Oblíbené hry

Newborn House Makeover

2.12.2014
78%
Hra - Newborn House Makeover
Video se načítá
Mladému páru přinesl čáp jejich malé děťátko. Nečekali to a proto nemají připravenou pokojíček. Pomozte jim s úklidem a výzdobou, aby byl pokoj připravena rychleji.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?
Hra - Elements Makeover Fire Princess
Video se načítá
Ohnivá princezna trpí problémy s pletí stejně jako všichni ostatní. Zkus jí pomoci různou kosmetikou a pleťovými maskami, abys ji pak mohla nalíčit a obléct. Bude tvá princezna ta nejkrásnější?

Terrible Teeth Demo

15.1.2014
85%
Hra - Terrible Teeth Demo
Video se načítá
Zahrajte si u nás tuto oblíbenou skákačku! Je to pouze demo, protože plná verze je dostupná pouze pro telefony se systémem Android. Hrajete za zlatý zoubek a váš úkol je jasný. Doskákejte až na konec, bude to celkem fuška. Bude na vás čekat spousta překážek a nepřátel, které je nutno zdolat.…

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.

Style Kaya's Tablet

30.8.2014
78%
Hra - Style Kaya's Tablet
Video se načítá
Kaya potřebuje nový obal na tablet. Pomozte jí ho vymyslet za pomocí dekoraci a ozdob, které máte k dispozici.

Sweet Home

27.3.2012
68%
Hra - Sweet Home
Video se načítá
Máte dobré oči, postřeh a umíte hledat? Pak je tato hra přímo pro Vás. V neuklizeném dívčím pokoji totiž budete muset hledat zadané věci. Nebude to ale zase tak jednoduché. Budete mít omezený čas a hledání v holčičím nepořádku bude často komplikované.
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.

Frozen Elsa Makeover

21.7.2014
79%
Hra - Frozen Elsa Makeover
Video se načítá
Elsa chce vypadat opět atraktivní, aby se líbila svému princi. Pomozte jí s výběrem make-upu a oblečení.
Hra - Baby Elsa's Frozen Shower
Video se načítá
Postarejte se jako pečovatelka o malou Elsu. Potřebuje vykoupat a vybrat nové šaty, které by se jí hodily. Pomůžete jí?

Elsa Frozen Haircuts

3.7.2014
81%
Hra - Elsa Frozen Haircuts
Video se načítá
Elsa se ​​rozhodla pro změnu účesu a proto se rozhodla svěřit do vašich rukou. Vykouzlíte její nový účes a doplňte ho o šperky a oblečení.
Hra - Basket Ball A New Challenge
Video se načítá
Cílem této hry je trefit basketballový míč do koše. To však nebude vůbec jednoduché, protože vám v cestě budou stát překážky v podobě neprůstřelných plošin. Plošiny je však možné využít k odrazu míče a dobře mířenou střelou tak zasáhnout koš.

Vampire Skills

13.11.2013
89%
Hra - Vampire Skills
Video se načítá
Vyzkoušej si, jaké to je být upírem! Budeš létat, mizet a samozřejmě sát krev. Čeká tě skvělá dlouhá adventura, pozor si ale dej na časový limit.

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

The Frozen Quiz

28.7.2014
55%
Hra - The Frozen Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci tohoto kvízu na koho se povahově podobáte z filmu Frozen. Budete například Elsa?

I love My Computer

18.6.2013
87%
Hra - I love My Computer
Video se načítá
Tak u této hry se určitě zasmějete! Určitě to každý z vás zná, když se vám sekne počítač nebo dělá to, co nechcete. Tak tento pán má nervy úplně na krajíčku. Co ho takhle rozmlátit na 8 způsobů? Doporučujeme vyčkat co nejdéle a pak začněte hledat, je to opravdu sranda. Tak neváhejte a vyzkoušejte.

Winter Boots Cleaning

13.2.2014
86%
Hra - Winter Boots Cleaning
Video se načítá
Zima je tu a s ní přichází i mnoho bláta a špíny. Vaše boty také podle toho vypadají. Vaším úkolem bude vyčistit obě boty, jak levou, tak pravou. K dispozici budete mít několik prostředků na čištění a krémů. Jakmile boty vyčistíte, zbyde vám čas na nalíčení a obléknutí.

Fab Tattoo Artist 2

27.1.2014
85%
Hra - Fab Tattoo Artist 2
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být pravým tatérem! Napřed přijměte zákazníka, načrtněte jeho návrh, pak ho obtiskněte na tělo a hurá na to. Dávejte pozor, netetujte je dlouho v jednom kuse, když to zákazníka začne moc bolet nebo nebudete dodržovat linky tak odejde. Podaří se vám všechny dokonale potetovat?

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.