Oblíbené hry

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.
Hra - Setkání přátel ve městě
Video se načítá
V této velice povedené oblíkačce budete vybírat ten nejlepší outfit hned třem přátelům. Vhodné oblečení pro společné setkání zvolíte dvěma dívkám a jednomu klukovi, aby spolu mohli vyrazit do víru velkoměsta.

Funny Fishing

17.10.2012
72%
Hra - Funny Fishing
Video se načítá
Opět jsou tady oblíbené slečny Bratz, které si tentokrát vyrazily lovit ryby. Na Vás je, aby jste je k této příležitosti náležitě učesaly a oblékly. Taky se můžete rozhodnout, jestli budou lovit na krásné jachtě nebo v přírodě.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Továrna na oblečeníNÁŠ TIP

29.9.2012
96%
Hra - Továrna na oblečení
Video se načítá
Dokážete vyrobit a zabalit všechno oblečení, které k Vám bude rychle přijíždět na výrobní lince? Aby se Vám to podařilo, můžete za peníze povolávat své specializované spolupracovníky. Na začátku si vždy vyslechnete kázání protivného šéfa a na konci každého dne si budete moct přečíst (nebo přeložit)…

Fire Fighter

22.3.2012
80%
Hra - Fire Fighter
Video se načítá
Staňte se hasičem, který zachraňuje lidi uvězněné ve vysokém domě. Nepůjde to ale jinak, než klasicky chytáním do natažené plachty. Za každého člověka, kterého se Vám podaří chytit a dopravit do sanitky dostanete body. Když někoho naopak upustíte, body ztratíte. Podaří se Vám všechny zachránit?

3D Fashion Model

22.10.2012
90%
Hra - 3D Fashion Model
Video se načítá
Připravte celou módní přehlídku s mnoha super modely podle vlastní fantazie. Každou modelku zvlášť připravíte od účesu až po boty a doplňky. Všechno si jistě užijete o to víc, že na Vás čeká 3D grafika a tak modelky uvidíte tentokrát ze všech stran ;)

Sakura

4.10.2012
78%
Hra - Sakura
Video se načítá
V této oblíkačce v japonském stylu hraje hlavní roli Sakura, hrdinka oblíbeného animovaného seriálu. Oblečte ji podle vlastní fantazie do zajímavých šatů, triček, sukní, kalhot,... Nezapomeňte ani na doplňky, punčochy a boty.

Sulky Riders

17.4.2012
79%
Hra - Sulky Riders
Video se načítá
Sulky Riders jsou super dostihy, ve kterých si vyberete koně a žokeje a pak už bude jen na hbitosti Vaši prstů, jak rychle pojedete. Koně budete totiž pohánět střídavým mačkáním šipek vpravo a vlevo.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Elegantní dáma

8.7.2012
79%
Hra - Elegantní dáma
Video se načítá
V této oblékací hře budete připravovat slečnu k oficiální události. Podle toho také vypadá oblečení, které budete moct použít. Slaďte její halenku, sukni, boty, kabelku i ostatní doplňky tak, aby udělala co nejlepší dojem v společnosti.

Cosmo Angel

27.11.2012
77%
Hra - Cosmo Angel
Video se načítá
Navrhněte obálku pro módní časopis a oblečte dvě slečny, které se stanou jeho tváří. Tématem tohoto týdne je obsluhování v restauracích a kavárnách a tak i oblečení slečen bude řádně stylové. Zvolte pro každou některou ze slušivých uniforem, vyberte podle sebe nejlepší účes i všechny doplňky.

Hudba od srdce

30.6.2012
79%
Hra - Hudba od srdce
Video se načítá
V této pěkné oblíkačce se ocitnete na klavírním koncertě, kde klavíristka právě prožívá vrcholnou část svého vystoupení. V jakém stylu bude její koncert? Vyberte podle toho piano, její účes a samozřejmě oblečení.

Rodinka na výletě

19.5.2012
71%
Hra - Rodinka na výletě
Video se načítá
Oblečte celou šťastnou rodinu na jejich společný víkend. Vyberte správné oblečení pro maminku, tatínka i dítě podle toho kam je pošlete. Stráví podle Vás společný čas v parku, ve městě, na promenádě nebo na výletě vlakem?

Mind Bender

7.4.2012
80%
Hra - Mind Bender
Video se načítá
Mind Bender je na první pohled obyčejná skákačka, avšak první dojem trochu lže. Kromě obyčejného přeskakování překážek, můžete dělat mnohem víc, a to pohybovat předměty silou mysli. Stačí jen myší kliknout na požadovaný předmět a přemístit ho na požadované místo.

River Rush

4.12.2012
71%
Hra - River Rush
Video se načítá
Ve hře River Rush si zajezdíte na motorovém člunu po řece plné nebezpečných překážek. Vyhněte se všem balvanům a ostrůvkem a pokuste se posbírat co nejvíce bonusových bodů.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.