Poslední hrané hry

Unfreeze Me

16.11.2012
81%
Hra - Unfreeze Me
Video se načítá
Unfreeze Me! je logická hra, ve které dostanete za úkol osvobodit všechny ptáčky, které zmrzli v ledu. Roztát lad a osvobodit ptáčky může jen proud vody, který je však potřeba za pomoci různých herních prvků správně nasměrovat.

Verminator

25.11.2011
89%
Hra - Verminator
Video se načítá
Ve hře Verminator se stanete lovcem myší. Myší se ovšem musíte zbavit pouze pomocí sýru, kterého jsou dva druhy. Zeleným sýrem myši odpudíte, žlutým nalákáte. Správným umístěním sýrů v každém levelu se musíte myší zbavit, jinak dál nepostoupíte.

Trollface Launch

17.9.2012
68%
Hra - Trollface Launch
Video se načítá
Zkuste co nejdál vystřelit zábavnou komiksovou trolí hlavu. Každý metr se počítá a po každém kole si za svůj výsledek budete moct pořídit nějaké to užitečné vylepšení, které Vám pomůže příště překonat ještě větší vzdálenost.

Trollface

8.12.2014
66%
Hra - Trollface
Tato hra vás slušně potrolí. Počkejte, jakmile se nahraje a pak ji spusťte ;)

Trollface Quest 13

1.2.2016
23%
Hra - Trollface Quest 13
Video se načítá
Pokuste se vyřešit další záhadu, která bude v každém kole odlišná. Logické myšlení musí jít určitě stranou. nebojte se vyzkoušet všechno.

Trollface Quest

14.9.2015
92%
Hra - Trollface Quest
Video se načítá
Zažijte zábavu s netradiční adventuru, ve které musíte své logické myšlení odložit stranou. Myslíte si, že překonáte miny hry, které jsou pro vás přichystány?

Trollface Quest 2

18.11.2015
87%
Hra - Trollface Quest 2
Video se načítá
Vymaňte se od logického myšlení a pusťte se do netradiční hry, která má za úkoly vás zabavit. Podaří se vám hru dohrát do konce?

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Stickman Freestyle BMX

25.2.2014
80%
Hra - Stickman Freestyle BMX
Video se načítá
Zahrajte si tuto sportovní hru, ve které budete řídit BMX kolo. Vaším úkolem bude ohromit porotu tak, abyste dostali co nejvíce bodů a mohli rovnou vylepšovat vaše schopnosti!

Titanik II CZ

8.1.2013
65%
Hra - Titanik II CZ
Video se načítá
Je tady pokračování adventury inspirované seriálem Futurama, ve které opět bude Vašim úkolem pomoci hlavním hrdinům pomoci při útěku z lodi, která už asi za nedlouho exploduje. V místnostech, co se můžou zdát přímo bludištěm, musíte najít cestu i všechny prostředky k útěku. Dokážete to?

Titanik CZ

5.1.2013
65%
Hra - Titanik CZ
Video se načítá
Všichni kdo mají rádi seriál Futurama budou jistě nadšeni z této adventury, která Vás přenese přímo do seriálu. Můžete se těšit na dokonalou grafiku i český jazyk. A i když hra není moc náročná ani dlouhá, jistě pobaví :)

Snail Bob 4

2.6.2013
95%
Hra - Snail Bob 4
Video se načítá
Již čtvrté pokračování zábavné logické hry Snail Bob ve vesmíru. Vydejte se s Bobem na cestu do vesmíru, na cestu plnou překážek a nástrah, které určitě s Bobem vyřešíte. Kdyby se vám bob zdál moc pomalý, tak v levém horním rohu je tlačítko, které ho zrychlí. Boba ovládejte myší, pokud ho chcete…

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Snail Bob 8 Island Story

31.12.2014
90%
Hra - Snail Bob 8 Island Story
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat šneka jménem Bob v každém kole do cíle. Aby se vám to podařilo, musíte si poradit s různými překážkami a nepřáteli. Důležité bude nejen logické myšlení, ale i rychlé reakce a dobrý postřeh.

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Roads Of Rome

8.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome
Video se načítá
V této strategické hře se stanete budovatelem cest. Vybudujte cesty, vystavějte pily a farmy, které vám budou dodávat suroviny. Těžte vše, na co narazíte. Můžete i vylepšovat, takže můžete mít více dělníků a přijímat více surovin. Zvládnete to do západu slunce?

Mega Miner

15.9.2015
55%
Hra - Mega Miner
Video se načítá
Začněte těžit vzácné kovy a staňte se bohatou osobou. Nicméně zpočátku hra nebude tak jednoduchá, musíte sehnat uhlí a postupně se dopracovat k drahocennější kamenům.

Gold Miner Vegas

3.7.2013
82%
Hra - Gold Miner Vegas
Video se načítá
Náš slavný a oblíbený zlatokop se opět vrací, ale tentokrát se objevíte v legendárním městě Las Vegas! Hra je pořád stejná, vytěžte do minuty co nejvíce zlata a diamantů. Za utržené peníze si můžete do dalšího kola koupit vylepšení, ale pozor neutraťte vše! Tak kdo z vás bude nejlepší?

Natural Selection

16.11.2013
88%
Hra - Natural Selection
Video se načítá
V této hře budete hrát za pavouka, který má neustále hlad. Vaším úkolem bude, sníst všechen hmyz abyste mohli postoupit do dalšího levelu. Pohybovat se budete pomocí sítí, které budete vystřelovat. Nejste v tomto potravním řetězci sami, takže v dalších levelech se bude objevovat hmyz, který vás může…

Sea Adventure

15.6.2014
67%
Hra - Sea Adventure
Video se načítá
Lovci pokladů dávejte pozor, v této hře bude vaším úkolem spouštět potápěče a vyzvednout na loď všechny poklady. Musíte dávat pozor, aby vás nic nesežralo, protože pod hladinou číhá spousta mořských tvorů. Zvládnete je všechny vyzvednout?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.