Oblíbené hry

Elements Spa Day Fire

1.11.2013
85%
Hra - Elements Spa Day Fire
Video se načítá
Tato kráska je symbolem ohně, vyberte jí vášnivý a ohnivý outfit, který by jí nejvíce slušel. Ve hře jí budete dělat kosmetiku, masírovat záda, mýt vlasy a nakonec jí vybírat pěkný outfit a doplňky.

Foxy Nails Secrets

5.12.2013
88%
Hra - Foxy Nails Secrets
Video se načítá
Pomozte této sympatické slečně, která miluje lišky. Potřebovala by od vás vybrat v tomto duchu manikúru, oblečení, doplňky a samozřejmě i make-up. Proměňte ji na sexy lišku.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…
Hra - Cursed Treasure Level Pack
Video se načítá
Tato hra patří mezi jedny z nejpovedenější Tower Defense onlinovek. Cílem hry je ubránit drahokamy, které jsou ukryty ve vaší skrýši. Na obranu si můžete vystavět několik typů obranných věží nebo využívat kouzla. Za zabité nepřátele získáváte body a za ty se pak můžete vyzbrojit ještě víc.

Kingdom RushNÁŠ TIP

17.5.2013
90%
Hra - Kingdom Rush
Video se načítá
V této skvělé strategii postavíte a potom budete bránit své království. Úkol to bude nesnadný, protože se Vás bude neustále snažit někdo dobýt. Orkové, skřítci a další potvůrky totiž nechtějí nic jiného než Vaše území. Stavte proto obranné věže, manipulujte s vojáky a využívejte nejrůznější…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Mystery IQ Test

12.8.2013
73%
Hra - Mystery IQ Test
Video se načítá
Změřte si své IQ v této skvěle zpracované logické hře s názvem Mystery IQ Test. S hlavním hrdinou budete procházet místnosti, přičemž v každé z nich budete muset vyřešit úkol, abyste se mohli dostat k cílovým dveřím. V případě nouze je možné využít nápovědu.
Hra - Summoner Saga Endless Chap 2
Video se načítá
Pokračování série Summoner Saga Endless nezklamalo, všechny dobré prvky jsou zachovány. Nových je několik přátel, nepřátel, schopností a příšer, proti kterým bojuješ. S angličtinou si hru užiješ lépe, ale dá se zvládnout i bez ní. Když ti něco dlouho nepůjde, zkus se poradit se slovníkem, nejspíš ti…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

RaceHorse Tycoon

16.8.2011
70%
Hra - RaceHorse Tycoon
Video se načítá
Ve hře Racehorse Tycoon si přijde na své každý, kdo má rád koně a dostihy. Na začátku hry si koupíte koně, žokeje, trenéra a mnoho dalších potřebných věcí, abyste zvýšili své šance na úspěch. Následně už si stačí jen vsadit na to, jak závod dopadne. Za vyhrané peníze si můžete nakoupit další…
Hra - Elements Makeover Earth Princess
Video se načítá
Pusťte se do další pěkné makeover hry, ve které budete moci změnti hlavní hrdinku ve stylu čtyř přírodních živlů. Aby bylo možné začít s líčením a oblékáním, musíte nejprve uplatnit své kosmetické znalosti a dovednosti a dobře její pleť vyčistit a připravit.
Hra - Vampire Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se stáváš módní návrhářkou a tvou zákaznicí je překrásná upírka. Nejdříve si musíš udělat návrh šatů, které budeš chtít šít. Vybrat si můžeš z několika různých střihů a mnoha barev. Poté nakreslíš na látku jednotlivé části, které vystřihneš. A nakonec už jen celé dílo sešít.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Závod ChrtůNÁŠ TIP

20.7.2013
90%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá
Přinášíme vám super sporotvní pařbu, kde budete trénovat a závodit s vaším chrtem. Na začátku hry si vyberte slot, na který se bude ukládat vaše hra. Potom si vyberte barvu svého pejska a pojmenujte ho. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout…

Swimming Race

24.8.2013
78%
Hra - Swimming Race
Video se načítá
Zahrajte si závody v plavání. Pokud budete vyhrávat, tak se budete dostávat postupně výš a výš. Ovládání je jednoduché, stačí co nejrychleji mačkat střídavě pravou a levou šipku.

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video se načítá
Princezna Fiona z filmu Shrek se potřebuje upravit. Můžeš jí pomoci v její lidské i zlobří podobě. V obou případech tě nejdřív čeká čas strávený v koupelně s různými přípravky a pleťovými maskami, poté můžeš Fionu namalovat a obléci.
Hra - Delicate College Girl Makeover
Video se načítá
Pomož šedé myšce udělat ze sebe tu největší kočku na večírku! Nejprve se musíš vypořádat s nedokonalostmi pleti, poté se namalovat a nakonec obléci si ty nejstylovější kousky. Čeká tě spousta práce, než budeš moci vyrazit, takže s chutí do toho!

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Fantasy Dress up

22.5.2012
76%
Hra - Fantasy Dress up
Video se načítá
V této oblíkačce, která Vás určitě nadchne, máte možnost vybrat slečně normální oblečení (třeba na vycházku do města) nebo z ní naopak udělat krásnou vílu. Je to jen na Vás, na co budete mít zrovna náladu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.