Poslední hrané hry

3 Pandas in Japan

21.2.2015
85%
Hra - 3 Pandas in Japan
Video se načítá
V této logické adventuře budete mít za úkol pomoci třem pandám uprchnout ze zajetí v Japonsku. Aby se vám to podařilo, musíte vždy najít bezpečnou cestu a poradit si s mnoha překážkami a nástrahami. Důležitá bude i vzájemná spolupráce.

3 Pandas 2

23.8.2013
84%
Hra - 3 Pandas 2
Video se načítá
Zahraj si druhý díl adventury 3 Pandas. Opět pomáháš třem pandám překonat všechny překážky a dostat se do bezpečí. Každá panda má jinou speciální schopnost a je nutné je správně využívat, abyste se dostali do cíle. Potěší vás určitě i milá grafika stejně jako skvělé zpracování.

3 Pandas

26.8.2013
85%
Hra - 3 Pandas
Video se načítá
Zahraj si zábavnou adventuru se třemi pandami. Zachraň je do bezpečí před zlými piráty! Každá panda má unikátní vlastnost, která se ti může v pravý čas hodit. Překonej všechny nástrahy a osvoboď nevinné pandy!

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Monkey Go Happy Treasure

12.5.2015
87%
Hra - Monkey Go Happy Treasure
Video se načítá
Zahrajte si další díl smutných opiček a pokuste se je rozesmát. Opět si můžete vybrat několik druhů opiček a čepiček. Čeká na vás patnáct úrovní, ve kterých budete plnit různé úkoly. Házet šipkami, umývat talíře nebo sbírat oříšky pro veverku.

Monkey Go Happy Stage 23

29.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 23
Video se načítá
V této hře se snažíte najít lístek na metro, který cestující ztratil. Musíte však prvně nasbírat mince, pro slečnu koupit noviny a získat klíč od toalet.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Rats Away

31.10.2014
79%
Hra - Rats Away
Video se načítá
Cílem této logické hry je v každém kole zničit všechny zlé krysy. Abyste krysy dostali tam kam potřebujete, musíte je nalákat na kousek sýra. Krysy je možné zničit za pomoci ostnů, vody, pastí na myši a dalších nástrah.
Hra - I saw her too, with lasers
Video se načítá
Druhý díl hry, ve které se snažíte dostat za svoji slečnou. V prvním díle jste museli skákat přes překážky a vyhnout se zombíkům. V tomto díle máte tu smůlu, že jste taky zombie. Navíc neskáčete, ale cestu vám lemují lasery. Někdy mohou být nebezpečné, jindy zase užitečné.

I Saw Her Standing There

14.8.2013
84%
Hra - I Saw Her Standing There
Video se načítá
Mladý kluk se zamiloval do holky. To je normální. Ta holka je zombie. No... stane se. Jediný způsob, jak může jejich láska fungovat, je, že se mu jí podaří zavřít do klece. Zahrajte si tuhle skvělou plošinovku a dopřejte jejich lásce, aby dopadla dobře.

How to Raise a Dragon

9.9.2013
65%
Hra - How to Raise a Dragon
Video se načítá
Jestliže máš ráda hry s jednoduchou grafikou, tak si zahraj tuhle. Dohrát ji netrvá příliš dlouho. Ze všeho nejdřív necháš vyklubat se malé dráčátko. Potom ho musíš dostatečně nakrmit, aby vyrostlo. Dospělý drak se žene městem a působí zkázu. Takže nakonec je třeba pomocí hrdiny draka zabít.

Mashroom Cloud

1.7.2013
76%
Hra - Mashroom Cloud
Video se načítá
Velmi zajímavá hra, ve které skvěle fungují jednotlivé vlastnosti objektů. Neděste se pixelové grafiky, je to tak schválně. A princip hry? V každém kole budete mít za úkol zničit různé objekty. K tomu dostanete i mnoho druhů různých bomb.

Naruto Blast Battle

30.4.2012
73%
Hra - Naruto Blast Battle
Video se načítá
V této hře inspirované oblíbeným seriálem Naruto se postavíte do hracího pole proti počítači nebo přímo proti svému kamarádovi. Výbušninou si budete probojovávat cestu, sbírat cenné artefakty a snažit se k nepříteli dostat dříve, než vyprší časový limit.

No Birdie no

7.3.2014
73%
Hra - No Birdie no
Video se načítá
Scéna jako z akčního filmu nastane ve hře No Birdie no. Musíte se udržet na pokraji velkého příkopu. Vaším nepřítelem se stane pták, který Vás bude klovat do prstů. Dokážete se udržet a vyhýbat se mu nebo spadnete do propasti?

Deeper Sleep

3.11.2013
78%
Hra - Deeper Sleep
Video se načítá
V retro adventuře Deeper Sleep se ocitnete v domě, ze kterého jak se zdá není úniku. I když se jedná jen o strašidelný sen, všechno kolem vás působí skutečným dojmem. Podaří se vám uprchnout z domu a tím i z vaší noční můry?

Eyes The Horror Game

11.9.2015
70%
Hra - Eyes The Horror Game
Video se načítá
Prožijte v strašidelném domě ve tmě av samotě bez nejbližšího přítele. Posbírejte všechny cennosti které najdete a dávejte si pozor na svůj život před neočekávaným zlem!

Ghostscape

16.12.2014
78%
Hra - Ghostscape
Video se načítá
Bojíte se rádi? Máme tu skvělou adventuru, která strašidelností jenom překypuje. Podívejte se do strašidelného domu, který je plný duchů. Zaznamenejte tyto paranormální jevy a rozluštěte záhadu domu.

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Jeníček a Mařenka 2

29.9.2012
85%
Hra - Jeníček a Mařenka 2
Video se načítá
Přinášíme vám druhý díl strašidelné adventury Jeníček a Mařenka, ve které tentokrát budete muset pomoci dětem najít cestu ze strašidelného lesa. Hrát budete za Mařenku, která je vyzbrojena prakem a odhodlaná dostat sebe i svého bratra do bezpečí.

Ticket

30.6.2013
78%
Hra - Ticket
Video se načítá
Skvělá hra, kde budou spolupracovat dvě postavičky. Bob je sympatický chlapík a jeho kamarád zase věrný jezevčík Jerry. Spolu si musí navzájem pomáhat a dostat se tak na letiště, odkud je už pak jednoduchá cesta do sídla loterijní společnosti, kde Bob vyhrál pohádkový jackpot.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.