Oblíbené hry

Frozen Love Spell

13.8.2014
79%
Hra - Frozen Love Spell
Video se načítá
V této hře budete pomáhat této milé slečně stvořit lektvar, který jí vykouzlí její lásku. Musíte použít 4 věci, které najdete v chaloupce a dát je do ohně. Potom už jenom musíte doufat, že se jí bude líbit a vezme si ho za muže.

Elsa Makeup School

7.8.2014
77%
Hra - Elsa Makeup School
Video se načítá
Elsa se ​​chystá na korunovaci a je na vás jí udělat make-up. Na výběr budete mít tři možnosti. Bude po vaše přeměně ještě krásnější?

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Outcast Attack

8.11.2013
81%
Hra - Outcast Attack
Video se načítá
V této postřehovce budete hrát zdraka a vaším úkolem bude doletět co nejdále. Nebude to tak lehké, jak si myslíte. Po cestě sbírejte mince a zachraňujmalé dráčky. Nevěřte na pohádky, draci nejsou nezranitelní, takže si dávejte velký pozor pří letu.

Flora Hair and Facial

12.10.2013
88%
Hra - Flora Hair and Facial
Video se načítá
Flora potřebuje celkovou změnu vzhledu, protože ten starý ji už omrzel. Pomůžeš jí a vybereš jí hezké šaty, doplňky s kosmetickými úpravami, ia výběrem účesu, aby zazářila? Jak bude vypadat tvá Flora?

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.