Oblíbené hry

Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…
Hra - Airport Mania First Flight
Video se načítá
Staňte se dispečerem na letišti. V této návykové hře budete navádět na přistání roztomilá letadla, posílat je k terminálu pro nástup a výstup cestujících a znovu je odesílat na cestu. Zvláště v pokročilejších levelech, kdy přibudou letadla i jejich potřeby jako čerpání benzínu nebo opravy, budete…

The Company of Myself

10.9.2012
80%
Hra - The Company of Myself
Video se načítá
Vydejte se s hlavním hrdinou na dlouhou cestu, na které bude potřeba překonat nejednu překážku v zajímavé skákačce The Company of Myself. Váš hrdina dokáže vytvořit svou minulou kopii, což vám pomůže dostat se přes každou nástrahu. Navíc pokud víte aspoň trochu anglicky, můžete sledovat velmi…

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Formula Racer

28.2.2012
56%
Hra - Formula Racer
Video se načítá
Usedněte za volant pravé závodní formule a zúčastněte se super rychlých závodů F1. Potěší Vás snadné ovládání i turbo, díky kterému můžete být ještě rychlejší. Jen se nenechat vytlačit ze silnice a včas vychytat všechny zatáčka. Tak hodně řidičského štěstí!

Glow Web

26.5.2012
78%
Hra - Glow Web
Video se načítá
Glow Web je logická hra, ve které budete mít za úkol rozsvítit všechny žárovky ve všech 50 levelech. Za pomoci posouvání laserových uzlů musíte zajistit, aby laserové paprsky procházely přes každou žárovku.

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.

Wedding Dress up

30.4.2012
67%
Hra - Wedding Dress up
Video se načítá
Určitě jste si představovaly, jak byste chtěly vypadat ve svůj svatební den. V této hře si to budete moct vyzkoušet. Vyberte nevěstě ty nejkrásnější šaty, nejlepší účes i všechny důležité doplňky. A nejen to, zkuste ji i co nejlépe pro tento velký den nalíčit.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Nadia Catwalk Show

16.7.2011
93%
Hra - Nadia Catwalk Show
Video se načítá
Máš ráda módní přehlídky? Tak potom bude tahle hra určitě vhodná pro tebe. V této hře je tvým úkolem nastrojit modelku podle toho, na které přehlídce bude vystupovat. Tvé schopnosti potom ocení porota, která ti uděluje za dobrý vkus body a hvězdičky.

Baby Caring

15.8.2011
79%
Hra - Baby Caring
Video se načítá
Hra Baby Caring ozkouší, jestli dokážete uhlídat miminko, jehož maminka zrovna není doma. Vyzkoušejte svoje pečovatelské vlohy v několika různých situacích. Pokud si s miminkem nebudete vědět rady, můžete se podívat na tipy, které vám pomohou. Snažte se udržet miminko šťastné, jakmile začne moc…

Mina´s Beach House

26.8.2012
91%
Hra - Mina´s Beach House
Video se načítá
V této opravdu skvěle propracované dekorační hře budete zařizovat plážový dům. Můžete mu zařídit ložnici, obývací pokoj i zahradu. Nabídka nábytku i doplňků je opravdu široká a všechno jde otáčet a zvětšovat nebo zmenšovat podle Vašeho záměru.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Veselá farma

12.8.2012
93%
Hra - Veselá farma
Video se načítá
V této vynikající obsluhovací hře se stanete malou farmářkou, která prodává produkty svých zvířátek. První musí vypěstovat správné jídlo pro zvířata a ta jí potom dají své mléko, maso a další produkty. Musí být ale rychlá, protože její zákazníci na své objednávky dlouho nepočkají.

Bratz fashion show

9.3.2012
86%
Hra - Bratz fashion show
Video se načítá
Výborná oblíkačka, ve které můžete podle svých představ nastrojit hned několik panenek Bratz najednou.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.