Oblíbené hry

Dora Pets Care

16.10.2013
72%
Hra - Dora Pets Care
Video se načítá
Dora dostala psa, kočku a křečka. Pomoz jí s péčí o ně a splň jim všechna přání z bublin, které se objeví nad zvířaty. Stačí si vybrat jedno ze tří zvířat a můžeš hrát.

Baby Belle Spa Day

10.4.2014
79%
Hra - Baby Belle Spa Day
Video se načítá
Princezna Bella je ještě malá a jako její chůva, byste se o ni měli postarat. Nejdříve jí uděláte koupel, pak najdete schované předměty a nakonec ji oblečete do krásných šatů.

Ice Cube Bear

3.9.2013
85%
Hra - Ice Cube Bear
Video se načítá
Pomůžeš medvědovi, který zamrzl do kostky ledu? Potřebuje se dostat do moře, aby se led rozpustil. Toho dosáhneš pomocí rozbíjení kusů ledu. Zvládni všech dvacet kol této logické hry!

Dora Care Baby Bears

9.11.2013
84%
Hra - Dora Care Baby Bears
Video se načítá
Dora má ráda zvířátka, a proto si vzala na starost medvídka. S tímto zvířetem nemá mnoho zkušeností protože je divoké, ale spoléhá na tebe, že jí s péčí pomůžeš. Splň všechna přání medvídkovi v bublinkách a buď tou nejlepší pečovatelkou. Ve hře budeš medvídka mýt, hrát si s ním nebo jej i krmit.

Kalle The Bear Coloring

26.1.2014
61%
Hra - Kalle The Bear Coloring
Video se načítá
V této hře budete vybarvovat medvídka podle vašich představ. Vyberte ty správné barvy a kochejte se svým dílem.

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.

Where's my blankie?

11.10.2013
79%
Hra - Where's my blankie?
Video se načítá
Malý růžový pejsek chce svůj kapesníček, a ty pro to musíš udělat cokoliv. V této sérii miniher si zkusíš ledacos, od různých takřka dobrodružných situací, přes hledání rozdílů nebo čísel v obrázku, až po získávání srdce krásné fenky.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Mobile Phone Coloring

27.1.2014
64%
Hra - Mobile Phone Coloring
Video se načítá
Máme tu pro vás omalovánky, ve kterých si budete moci vybarvit mobilní telefon podle vašich představ. Stačí pouze zapojit fantazii a vybrat ty správné barvičky.

Jump Up 2

26.3.2013
70%
Hra - Jump Up 2
Video se načítá
Zábavná hra, ve které musíte s panáčkem skočit co nejblíže k vlajce. Vždy když se panáček rozběhne, máte jen jednu možnost ho zastavit a přeskočit s ním překážku a dopadnout až k vlajce. Po zastavení se u něj ukáže šipka, která ukazuje směr skoku.

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Uphill Rush 3

24.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush 3
Video se načítá
Uphill Rush 3 je již třetím dílem perfektní závodní hry, ve které se tentokrát na motorce převezete přes město. Na každé trase vás bude čekat mnoho překážek, které vám však dávají příležitost vyzkoušet všemožné triky a vydělat tak body a peníze navíc.

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

Uphill Rush

17.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush
Video se načítá
Uphill Rush je skvělá závodní hra, ve které máte možnost zasoutěžit si na skateboardu, čtyřkolce nebo na obyčejné motorce. Důležité je zejména naučit se rychle a bezpečně zdolávat překážky, abyste si v následujícím kole mohli změřit své síly s dalším závodníkem.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.