Oblíbené hry

7 Dates: Second Date

28.2.2014
89%
Hra - 7 Dates: Second Date
Video se načítá
Chtěli byste jít na rande? Nebo se alespoň přiučit, jak byste se měli k partnerovi chovat? Tak v tom případě si nenechte ujít tuto hru, kde si budete moci vybrat ze 7 kluků. Každý kluk je jiný nejen vzhledově, ale i svou povahou. Proto bude mít každý z nich jinou zálibu, abyste u partnerů uspěli…

Horse Grooming 2

21.3.2014
90%
Hra - Horse Grooming 2
Video se načítá
Chtěli byste mít vlastního koně? S hrou Horse Grooming ho mít můžete. V této hře si můžete vybrat z několika koní o které se můžete starat. Po výběru budete koně uklízet výběh, čistit srst, zuby a kopyta. Myslíte si, že to zvládnete?

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Avatar Arena

20.6.2013
70%
Hra - Avatar Arena
Video se načítá
Avatar Arena je bojovka, která je dost osekaná oproti jiným jako třeba Mortal Kombat nebo Tekken, ale i tak se nudit nebudete. Vyberte si ze čtyř národností, za kterou budete hrát, udělejte mu oblečení a hurá do toho. Hra je podobná hře Mortal Kombat nebo Tekken, ale bohužel nemá tolik kombinací,…

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

The Tattoo Quiz

13.8.2013
77%
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
Zvažuješ, že by sis někdy nechala udělat tetování, ale vůbec nevíš jaké? Tenhle test ti poradí! Vždy vyber, co je ti nejbližší. Otázky si můžeš přeložit pomocí slovníku pod hrou. Jaké tetování by se k tobě hodilo?

My Perfume Quiz

15.1.2014
63%
Hra - My Perfume Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci malého testu, jaká vůně a parfém se k vám nejvíce hodí. Stačí odpovědět na pár zajímavých otázek a za pár minut se dozvíte odpověď.

My Sweet Roommate

2.2.2014
65%
Hra - My Sweet Roommate
Video se načítá
V této hře musíte napřed vyplnit kvíz, který vám potom vygeneruje vaší spolubydlící na kolejích. Vybírejte, podle toho, co máte nejradši. Jakmile se skončíte test tak si můžete vybavait váš vysokoškolský pokoj.

Animals In The City

20.3.2014
75%
Hra - Animals In The City
Video se načítá
Udělejte si malý test a zjistíte, jakým zvířátkem jste pro tento den. Po spuštění testu budete mít na výběr dvě možnosti obrázků, vybírejte podle toho, který se vám více líbí.

Outfits Tonight

14.8.2013
80%
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Chystáš se na večírek a nejsi si jistá, co by sis měla vzít na sebe? Vyzkoušej si tuhle hru a zjisti, na jaké oblečení máš zrovna náladu a co ti bude slušet! Pečlivě vybírej vždy mezi dvěma obrázky, ale dej pozor, hrát můžeš jen jednou denně.

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Cute Pets Today

15.9.2013
68%
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Cute Pets Today je více kvíz než hra, navíc si ji můžeš zahrát jen jednou denně a pak musíš počkat na další den. Musíš odpovědět na sérii otázek v podobě dvojice obrázků, vždy si vyber ten, který se ti líbí více a který k tobě více pasuje. Poté se dozvíš, jaké zvířátko jsi ten den.
Hra - Outfits Today: What to Wear Today
Video se načítá
Vyplňte si jednoduchý test, kdy stačí podle obrázků volit co se Vám víc líbí nebo máte rády a zjistěte, jaký druh oblečení se k Vám a Vaší náladě bude dnes nejvíce hodit. Tato zábavná hra Vám může třeba pomoci, až budete ráno stát bezradně před skřní ;)

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.