Oblíbené hry

Need Water!

14.9.2013
86%
Hra - Need Water!
Video se načítá
Otestujte si svoji logiku na této bezvadné hře! Nebude to nic jednoduchého, vaším úkolem bude dostat vodu do elektrárny a později ropu do rafinérií. Provrtejte si cestu až k potrubí a nejlépe vysbírejte všechny kameny. Samozřejmostí jsou i vylepšení, které vám budou během hry hodně pomáhat. Když…

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…
Hra - Baby Barbie Hobbies: Face Painting
Video se načítá
Zabavte se s malou Barbie a vytvořte její hezkou malbu na její tvářičce. Bude se jí líbit?

Amusix Flute

1.1.2013
78%
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Hráli jste někdy na flétnu? Ne? Tak máte jedinečnou příležitost si to vyzkoušet. Ze začátku hrajete jednoduché tóny, ale každým kolem začínají být tóny těžší. Když neuděláte ani jednu chybu, tak obdržíte zlatou hvězdu. Dokážete je vyhrát všechny?

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá
V této výborné postřehové hře se můžou stát houslovými virtuosy i ti, kdo nemají vůbec žádný hudební sluch nebo nadání. Půjde hlavně o to, ve správnou chvíli a na správně dlouhou dobu mačkat zadaná písmena a symboly na klávesnici. V každém levelu na Vás čeká krásnější ale náročnější melodie.
Hra - Hardventure Into The Duat
Video se načítá
Jaký máte postřeh a hbité prsty nám můžete ukázat ve hře Hardventure Into The Duat. Cílem je poskakovat se srdcem tak, abyste sbírali červená kolečka. Na hrací mapě se pohybují také netopýři. Velký pozor si dejte také na bodáky, které se vystřelují z podlahy a ze zdí. Po každém pokusu si však můžete…

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…
Hra - Princess Bedroom Decoration
Video se načítá
Zařiďte krásný pokojíček jako pro princeznu. Vybírejte vždy z několika variant pěkných postelí, nočních stolků, křesel,... Nesmí chybět samozřejmě doplňky, osvětlení ani výmalba a různé druhy podlah.

Barbie Fashion Designer

23.1.2014
90%
Hra - Barbie Fashion Designer
Video se načítá
Pomozte Barbie navrhnout šaty a to od základů. Nejdříve si vytvoříte nákres, jak by měly šaty vypadat, pak si šaty ušijete a oblečete Barbie. Příjemnou zábavu.

Snow Tale

25.11.2013
87%
Hra - Snow Tale
Video se načítá
Zahrajte si tuto super skákačku, ve které budete hrát za tučňáka. Antarktida je drsné místo pro život, ale tento malý nezbeda si s tím umí hravě poradit. Procházejte herním světem, bojujte s nepřáteli, sbírejte zmrzliny a drahokamy. Dávejte pozor, jakmile zamrznou tak do nich musíte strčit, jinak na…
Hra - Princess Irene's Goes Horse Riding
Video se načítá
Připravte princeznu na jízdu na jejím koni. Napřed jí musíte nalíčit, upravit vlasy a obléct jí do nejlepšího oblečení. Nakonec budete moct změnit barvu i jejímu milému koni.

Frozen Wedding Day

11.7.2014
89%
Hra - Frozen Wedding Day
Video se načítá
Pomozte vybarvit princezně svatební pozvánku a s dekorací jejich novomanželského pokoje.
Hra - Defend Your Berry Bones
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které musíte bránit krabičku s vločkami. Duchové, kteří lítají kolem se budou jednotlivých dobrot snažit zmocnit, vy to však nesmíte dovolit.

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.

Manga Lily

3.2.2014
91%
Hra - Manga Lily
Video se načítá
Lily je mladá dívka, která potřebuje pomoci s výběrem oblečení, které můžete všemožně dekorovat. Platí to i s doplňky a účesem.

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video se načítá
Zahraj si skvělou velikonočně laděnou oblíkačku. Lily má na výběr z mnoha kousků jarního oblečení, barvy jsou jen na tobě. A co třeba udělat z Lily krásnou vílu?

Horse Grooming 2

21.3.2014
90%
Hra - Horse Grooming 2
Video se načítá
Chtěli byste mít vlastního koně? S hrou Horse Grooming ho mít můžete. V této hře si můžete vybrat z několika koní o které se můžete starat. Po výběru budete koně uklízet výběh, čistit srst, zuby a kopyta. Myslíte si, že to zvládnete?

My Tiger

16.7.2013
88%
Hra - My Tiger
Video se načítá
My Tiger je oddechová hra, která je věnována hlavně dívkám. Hra spočívá v tom, abyste se co nejlépe postarala o svého Tygra. Měli byste mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, hrát ukolébavky a samozřejmě věnovat lásku. Postarejte se o tygra, co nejlépe!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.