Oblíbené hry

Chocolate Royal Cake

7.8.2013
80%
Hra - Chocolate Royal Cake
Video se načítá
Upečte si skvělý královský čokoládový dort! Ano, v této hře si budete moci připravit vlastní sladkou lahůdku. Připravíte si čokoládu, máslo a smícháte to s ostatními ingrediencemi. Směs pak necháte ztuhnout v troubě a pak již můžete zdobit.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Doodle Devil

30.5.2011
89%
Hra - Doodle Devil
Video se načítá
Trochu neobvyklá logická hra, ve které je vaším úkolem vymýšlet nové elementy kombinací vhodných předchozích. Ne všechny elementy jdou ovšem spojit a tak nalezení vhodné dvojice. Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů vytvářením nových elementů.

Beach Cofe

12.8.2011
89%
Hra - Beach Cofe
Video se načítá
Servírujte zákazníkům jídlo a pití podle jejich přání - to je cílem této hry. Na rozpálené pláži si každý rád dá zmrzlinu nebo ledovou kávu. Vaším úkolem je zákazníky rychle obsloužit a přinést jim to co chtějí.

Beauty Rush 2

19.8.2013
84%
Hra - Beauty Rush 2
Video se načítá
Tři modelky se chystají na molo, a proto musí být samozřejmě perfektní. Udělej jim návrhářku, vyber oblečení, boty, šperky i paruku a pošli je tam, co nejkrásnější a nejdokonalejší!

Zobie Girl Style

14.8.2012
76%
Hra - Zobie Girl Style
Video se načítá
Vytvořte podle své fantazie a vkusu dívku zombii. K dispozici budete mít opravdu pestrou nabídku dost děsivých šatů, líčení, účesů ale i jizev a krvavých šrámů ;)

Zombie svatba

18.6.2012
71%
Hra - Zombie svatba
Video se načítá
Jak by měl vypadat pár na své svatbě, to ví asi každý. Ale co když jsou těmito zamilovanými zombie? Užijte si tuto netradiční oblíkačku a nastrojte ženicha i nevěstu v pravém zombie stylu.

Beauty Studio

19.8.2013
89%
Hra - Beauty Studio
Video se načítá
Máš pod palcem salón krásy a jsi na něj úplně sama. Myslíš, že se ti povede obsloužit to velké množství zákaznic, abys splnila limit, který máš v každém kole? Čeká tě make-up, kadeřnictví a péče o pleť. Za body budeš moci kupovat další věci do studia, které by ti mohly pomoci.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

My Daily Ranch

24.8.2013
84%
Hra - My Daily Ranch
Video se načítá
Vybudujte si vlastní super farmu v další povedené hře tohoto typu. Pěstujte zeleninu, chovejte domácí zvířata, vydělávejte peníze a postavte si tu nejlepší farmu v okolí. Jak bude vypadat?

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

T-shirt Girls

25.7.2013
85%
Hra - T-shirt Girls
Video se načítá
T-shirt Girls je další zajímavá hra pro dívky, které mají módní vkus. V této hře bude vaším úkolem udělat modelce make-up, obléct ji do zajímavých šatů a v konečné řadě vybrat doplňky. Měnit můžete i barvu vlasů, i oblečení.

Mahee girl dress up

9.6.2013
89%
Hra - Mahee girl dress up
Video se načítá
V této super oblíkačce je opravdu na co se těšit. Nejen že na vás bude mluvit česky, ale i výběr nejrůznějšího oblečení včetně bot, plavek a doplňků je veliký. Slečně na pláži budete moct navíc změnit i účes, barvu vlasů, tvar očí i úst... takže můžete vytvořit nejrůznější výrazy tváře ;) Jak bude…

My Wonderful Farm

13.4.2012
69%
Hra - My Wonderful Farm
Video se načítá
Pořiďte si vlastní farmu, na které budete pěstovat nejrůznější plodiny jako je ovoce, zelenina i obilí. Dobře se o svá políčka starejte, pravidelně je zalévejte a okopávejte a za nedlouho si jistě vyděláte dost peněz na rozšíření svého hospodářství.

My Dear Pony

20.10.2012
82%
Hra - My Dear Pony
Video se načítá
Je tady další super hra, ve které se budete starat o roztomilé zvířátko. Tím je tentokrát krásný poník. Na začátku s ním půjdete běhat. Přitom si musíte dát pozor, aby nevyběhl z cesty nebo si neublížil na překážkách. Pak je na řadě krmení, kde bude na Vás rozhodnout co může a nemůže jíst. Nakonec…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.