Oblíbené hry

Decorate the Circus

8.1.2013
88%
Hra - Decorate the Circus
Video se načítá
Máte rádi cirkus se spoustou šikovných zvířátek? Pak se Vám jistě bude líbit tato super dekorační hra, ve které budete moct připravit manéž přesně podle svých představ. Na výběr máte z mnoha pomůcek a ještě více nejrůznějších zvířátek, které libovolně po cirkuse rozestavíte. Když na zvířátko…

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Nodes

8.3.2013
74%
Hra - Nodes
Video se načítá
Logická hra, ve které laserem musíte spojit všechny modré body tak, aby se rozsvítily červeně. Potom co se rozsvítí, tak se otevře další kolo a s lasery už není možné hýbat.

Cinema Rush

22.2.2013
91%
Hra - Cinema Rush
Video se načítá
Cinema Rush je moc povedená obsluhovací hra, ve které se budete prodávat v předsálí kina všechny oblíbené pochoutky jako je popkorn, hot dogy nebo limonády. Musíte být ale opravdu rychlí a svou práci si dobře naplánovat, protože film brzo začne a zákazníci tak docela pospíchají. Navíc je Vašim…

Red Bugs Puzzle

23.5.2011
87%
Hra - Red Bugs Puzzle
Video se načítá
Tato logická hra nefunguje na stejném principu jako klasické puzzle hry. Vaším cílem je umožnit mravenečkovi projít naplánovanou cestu a přitom ho směřovat tak, aby posbíral co nejvíce červených malin. Vyhýbejte se ovšem nepřátelským broukům, kteří by mohli maliny sníst nebo zaútočit na mravenečka.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.

Pony Club Decoration

31.3.2012
89%
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
V této výborné dekorační hře plné těch nejroztomilejších zvířátek a hlavně poníků budete mít opravdu obrovské množství možností, jak a kam všechna zvířátka postavit, co je nechat dělat a jak jim jejich farmu vyzdobit. Tak na co čekat?

Two Pipes

24.12.2012
70%
Hra - Two Pipes
Video se načítá
V Skákačky Two Pipes se musíte pohybovat po plošinách různých barev tak, abyste se dostali až k cílovým dveřím. Pokud vezmete nějaký barevný prvek, plošiny dané barvy zmizí, objeví se však plošiny dalších barev. Dokážete zdolat všechny levely?

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video se načítá
Baví vás vybírání oblečení, změny stylu a vše co se týká módy? V tom případě vyzkoušejte hru Fashion Star. V této hře si můžete vybrat z několika modelek, která připravujete na vystoupení na módní přehlídce. Vystylujte vaše modelky tak, aby se líbily!

3D Car Racing Game

25.12.2012
72%
Hra - 3D Car Racing Game
Video se načítá
Posbírejte co nejvíce zelených krabic a pokuste se tak nahrát rekordní skóre v závodní hře 3D Car Racing. Aby vaše úloha nebyla až tak jednoduchá, musíte se vyhýbat červeným krabicím, které vám body odečítají.

All That Matters

5.11.2012
83%
Hra - All That Matters
Video se načítá
Dostaňte všechny postavičky v logické hře All That Matters do cílových dveří a postupte tak k dalšímu obtížnému úkolu. Každá z postaviček má jinou vlastnost, takže najít to správné řešení bude vyžadovat hodně logického myšlení. Vzájemnou spoluprací však určitě vhodný způsob najdete.

Palisade Guardian 2

16.7.2012
61%
Hra - Palisade Guardian 2
Video se načítá
Druhý díl střílečky Palaside Guardian vás zaujme především svou propracovanou grafikou a skvělou hratelností. Vaším úkolem je ničení nepřátelských jednotek, které se snaží zlikvidovat důležitou budovu. Vy jim v tom musíte zabránit.

Effing Worms Xmas

23.12.2012
85%
Hra - Effing Worms Xmas
Video se načítá
Vánoční zpracování brutální hry Effing Worms vám opět přináší možnost vžít se do kůže obrovského hladového červa. Vaším úkolem ve hře bude požírat všechny vánoční postavičky a lidí, který se pohybují po zemském povrchu. Dávejte si však pozor na nebezpečí, které zde číhají.

Zombie Taxi 2

12.6.2012
67%
Hra - Zombie Taxi 2
Video se načítá
Zombie Taxi 2 je druhý díl akční hry, ve které je potřeba zachránit lidi z města, které zanedlouho kompletně zaplaví zombie. Odpadních kontejnerech lidí na bezpečná místa a přitom se snažte srazit co nejvíce zombie. Druhý díl této hry disponuje i několika novými auty a dalšími vylepšeními.

Counter Snipe

5.5.2012
40%
Hra - Counter Snipe
Video se načítá
Counter Snipe je perfektní střílečka, ve které se v roli snipera budete snažit zlikvidovat co nejvíce nepřátel dříve, než oni zničí vás. Pokud si zvolíte mód multiplayer, můžete si zahrát s reálnými hráči a získat tak peníze na nákup nových zbraní a dalších upgradů.

Ultimate Assasin 2

21.12.2012
78%
Hra - Ultimate Assasin 2
Video se načítá
V této akční hře se stanete nájemným vrahem, přičemž vaším úkolem bude nepozorovaně zlikvidovat vybranou oběť. V každém kole si musíte dávat pozor na strážce, kteří po vás začnou střílet hned, jak vás uvidí. Po zlikvidování oběti se musíte dostat k bráně do dalšího kola.

Cake Bar

22.9.2012
89%
Hra - Cake Bar
Video se načítá
Je tady další ze série povedených obsluhovacích her, ve kterých se postavíte za bar a budete plnit přání svých zákazníků. V této hře se zaměříte na výrobu nejrůznějších koláčů a moučníků. Všechny recepty najdete popsané v kuchařce napravo od výrobního stolu a vedle ní telefon, kterým si můžete…

French Chef Real Cooking

5.12.2012
82%
Hra - French Chef Real Cooking
Video se načítá
Nakrmte náročného kuchaře v této zajímavé a hlavně dost realistické hře o vaření. Každou věc z lednice budete muset připravit podle vlastního uvážení, nebo podle toho co si bude přát sám kuchař (zjistíte to tak, že jídlo vezmete a zkusíte ho kuchaři nabídnout k ústům). Vařte, smažte, krájejte a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.