Poslední hrané hry

Gold Miner

23.1.2016
65%
Hra - Gold Miner
Video se načítá
Zlatník potřebuje pro svou obživu zlato, proto ho každý den těží. Vždy musí splnit určitou normu, pomůžete mu, aby nepřišel o práci? Pomozte mu ulovit ty nejlepší kousky.

Truck Loader 3

4.9.2013
86%
Hra - Truck Loader 3
Video se načítá
Zahraj si již třetí díl výborné hry Truck Loader. Opět tě čeká nakládání krabic na náklaďák pomocí robota s magnetickou rukou. V tomto pokračování tě čeká třicet záludných levelů, mnohdy zajímavějších a těžších než v předchozích dílech.

Forest Ride

14.1.2013
71%
Hra - Forest Ride
Video se načítá
Fores Ride je sympatiká hra, ve kterké si budete nejen díky autentickým zvukům připadat skoro jako byste sami přímo na koni jely. Nasedněte tedy a vydejte se na projížďku jedním ze dvou prostředí, které si budete moct na začátku vybrat. Cestou se ale musíte vyhýbat nástrahám jako jsou kameny, větvě…

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Invention Suspension

19.8.2012
70%
Hra - Invention Suspension
Video se načítá
Invention Suspension je logická hra, ve které si zalétáte s vrtulníkem. Vaším úkolem v každém kole bude přenést určitý náklad na požadované místo. Za pomoci magnetu připoutaného k vrtulníku stačí předměty zvednout a letět ke svému cíli. Předtím se však musíte ještě dostat přes sérii zamčených vrat.

Cheese Hunt

7.5.2013
72%
Hra - Cheese Hunt
Video se načítá
Cílem logické hře Cheese Hunt je za pomoci interakce s různými předměty dostat kousek sýra do myší díry. Kromě toho se ve hře nachází zóny, ve kterých je nemožné pohybovat předměty nebo kurzorem a vy tak musíte najít správný způsob, jak daný level vyřešit.

Kick Ass Homer

4.1.2013
84%
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Je tady hlava rodiny Simpsonů, aby se svým povedeným synkem Bártem nechal co nejdál odpálit. Odhadněte ten správný okamžik k úderu, aby Homer doletěl opravdu co nejdál a v letu posbírat co nejvíc peněz, jídla a svého oblíbeného piva. Užitečná vylepšení si budete moct pořídit po každém kole, pokud…

Pou Escape

7.10.2014
76%
Hra - Pou Escape
Video se načítá
Pou a jeho milovaná musí sesbírat všechny srdíčka. Pou má hnědé barvy a jeho láska růžové. Abyste posbírali všechny srdíčka, musíte využívat logické myšlení. Každý z nich při pohybu jde druhou stranou, musíte je nasměrovat tak, aby posbírali všechny své srdíčka a vrátili se do domečku.

Cooking Slacking

18.3.2016
74%
Hra - Cooking Slacking
Video se načítá
Sarah se zaměstnala jako kuchařka a jejím úkolem je uvařit chutnou polévku. Ona by však chtěla podniknout něco jiného. Pomozte jí s plnit různé úkoly a vyvarujte se jí šéfovy.

Snail Bob 5: Love StoryNÁŠ TIP

15.11.2013
96%
Hra - Snail Bob 5: Love Story
Video se načítá
Máme tu opět našeho šnečka Boba a s ním i spousty dobrodružství! Čeká na vás několik desítek úrovní, ve kterých budete muset překonat mnoho záludných překážek. Odměna vás však nemine, vaše cesta totiž směřuje k vaší milované.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.