Oblíbené hry

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

Youda Survivor

1.2.2014
88%
Hra - Youda Survivor
Video se načítá
Youda Survivor je skvělá hra, ve které budete hrát za mladého chlápka, který ztroskotal na pustém ostřově. V každém levelu budete mít úkoly, které musíte splnit. Budete omezeni časem, takže postřeh a rychlost budou na místě.

Youdovo Zlatnictví

16.2.2013
85%
Hra - Youdovo Zlatnictví
Video se načítá
Prodejci šperků mají velmi zajímavou práci. Jejich úkolem je vyrobit nejlepší šperky, které se budou prodávat za vysoké ceny. Šperky je nutné vyrobit zcela přesně podle požadavků, což bude také Vaším úkolem v této hře. Budete se zabývat výrobou prstenů, náramků, náušnic a dalších šperků. Na řadu…

Youda Farmer 2

17.1.2013
86%
Hra - Youda Farmer 2
Video se načítá
Druhé pokračování skvělé farmářské hry, ve které budujete farmu od ničeho. Vaším největším odběratelem je blízké městečko a na Vás je, abyste zásoby dodali co nejdříve.

Cookie Needs Jam

9.1.2014
80%
Hra - Cookie Needs Jam
Video se načítá
Zahrajte si tuto logickou hru, ve které budete pomáhat sušence se dostat až k džemu. Tato džemová kráska je tak neodolatelná, že si sušenka nedá pokoj, dokud jí nedostane. Odebírejte tedy prvky tak, abyste je vždy spojili. Podaří se vám dohrát všechny levely?

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Where's Derpy? 2

27.3.2014
74%
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
Where 's Derpy? 2 je postřehové hry, kde opět budete hledat mezi ostatními poníky Derpyho a také tři muffinky, které jsou ukryty v obrázku. Podaří se vám najít všechny předměty?

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Air Element

17.2.2014
95%
Hra - Air Element
Video se načítá
Víte jak vypadá víla větru? My také ne, ale za pomoci této hry si svoji vlastní vílu větru můžete vymyslet. V nabídce najdete krásné šaty, doplňky a všemožně dekorace, které udělají obrázek originálním.

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Vytvořte si ve hře Element of Fire svou vlastní vílu ohně. Ve hře jí můžete vybrat krásný účes, mimiku obličeje, oblečení a doplňky, které můžete kombinovat.

Water Element

14.4.2014
93%
Hra - Water Element
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vodní vílu, která žije v moři a je královnou všech vod. Vybrat její můžete účes, šaty a doplňky.

Element of Earth

20.2.2014
88%
Hra - Element of Earth
Video se načítá
Vymyslete, jak by měla podle vás vypadat víla větru. Vybrat jí můžete krásný účes, všemožné doplňky, krásné oblečení, které můžete kombinovat a samozřejmě i dekorovat okolí.

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Fantasy Girl

18.4.2014
88%
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Zahraj si jednu netradiční oblíkačku. Tentokrát můžeš z krásné slečny udělat rovnou tři fantazijní postavy - mořskou pannu, vílu nebo princeznu. Výběr je na tobě. Veškeré kousky krásného oblečení se navíc dají kombinovat navzájem.

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.
Hra - Frozen Princess Anna Frosty Makeover
Video se načítá
Anna je ledová princezna, která miluje módu a nové trendy. Proto se vám rozhodla svěřit, abyste jí vybrali pěkný make-up a doplňky.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.
Hra - Elements Makeover Wind Princess
Video se načítá
Jessica byla pozvána na maškarní ples, kde je hlavní téma čtyři elementy - voda, země, vzduch a oheň. Rozhodla se, že se převlékne za princeznu větru. Pomůžeš jí s kosmetikou, make-upem, oblečením a doplňky, aby maska ​​vypadala věrohodně? Zajímavé je, že make-up můžeš klikem myši stínovat.…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.