Oblíbené hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.
Hra - Monster High Jinafire Long Dress Up
Video se načítá
Jinafira je mladá slečna, která si potrpí na moderní oblečení. Postarejte se aby nevypadala nemoderně, ale naopak vkusně a elegantně.
Hra - Monster High Gigi Grant Dress Up
Video se načítá
Gigi má v této hře orientální nádech a proto je i její šatník v tomto stylu. Pomoz Gigi s výběrem dnešního outfitu a nezapomeň jí vybrat i pěkný účes.
Hra - Monster High Ghoul Sports Toralei Stripes
Video se načítá
Toralei miluje sport ale také moderní oblečení. Pomozte jí s výběrem oblečení na zápas, který se koná dnes.

Claytus Hood

9.3.2012
88%
Hra - Claytus Hood
Video se načítá
Braňte svou pracně udržovanou zahradu před všemožnými škůdci jako jsou krtci, hraboši nebo i hmyz. Použijte všechny dostupné prostředky k jejich likvidaci dříve, než Vám všechno sežerou. Za zabité škůdce dostanete peníze na nákup dalších zbraní. Hra jistě potěší svou pěknou grafikou i skvělou…

Cactus McCoy

17.2.2013
85%
Hra - Cactus McCoy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete ovládat kaktus, který je kovboj na divokém západě. Hlavním cílem kaktusu je dostat se k cennému pokladu. Ovšem v cestě mu stojí mnoho silných banditů, které musí zneškodnit.

Mario Glider

21.11.2013
66%
Hra - Mario Glider
Video se načítá
Závody na rogalech jsou doménou hry Mario Glider. Na začátku si vyberte svého závodníka podle jeho vlastností a vyrazte na trať. Závody se jedou na pět kol a pokud v cíli nebudete jako první, pak jste neuspěli a musíte kolo hrát znovu. Dokážete vyhrát celý šampionát?

Hallowinx Dress Up

1.10.2013
85%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
I když právě není Halloween, můžeš si zahrát tuhle haloweenskou hru. Oblékni si jednu svou vílu winx, vyber jí vlasy, oblečení i křídla, a samozřejmě čarodějnický klobouk. Je to přeci čarodějnice, lítá na koštěti, ne?

Winx Club Bloom Dress Up

10.12.2013
83%
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Tato sympatická slečna ze seriálu Winx potřebuje radu v oblasti mody. Vyber jí účes, který můžeš kombinovat s ofinou a obarvit ho. Nezapomeň ani na oblečení a doplňky v podobě křídel.

Winx Club Flora

9.10.2013
77%
Hra - Winx Club Flora
Video se načítá
Oblečte si svojí krásnou přírodní vílu z vašeho oblíbeného seriálu! Vyberte jí nevídané účesy a oblečení, ve kterém bude nádherná. Ke konci jí můžete dát i křidélka.

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Vytvořte si ve hře Element of Fire svou vlastní vílu ohně. Ve hře jí můžete vybrat krásný účes, mimiku obličeje, oblečení a doplňky, které můžete kombinovat.

Catty Noir Hairstyles

1.10.2014
89%
Hra - Catty Noir Hairstyles
Video se načítá
Catty chce jít na oslavu se svými kamarádkami ak tomu potřebuje dokonalý účes, šaty a doplňky. Vlasy jí můžete nejen ostříhat, ale i přebarvit podle libovolné barvy.
Hra - Color Girls Halloween Hairstyles
Video se načítá
Dokážete se postarat o speciální účes na Halloween? Mladá dívka chce něco originálního a budete muset vyhovět jejím představám. Nebude to jednoduché, ale jistě si poradíte.

Base Jumping

14.10.2012
87%
Hra - Base Jumping
Video se načítá
Zaskákajte si s padákem v perfektní postřehové hře Base Jumping a poražte dalších tří soupeřů. Abyste získali prvenství je potřeba seskočit jakmile se objeví nápis Go. Také padák musíte otevřít v pravou chvíli, abyste nepřišli o život a přitom byly dostatečně rychlý.
Hra - Monster High New Scaremester Gigi Grant
Video se načítá
V této oblíkačce si podle sebe oblečeš Gigi Grant, kterou můžeš znát z Monster High. Jak bude vypadat? To je jen na tobě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.