Oblíbené hry

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Snaker Styler

21.7.2012
91%
Hra - Snaker Styler
Video se načítá
Zkuste si vyrobit vlastní tenisky. Na výběr budete mít opravdu z velkého množství barev a materiálů. Zvolit si budete moct i vzor boty a dokreslit si na ni cokoliv podle svých představ sprejem nebo fixem.

Malá umělkyně

7.9.2012
67%
Hra - Malá umělkyně
Video se načítá
Tato obékací hra se jistě bude líbit i těm nejmenším milovnicím módy. Vybírat oblečení totiž budete malé malířce. Co by si ke své práci měla vzít na sebe a jak se učast? Zvolit můžete dokonce i tavar její palety a obrázek, který bude malovat.

Obsluha v knihovně

17.5.2012
80%
Hra - Obsluha v knihovně
Video se načítá
Staňte se na chvíli paní z knihovny, která vyhledává a půjčuje dětem knihy. Musíte najít správnou knihu a donést ji svému malému zákazníkovi dříve, než mu dojde trpělivost a odejde. Potíž je v tom, že knihy nejsou označeny a pokud si na začátku rozmístění jednotlivých žánrů nezapamatujete, může Vám…
Hra - Outfits Today: What to Wear Today
Video se načítá
Vyplňte si jednoduchý test, kdy stačí podle obrázků volit co se Vám víc líbí nebo máte rády a zjistěte, jaký druh oblečení se k Vám a Vaší náladě bude dnes nejvíce hodit. Tato zábavná hra Vám může třeba pomoci, až budete ráno stát bezradně před skřní ;)

Cute Doggy Dress Up

14.3.2013
66%
Hra - Cute Doggy Dress Up
Video se načítá
Máte rády zvířátka pejsky obzvlášť? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra s roztomilým štěňátkem v hlaví roli. Na nic nečekejte a pojďte mu vybrat tvar tlamičky, obojek, doplňky a určitě i nějaký ten obleček. V čem se Vám bude zamlouvat nejvíce?

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

Obleč Lisu Simpson

17.7.2012
79%
Hra - Obleč Lisu Simpson
Video se načítá
Jak by podle Vás měla chodit oblékaná Lisa Simpson? Myslíte že jí to teď sluší, nebo byste jí vybraly něco lepšího? V této super hře může. Dáte jí šaty, kalhoty nebo nějaký zajímavý komplet?

Simpsonmaker

20.3.2012
85%
Hra - Simpsonmaker
Video se načítá
Fanoušky seriálu Simpsonovi jistě potěší tato hra, ve které si budete moci vytvořit vlastního "Simpsona". Změnit můžete vše od tvaru hlavy, až po pozadí na kterém bude postava stát. Výsledný obrázek si navíc můžete jednoduše vytisknout.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.

Snowball!

14.3.2013
82%
Hra - Snowball!
Video se načítá
Snowball! Je klasický Pinball. Vystřelíte kuličku a snažíte se ji udržet co nejdéle v herním poli, kde sbírá body. Aby nepropadla do ohně, máte spoustu páček, kterými můžete kuličku odrážet.

Wedding Dress Up 2

14.3.2013
58%
Hra - Wedding Dress Up 2
Video se načítá
Svatba je jedním z největších a nejdůležitějších dní v životě. Každá dívka si chce v tento den připadat jako princezna. Proto i šaty bývají náležitě krásné. V této hře jich budete mít na výběr hned několik. Zvolte si ty, které se Vám budou nejvíc líbit a doplňte je o rukavičky a závoj, aby nevěsta…

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Mutační komora

30.12.2012
85%
Hra - Mutační komora
Video se načítá
Profesor ze super seriálu Futurama vymyslel další zajímavý stroj. Tentokrát je to mutační komora ve které může podle libosti namíchat těla, hlavy a oči svých přátel. Zkuste si to taky a vytvořte i ty nejneuvěřitelnější kombinace ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.