Poslední hrané hry

The Jump Game

7.11.2012
90%
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Ve této hře budete ovládat krásného koníka a poběžíte s ním po mořské pláži. V cestě budou ale ležet nejrůznější překážky jako sudy, větve, starý nábytek. Ty je potřeba včas správně přeskočit, abyste nepřišli o život. Za každou zdolanou překážku pak dostanete body.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Winter Walk

19.12.2015
85%
Hra - Winter Walk
Video se načítá
Oblečte tři slečny na procházku a vyberte pro každou z nich originální kabát, boty a doplňky, aby vypadaly krásně i v této chladnější sezóně.

Uphill Rush 7NÁŠ TIP

28.7.2015
93%
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Zahrajte si další díl parádní pařby, ve které se budete prohánět na šílených tobogánech. Budete sbírat peníze a body. Za peníze si pak můžete nakoupit různé vzhledy pro člun nebo panáček. Jezdit můžete v noci nebo ve dne.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Horse Eventing

9.3.2015
79%
Hra - Horse Eventing
Video se načítá
Zkuste si zahrát tuto sportovní hru, ve které bude vaším úkolem vyhrávat parkurové závody na koni. Myslíte si, že to zvládnete? Tak se ukažte co ve vás je!

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?
Hra - Elsa's Snapchat Challenge
Video se načítá
V této hře musíte pomoci Else s jejím oblečením a fotkami na snapchat. Nejprve však budete muset Elsu obléci podle toho, co vám ukazuje snapchat. Vždy máte několik vteřin na to, abyste si outfit zapamatovali.

Forever Friends

27.9.2012
85%
Hra - Forever Friends
Video se načítá
Forever Friends je opravdu povedená oblíkačka, ve které budete vytvářet nové image dvěma nerozlučným kamarádkám. Vybírat můžete s velkého množství moderních účesů, halenek, sukní, triček, šatů i celých souprav. Samozřejmostí jsou nejrůznější boty a doplňky. Budou se k sobě kamarádky hodit, nebo…

Barbie Burgers

26.4.2013
92%
Hra - Barbie Burgers
Video se načítá
Zkuste si pod vedením panenky Barbie vyrobit ty nejlepší pravé hamburgery. Každou fázi přípravy si pořádně užijte a dejte si záležet, abyste dostaly i maximum bodů. Dokážete přesně a rychle nakrájet zeleninu, připravit a opéct maso i dát všechno dohromady tak, aby to vypadalo co nejlákavěji?

Winx Club Hexagon

8.3.2012
71%
Hra - Winx Club Hexagon
Video se načítá
Máte rády víly Winx? Pak je tato skládačka to pravé pro Vás. Postupně budete doplňovat šestiúhelníky do krásného obrázku, aby se Vám tak objevily tři víly. Nebojte se, že byste to nezvládly, pořád uvidíte předlohu.
Hra - Winx na kolech omalovánka
Video se načítá
Je tady další skvělá omalovánka, tentokrát s vílami Winx. Ty se rozhodly vyjet si na projížďku na kolech a je jen na Vás jak budou i s okolním světem vypadat. Dáte jim barvy podle toho, jak si je pamatujete ze seriálu, nebo popustíte uzdu své fantazii?

Winx Burger Shop

16.6.2012
88%
Hra - Winx Burger Shop
Video se načítá
V této obsluhovací hře, kde budete mít za úkol vyrábět chutné hamburgery, za Vámi budou chodit opravdu zajímaví hosté. Vařit totiž budete pro samotné víly z klubu Winx. Dokážete je dostatečně rychle a přesně obsloužit a vydělat dost peněz na postup do dalšího levelu?
Hra - Flynn And Maximus Saving Rapunzel
Video se načítá
Flynn chce s Maximem zachránit Rapunzel, avšak aby se mu to podařilo, musí překonat pár překážek, které mu stojí v cestě. Vezměte do rukou otěže vy a pomozte Maximovi s překážkami.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Assembler 3

2.4.2012
90%
Hra - Assembler 3
Video se načítá
Assembler 3 je logická hra, ve které budete mít za úkol dostat zelenou kostku do vyznačené oblasti. To si však může vyžadovat trochu více zručnosti, než byste od logické hry čekali. Avšak právě díky tomu je hra velice chytlavá. Vyzkoušejte a přesvědčte se sami.

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Ladies Spa Resort

24.9.2013
86%
Hra - Ladies Spa Resort
Video se načítá
Otevřely se nové lázně, o které se budete muset postarat. Vaším úkolem je obsluhovat zákaznice, které je navštíví. Po kliknutí na zákaznici se dozvíte, jakou proceduru by chtěla mít. Můžete to být například koupel nebo masáž. Na dané místo ji zavedete a po ní uklidíte. Každým kolem se úroveň zvyšuje…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.