Oblíbené hry

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Shooting Practice

24.6.2013
80%
Hra - Shooting Practice
Video se načítá
Byli jste někdy na střelnici? Ne? Tak tu pro vás máme super postřehovku, u které se určitě nebudete nudit. Máte 3 životy, vaším úkolem je střílet na bílé terče, žluté desítky, srdíčka a zvířata. Když trefíte něco jiného, jako třeba lebku nebo červený terč, tak přicházíte o život. Čím rychleji…

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Farm Field Deco

12.8.2011
86%
Hra - Farm Field Deco
Video se načítá
Hrajete rádi různé farmářské hry? Tato hra nefunguje úplně na stejném principu. Zde jde totiž o to, že si zde můžete udělat vlastní rozestavení farmy. Na svou farmu můžete kromě zvířat přidávat také různé budovy, oplocení a samozřejmě rostliny. Výslednou dekoraci si potom můžete vytisknout.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Arctic Foxes

11.2.2014
80%
Hra - Arctic Foxes
Video se načítá
Ne moc živých tvorů dokáže přežít tak kruté podmínky na severním pólu. Tyto arktické lišky strávili většinu svého života jako samotáři a hledáním jídla a hraním si ve sněhu. Pomozte těmto liškám se nakrmit a další věci, které budou potřebovat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.