Poslední hrané hry

Hra - Má mě rád, nemá mě rád...
Video se načítá
V této hře si budete moct ověřit, jak se k sobě hodí vybraná dvojice. Stačí napsat na začátku dvě jména, vybrat si kytičku na které to budete chtít zkoušet a zvířátko, co bude lístky rostliny okusovat a můžete začít. Vždy kliknete na lístek, housenka (nebo jiný tvor) ho sní a podle toho, jak lístky…

Hamster KingdomNÁŠ TIP

10.12.2014
98%
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastního křečka? Křeček je však náročné zvířátko. Musíte mu koupit klec, hračky, krmení a také může být nemocný. Všechno je to velmi nákladné a vy nemáte ani korunu. Tak šup vydělávat penízky!

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Kingdom Rush FrontiersNÁŠ TIP

26.11.2013
99%
Hra - Kingdom Rush Frontiers
Video se načítá
Již druhé pokračování skvělé hry Kingdom Rush je zde! Tentokrát se můžete těšit na nové mapy, postavy i možnosti vylepšení budov! Hrdinů je mnohem více a jejich vlastnosti lze vylepšovat. Získávejte s každé mapky co největší počet hvězd a dosáhněte maximálního vylepšení!

Defend your life! - Demo

28.1.2015
99%
Hra - Defend your life! - Demo
Video se načítá
Zahrajte si parádní tower defense pařbu z prostředí lidského těla! Vaším úkolem bude procházet několika úrovněmi, které představují lidské tělo. V těchto úrovních budete podél cesty stavět obranné věže a bojovat s mnoha bakteriemi či nemocemi. Za získané tablety můžete nakupovat různá vylepšení.

Pig Rescue

12.3.2014
87%
Hra - Pig Rescue
Video se načítá
Pomozte starému farmářovi najít jeho prasata, která mu byla přes noc ukradena. Vaším úkolem bude je bezpečně dostat na zem, kde si je farmář vyzvedne svým pickupem. Když bude čuně moc vysoko tak pod něj dejte zeminu, aby nepadal z veliké výšky. Někdy budete muset zablokovat cesty, aby vám neutekla.

Sisi pizza

12.8.2011
87%
Hra - Sisi pizza
Video se načítá
Toužili jste po tom, mít vlastní pizzérii? V této hře si svůj sen můžete splnit. Vaším úkolem je obsluhovat zákazníky, kteří si pro pizzu přijedou. Hra vás ze začátku provedete tutoriálem, který vás naučí, jak se o pizzérii starat abyste to zvládli i sami.
Hra - Medvídek Pú jde na karneval
Video se načítá
Roztomilý oblíbený seriálový hrdina Medvídek Pú se rozhodl, že vyrazí na karneval. Pomůžete mu vybrat tu nejlepší masku? Stane se pirátem nebo třeba přímo jedním ze svých kamarádů?

Podmořský svět

16.7.2012
83%
Hra - Podmořský svět
Video se načítá
Popusťte uzdu své fantazii a rozmístěte po mořském dně všechno co tam přirozeně patří i pohádkové předměty a tvory. Použít budete moct opravdu dost korálů, rybiček, mušlí, kamenů,... a čeká na Vás i mořská víla.

Pooh Big Show

1.5.2012
80%
Hra - Pooh Big Show
Video se načítá
Kdo by neznal medvídka Pú. V této milé hře s krásnou grafikou mu budete pomáhat, jak jinak než se sběrem medu. Medové džbánky bude muset Pú sebrat a odnést na křížkem označené místo. Ale pozor, musí to stihnout dříve, než ho zpozoruje Kryštůfek Robin.

Pooh Word Match

13.12.2014
82%
Hra - Pooh Word Match
Video se načítá
Teď něco pro ty nejmenší, budete si moct lehce procvičit pár slovíček z angličtiny. Navíc vám budou pomáhat i postavičky z Medvídka Pú! Takže se snažte, ať na vás mohou být pyšní!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.