Secret Santa
Video se načítá
V této hře se sejdou 4 kamarádky, aby si každá z nich vylosovala jméno jiné a vybrala ji ten správný dárek. Snažte se své kamarádky potěšit.
Hra - Elsa Christmas Real Haircuts
Video se načítá
Vánoce jsou časem, kdy dělá mnoho lidí zajímavá rozhodnutí. Dokážete Else na hlavě vytvořit zcela nový účes? Můžete využít vlastní fantazie, nebo zkusit napodobit účesy, které se v současné době nosí. Všechno záleží pouze na Vás, jak bude na Štědrý večer Elsa vypadat.

Devilish Christmas

2.5.2014
86%
Hra - Devilish Christmas
Video se načítá
Vánoce mají být svátky klidu a míru. Ďáblice si to ale nemyslí, a tak se zase vydává páchat nějaké neplechy andílkovi. Jak to dopadne tentokrát? To zjistíš z obrázků. Na každém ale musíš najít šest rozdílů, abys mohla dál. Pokud si nebudeš vědět rady, klikni na lupu.

Snowline

24.12.2011
88%
Hra - Snowline
Video se načítá
Snowline je vánoční hra, při které se určitě pobavíte i si odpočinete. Vaším úkolem bude totiž nakreslit do vzduchu Santovi dráhu tak, aby po cestě posbíral všechny dárečky a zároveň nespadl do propasti pod ním.

Balance on ropeHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
75%
Hra - Balance on rope
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se snažíte jet na kole po provazu. Musíte přitom držet balanc a dávat si pozor na olejové skvrny a ptáčky, kteří vám rozhodí rovnováhu.

123Go! Motorcycle RacingHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
72%
Hra - 123Go! Motorcycle Racing
Video se načítá
Zahrajte si super závodní hru na motorkách! Vaším úkolem bude předjet co nejvíce závodníků v omezeném časovém limitu. Ten můžete prodloužit, když projedete časovou bránou.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.