Poslední hrané hry

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.
Hra - Spot The Differences Forests
V této hře budete muset zapojit své mozkové závity a hledat co největší množství rozdílů v každé dvojici obrázků. Hru ovládáte myší.

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

Canyon GliderHra na skóreHra o medaile

11.9.2013
62%
Hra - Canyon Glider
Video se načítá
Létání na rogalu není zcela tradiční činností a ne každý si to mohl zkusit. Proto si to s námi můžete vyzkoušet ve hře Canyon Glider. Cílem je doletět co nejdál, nasbírat co nejvíce bodů a také se vyhnout překážkám. Důležitý je samozřejmě rozběh, který by měl být co nejrychlejší.

Double 12 dominoHra na skóreHra o medaile

19.5.2014
3%
Hra - Double 12 domino
Video se načítá
Máme tu pro vás další zajímavou hru na skóre a tou je domino. Principem je to klasické Double 12 domino, ve kterém máte hodnotu na kamenech až 12 a na začátku máte vždy 18 kamenů. Hra je pro 4 hráče, hrajete tedy proti 3 spoluhráčům. Hra končí, jakmile někomu dojdou všechny kameny. Pro postup do…

Star WarsHra na skóreHra o medaile

21.1.2013
48%
Hra - Star Wars
Video se načítá
Tato letecká střílečka prověří Vaši rychlost i postřeh. Se svým vesmírným letounem totiž poletíte územím plným nepřátel a budete jich muset co nejvíce sestřelit. Úkol to nebude vůbec jednoduchý, protože nepřátelé na Vás samozřejmě budou pálit taky.

Luigi's DayHra na skóreHra o medaile

11.8.2014
72%
Hra - Luigi's Day
Video se načítá
Luigi's Day je hra, ve které účinkuje kamarád od Super Mária, Luigi. Vaším úkolem bude projít několik kol a posbírat co nejvíce mincí. Na konci hry se mince pak promění v body.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.