Poslední hrané hry

Hra - Donald Trump vs Hillary Clinton
Video se načítá
Donald Trump a Hillary Clintonová soupeří o místo kulaté pracovně. Na vás bude je obléct a upravit podle vašich představ.

I love My Computer

18.6.2013
87%
Hra - I love My Computer
Video se načítá
Tak u této hry se určitě zasmějete! Určitě to každý z vás zná, když se vám sekne počítač nebo dělá to, co nechcete. Tak tento pán má nervy úplně na krajíčku. Co ho takhle rozmlátit na 8 způsobů? Doporučujeme vyčkat co nejdéle a pak začněte hledat, je to opravdu sranda. Tak neváhejte a vyzkoušejte.

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Murphyho zákony 6

25.11.2013
60%
Hra - Murphyho zákony 6
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem, znepříjemnit den v práci tomuto sympatickému mladíkovi. Ale, aby se tak mohlo stát, musíte nastrčené věci použít v dané kombinaci s jinými předměty a to ve správný okamžik. Pokud to nestihnete vaše snaha bude nulová. Jeden z tipů, které můžete využít je takový, že mu…

Adam a Eva 3

27.6.2015
90%
Hra - Adam a Eva 3
Video se načítá
Vaším cílem v této logické hře bude pomoci Adamovi dostat se ze zajetí Kleopatry a najít cestu k vaší milované Eve. Po cestě si budete muset poradit se spoustou překážek, přičemž pomoci vám mohou předměty, které najdete ve svém okolí.

Mini Scientist

9.12.2015
71%
Hra - Mini Scientist
Video se načítá
Pomozte tomuto vědci najít motor do jeho rakety. Budete řešit jednoduché úkoly, které vás k němu dovedou. Jste ochotni mu pomoct v jeho hledání?

Escape from Yepi Planet

30.1.2014
90%
Hra - Escape from Yepi Planet
Video se načítá
Zahrajte si adventuru, ve které budete pomáhat malému mimozemšťanovi najít jeho lásku a zachránit ji před nepřáteli. Klikáním na různé prvky je můžete posouvat, odstraňovat či najít správné řešení.

Be Alien

21.4.2014
82%
Hra - Be Alien
Video se načítá
Tato malá zelená potvůrka byla unesena mimozemšťany a odvlečena daleko od Země. Vy jí musíte pomoct se dostat na loď, kterou se dostane zpátky domů. Buďte opatrní a snažte se nedělat chyby, hodně štěstí!

Koala Kid

4.5.2014
73%
Hra - Koala Kid
Video se načítá
Zábava ve hře Koala Kid jistě nechybí. Musíte pomoci malé koale, která to potřebuje. Dokážete využít okolních předmětů, abyste vyřešili aktuální problémy? Zkuste se zamyslet, jak by to mohlo fungovat.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

All We Need Is Brain 2

4.11.2012
83%
Hra - All We Need Is Brain 2
Video se načítá
Ve hře All We Need Is Brain 2 bude vaším cílem v každém kole zlikvidovat všechny zombie. Ty musíte promyšleným způsobem nalákat na mozečky tak, aby se zombie sami chytili do pasti, jako jsou propast s kyselinou či střelnice.
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys je adventura, ve které musíte pomoci nešťastné opičce najít všech 15 ztracených malých opiček. Předměty na hrací ploše můžete sbírat a později je použít k překonání překážek, které vám stojí v cestě.

Sýrový světNÁŠ TIP

14.1.2014
98%
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Máme tu další skvělou pařbu, ve které budete pomáhat myšce získat její sýr. V každém kole, a že jich tu je více než 30, budete muset zapojit logické myšlení a vyřešit, jak získat sýr. Nezapomeňte si po dohrání hry otevřít dáreček, se speciálními vánočními úrovněmi! Zde si můžeš stáhnout mobilní hru…

Monkey Go Happy Stage 1

31.7.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 1
Video se načítá
Zahrajte si další díl parádních opiček. V této krátké hře se budete snažit dostat k robotovi a zprovoznit ho. Tím opičku rozesmějete.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.