Poslední hrané hry

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Wasabi

15.7.2013
72%
Hra - Wasabi
Video se načítá
V této hře se vžijete do role majitele sushi baru. Starejte se o svůj podnik, lákejte zákazníky do vaší malé restaurace tak dlouho, dokud vám nedojdou zásoby. Je to úplně jednoduché, když se něco takového stane, tak vaší povinností bude nakoupit semínka a vysázet si svoji vlastní zeleninu. V obchodě…

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Away From Home

28.4.2015
80%
Hra - Away From Home
Video se načítá
Pomoz mladé dívce na její cestě za dobrodružstvím. Aby ses dostala přes jednotlivé překážky, používej předměty kolem sebe. Pejskovi dej kost, žalud veverce a podobně. Jestli všechno dobře zkombinuješ, dostaneš se dál i celém příběhu.

I'm Sticky

7.11.2013
87%
Hra - I'm Sticky
Video se načítá
V skákačce I'm Sticky s perfektní grafikou se musíte s malou příšerkou dostat přes náročný terén. V cestě vám budou stát propasti a nebezpečné ostny, které je možné řešit pouze dobře vyměřeným skokem. Pomoci vám může váš lepkavý povrch, díky kterému můžete stát i na šikmé plošině.

Parasheeps

4.5.2012
76%
Hra - Parasheeps
Video se načítá
Ve hře Parasheeps se můžete zúčastnit soutěže ve skoku s padákem. Soutěžími však nebudou lidé, ale tři ovce, která se rozhodli, že si v této disciplíně změří své síly. Vy se v roli jedné z nich musíte snažit vyhrát. Důležité je v pravý čas skočit (když se objeví nápis GO), ale i v pravý čas otevřít…

Monkey Go Happy Stage 1

31.7.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 1
Video se načítá
Zahrajte si další díl parádních opiček. V této krátké hře se budete snažit dostat k robotovi a zprovoznit ho. Tím opičku rozesmějete.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.

Skywire

19.8.2013
74%
Hra - Skywire
Video se načítá
Máte dobrý postřeh a odhad vzdálenosti? Pak vám jistě půjde tato super hra, ve které se ujmete řízení zábavné lanovky. V kabině budete mít tři pasažéry, které budete mít za úkol dopravit bezpečně do cíle. Cestou na vás čeká množství nebezpečných překážek.

Our Story

5.4.2012
68%
Hra - Our Story
Video se načítá
Mohl by to být i Váš příběh. Dva milenci v něžném obětí v romantické krajině... Upravte si je podle svých představ. Změňte jim vlasy i oblečení. Budeš jejich předlohou ty sama, nebo je přetvoříš tak aby se k sobě co nejvíc hodili? Všechno záleží jen na tvé fantazii.

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.
Hra - Sweet Girl Valentine Date
Video se načítá
Tato mladá dívka se chystá na rande a proto je třeba ji pěkně upravit. Poradíš si s tímto úkolem a bude líbit?

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?
Hra - Snoring 3: Treasure Island
Video se načítá
Snoring 3: Treasure Island je logická hra, ve které bude vaším úkolem probudit slona z tvrdého spánku. Snažte se přitom v každém kole posbírat všechny tři mince, protože jen tak se vám otevřou nové bonusové levely.
Hra - Snoring 2: Winter Edition
Video se načítá
Zahrajte si skvělé zimní pokračování skvělé hry Snoring. Vaším úkolem v této hře je probudit spícího slona. K dispozici budete mít několik zvířátek, které Vám v tomto úkolu jistě pomohou.

Skywire 2

24.8.2013
66%
Hra - Skywire 2
Video se načítá
Je tu pokračování oddechové hry Skywire. Tvým úkolem bude co nejbezpečněji dopravit cestující ve vozíku na horské dráze. Musíš se ale dobře vyhýbat překážkám a zároveň dodržovat rozumnou rychlost. Hru si můžeš zahrát i ve dvou na jednom počítači.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.