Poslední hrané hry

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.
Hra - Gutterball Golden Pin Bowling
Video se načítá
Bowlingový fanoušci zbystřete. Přichází skvělá hra Gutterball Golden Pin Bowling. Zavede Vás na profesionální dráhu, kde můžete prokázat své schopnosti v bowlingu. Je nutné si předem kouli správně nastavit a následně podle situace vrhnout kouli správnou silou. Někdy i méně znamená více.

Golden Ages 1

26.6.2015
61%
Hra - Golden Ages 1
Video se načítá
Upravte tento pár na společnou procházku. Budete líčit, česat a oblékat slečnu i jejího partnera.

Dark Rolls

7.2.2015
73%
Hra - Dark Rolls
Video se načítá
Zkuste si tuto zajímavou postřehovku, ve které budete ovládat malou kuličku. Cílem je, dostat jí až do vortexu, který jí přenese do dalšího levelu. Jenže to nebude tak snadné, musíte se prodrat tímto členitým bludištěm a navíc musíte také sbírat prsteny. Zvládnete se dostat až na konec?

Crazy Digger 2

13.2.2014
71%
Hra - Crazy Digger 2
Video se načítá
Na první pohled vypadá hra Crazy Digger 2 jednoduše. V pokročilých kolech však musíte předvádět dobrý postřeh, myšlení a také taktiku. Cílem je sníst všechny krystaly na herní mapě. Padající předměty zabijí monstra, ale také Vás.

Beach Cocktail Bar

16.11.2014
81%
Hra - Beach Cocktail Bar
Video se načítá
Staňte se prodavačem koktejlů na pláži. Budete mít vlastní bar a vaším úkolem bude míchat nápoje. Za vydělané peníze budete atké moct vyzdobit a vylepšit váš podnik. Snažte se každého obsloužit co nejrychleji a odměna vás nemine.

Love Potions

6.6.2013
83%
Hra - Love Potions
Video se načítá
Vítejte v klasické pohádce, kde musí princezna získat ten správný kouzelný lektvar, aby přivolala krásného prince. Pomůžete jí ho z nejrůznějších ingrediencí namíchat? Musíte ale zvolit správnou kombinaci, jinak se může stát, že přijde úplně někdo jiný než princ ;)
Hra - Zayn Malik Date Simulator
Video se načítá
Zažijte rande se Zaynom Malikem a pokuste se ho sbalit a získat od něj vytoužený polibek. Podaří se vám to, nebo vás na prvním rande odmítne?

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Kiss Kiss Paradise

10.9.2012
85%
Hra - Kiss Kiss Paradise
Video se načítá
Umíte flirtovat? V této zajímavé hře se vžijete do ne zrovna správného chlapíka, který chce zapůsobit na přitažlivou dívku, která jde okolo. Problém je, že vedle je jeho slečna a nesmí nic spozorovat a to není lehký úkol.

Baby Hazel Easter Fun

13.4.2020
96%
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
V tento den se opět budete společně s Hazel bavit a připravovat vajíčka a dekorace na Velikonoce. Pomozte jí s tím a prožijte s ní tyto svátky v klidu .

Shopaholic Real Makeover

8.11.2013
81%
Hra - Shopaholic Real Makeover
Video se načítá
Máme tu další skvělou „makeover“ hru, ve které se musíte postarat o slečnu. První, co musíte udělat je, vyčistit její pleť a vytrhat obočí. Pak přijde na řadu líčení, kde máte na výběr několik druhů řas, rtěnek, stínů na oči a podobně. Nakonec slečnu obléknete do úchvatných šatů.

Super Shopping

13.5.2012
93%
Hra - Super Shopping
Video se načítá
Vyrazte na správné holčičí nákupy v bezvadné hře Super Shopping. Do začátku dostanete peníze a bude jen na Vás, do kterého obchodu se podíváte a co si koupíte. Nezapomínejte jíst, aby Vám nedošla energie a vypadat stále co nejlépe ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.