Poslední hrané hry

Korean Supermodel Makeup

25.1.2022
85%
Hra - Korean Supermodel Makeup
Pomozte krásné dívce s výběrem vhodného outfitu pro večerní bál. Hru ovládáte myší.

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Máme tu parádní basketbalovou hru, ve které se budete snažit trefit míč na koš. V cestě máte však několik překážek, které budete muset překonat. Dávejte si pozor na restart, protože přijdete o body.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Balloon ParkHra na skóreHra o medaile

14.6.2015
74%
Hra - Balloon Park
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete mít za úkol naplnit balónky heliem. V každém kole budete mít za úkol naplnit určitý počet balónků. Skládejte potrubí tak, abyste mohli naplnit více balónků najednou.
Hra - Green Room Hidden Objects
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete hledat objekty schované po místnosti. Vždy máte zobrazeno, jaký předmět máte najít. Dávejte si pozor, máte omezený čas.

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Christmas PuzzleHra na skóreHra o medaile

12.11.2014
72%
Hra - Christmas Puzzle
Video se načítá
Super bejeweled hra, ve které budete spojovat stejné vánoční dárky. Spojit musíte vždy nejméně 3 stejné dárky. Dávejte si pozor na omezený časový limit.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.

Birds DefendersHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
78%
Hra - Birds Defenders
Video se načítá
Podaří se vám ve hře Birds Defenders vypustit všechny ptáčky z klece? Vaším úkolem bude umístit bomby na konstrukce tak, abyste všechno zničili a otevřeli klece.

Bomb JackHra na skóreHra o medaile

28.8.2013
70%
Hra - Bomb Jack
Video se načítá
Ve skákačce Bomber Jack bude vaším úkolem vysbírat nejlépe celé hrací pole, pro dosažení co nejvíce bodů. Máte jen tři životy, takže buďte velmi opatrní, kam skáčete. Když vysbíráte všechny bomby, tak se automaticky přesunujete do dalšího levelu.

ABC JumpersHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
76%
Hra - ABC Jumpers
Video se načítá
Další skvělá hra, díky které se můžete i něco přiučit. Vaším úkolem bude mačkat stejná písmenka na klávesnici, jaká mají panáčci nad hlavičkou. Když to nestihnete včas, panáček spadne na zem. Můžete využít i bonusu, který přidá všem panáčkům padák.

Railway LineHra na skóreHra o medaile

4.8.2014
70%
Hra - Railway Line
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete stavět cestu pro váš vláček. Musíte stavět rychle, protože máte pouze 10 vteřin, než vláček vyrazí ze stanice. Životy máte omezené.

Plumber 2Hra na skóreHra o medaile

24.9.2013
78%
Hra - Plumber 2
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi logické hry, tak tu máme Plumber 2. Zahrajte si na instalatéra, spojujte trubky, tak aby voda nikdy nevytekla. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se i zamyslíte. Zdoláte všech 25 levelů?

Doggy Day CareHra na skóreHra o medaile

19.7.2011
82%
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Zůstali jste sami doma s vaším pejskem, který ovšem vyžaduje vaši plnou péči. Na začátku hry dostanete seznam úkolů, které je potřeba splnit. Poté se musíte snažit, abyste splnili všechno, co pejsek potřebuje i když to nemusí být nejsnazší.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.