Oblíbené hry

Anime Jigsaw Puzzle

28.5.2012
68%
Hra - Anime Jigsaw Puzzle
Video se načítá
Jsou tady puzzle, které se budou líbit určitě i těm nejmenším. Jako vždy půjde o to, složit celý obrázek. Tentokrát budete mít ale časový limit a na začátku si budete moct vybrat z mnoha krásných obrázků i obtížností.

Red Bugs Puzzle

23.5.2011
87%
Hra - Red Bugs Puzzle
Video se načítá
Tato logická hra nefunguje na stejném principu jako klasické puzzle hry. Vaším cílem je umožnit mravenečkovi projít naplánovanou cestu a přitom ho směřovat tak, aby posbíral co nejvíce červených malin. Vyhýbejte se ovšem nepřátelským broukům, kteří by mohli maliny sníst nebo zaútočit na mravenečka.
Hra - Railroad Shunting Puzzle 2
Video se načítá
Railroad Shunting Puzzle 2 je logická hra, ve které bude vaší prací přepravovat lokomotivy a vagóny do cílových stanic. Pohybovat však můžete jen lokomotivou, kterou je potřeba vhodně popřesouvat všechny vagóny. Snažte se každý level dokončit na co nejmenší počet tahů.

King of Shapes

26.10.2012
75%
Hra - King of Shapes
Video se načítá
King of Shapes je logická hra, ve které budete mít za úkol dostat různe smajlíky do nádob stejné barvy. Předtím je však potřeba vhodně rozmístit všechny herní prvky, aby se smajlíci nacházely nad stanovenou čarou. Následným odebráním těchto prvků, level dokončíte.

Surroubble

3.10.2012
70%
Hra - Surroubble
Video se načítá
Jak jednou s touto super postřehovou hrou typu bubble shooter začnete, už nebudete chtít přestat. Vašim úkolem bude odstranit z herního pole všechny kuličky a přitom nasbírat co nejvíce bodů. Kuličky odstraníte tak, že vystřelením jedné uděláte skupinu tří a více kuliček stejné barvy. Pokud se Vám…

Dolphin Pop

28.8.2012
75%
Hra - Dolphin Pop
Video se načítá
Pro všechny milovnice postřehových her a ZUMA her zvlášť je tady výborná hra, ve které se opět budete muset zbavit barevných kuliček. Aby kuličky zmizely, musíte vystřelit tak, aby se spojilo 3 a více kuliček stejné barvy. Kuličky bude tentokrát vystřelovat roztomilý delfín.

Pokemon Hidden Objects

24.5.2012
66%
Hra - Pokemon Hidden Objects
Video se načítá
Nejen pro všechny milovnice roztomilých pokémonů je tady hra s jejich krásnými obrázky, ve kterých budete hledat zadané věci. Dávejte dobrý pozor a zkuste všechny najít co nejdříve.
Hra - Shrek forever after similarities
Video se načítá
Je tady oblíbený zelený zlobr a jeho kamarádi tentokrát ve hře, která prověří Váš postřeh. Budete vždycky porovnávat dva obrázky, z nichž na jednom bude někdo ze seriálu Shrek, a budete hledat věci ve kterých se schodují. Dokážete najít všech 5?
Hra - Scooby Doo Shaggys Midnight
Video se načítá
Zahrajte si bezvadnou logickou hra na motivy oblíbeného seriálu Scooby Doo. Tentokrát bude hlavním hrdinou jeho páníček Shaggy. Ten se ocitl náměsíčný o půlnoci ve strašidelném domě a jen Vy ho můžete dovést k východu. Jenže to nebude vůbec jednoduché. Cestu mu musíte předem připravit ze směrových…

Wallace and Gromit

26.8.2012
73%
Hra - Wallace and Gromit
Video se načítá
V hlavní roli této logicko - postřehové hry bude Wallace and Gromit a obrázky ze stejnojmenného filmu, ve kterých budete pátrat po číslicích. Nebude to často vůbec jednoduché, protože se umějí dobře schovávat. Najdete přesto všechny?

Dynamic Systems

23.9.2012
79%
Hra - Dynamic Systems
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem správně na hrací plochu naskládat herní prvky tak, abyste ocelovou kuličku dopravili do koše. To nebude vůbec jednoduché a často přitom budete muset sestrojit velmi důmyslné zařízení.

Putt More Base

15.6.2012
65%
Hra - Putt More Base
Video se načítá
V tomto pěkně zpracovaném minigolfu si můžete otestovat své hráčské schopnosti při strefování míčků do jamky. Důležité je trefit jamku na co nejmenší počet úderů. V tom vám mohou pomoci i různé herní prvky, které si můžete po hrací ploše libovolně rozmístit.

Ricochet Kills 3

13.6.2012
66%
Hra - Ricochet Kills 3
Video se načítá
Zničte nepřátele na co nejmenší počet střel a dostaňte se tak do dalšího levelu. V ničení nepřátel vám pomůže to, že kulky se odrážejí od stěn. Také můžete využít různé vybuchující barely. Pokud se vám nepodaří všech zničit, dokud vám dojde munice, můžete to zkusit znovu.

Civiballs

24.7.2012
72%
Hra - Civiballs
Video se načítá
Odebírejte různé prvky a dostaňte všechny barevné postavičky do správné nádoby v logické hře Civiballs. Ve hře se nacházejí tři různé sekce - Řecko, Egypt a Čína, s nichž každá obsahuje 10 levelů. Jen překonáním všech těchto levelů se můžete úspěšně dostat až do cíle.

Building Demolisher

18.3.2012
81%
Hra - Building Demolisher
Video se načítá
V této zajímavé logické hře se stanete vedoucím demoliční čety. Naplánujte dráhu demoliční koule tak, aby co nejefektivněji zničila stojící budovu. S pokračujícími levely bude stoupat i odolnost budov a tak náročnost demolice.

Liquid Measure 2

23.3.2012
80%
Hra - Liquid Measure 2
Video se načítá
Pokud máte rádi logické hry, tato vás dozajista potěší. Úkol je poměrně jasný - nalít do připravených nádob přesné množství vody. Řešení jednotlivých levelů však už takové lehké nebude a určitě si nad nimi pořádně potrápíte hlavu.

All That Matters

5.11.2012
83%
Hra - All That Matters
Video se načítá
Dostaňte všechny postavičky v logické hře All That Matters do cílových dveří a postupte tak k dalšímu obtížnému úkolu. Každá z postaviček má jinou vlastnost, takže najít to správné řešení bude vyžadovat hodně logického myšlení. Vzájemnou spoluprací však určitě vhodný způsob najdete.

Zombie Taxi 2

12.6.2012
67%
Hra - Zombie Taxi 2
Video se načítá
Zombie Taxi 2 je druhý díl akční hry, ve které je potřeba zachránit lidi z města, které zanedlouho kompletně zaplaví zombie. Odpadních kontejnerech lidí na bezpečná místa a přitom se snažte srazit co nejvíce zombie. Druhý díl této hry disponuje i několika novými auty a dalšími vylepšeními.

All We Need Is Brain 2

4.11.2012
83%
Hra - All We Need Is Brain 2
Video se načítá
Ve hře All We Need Is Brain 2 bude vaším cílem v každém kole zlikvidovat všechny zombie. Ty musíte promyšleným způsobem nalákat na mozečky tak, aby se zombie sami chytili do pasti, jako jsou propast s kyselinou či střelnice.

Fodder 2

31.12.2012
77%
Hra - Fodder 2
Video se načítá
V logické hře Fodder 2 bude vaším úkolem nakrmit v každém kole všechny zvířátka. Dostat jídlo k zvířátku však není jednoduché, protože potravu musíte vystřelovat z velkého kanónu. Využívat budete i herní prvky, jako jsou vzduchové bubliny, které potravu dopraví na požadované místo.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.