Oblíbené hry

Hra - Girls modern bathroom decoration
Video se načítá
Zařiďte podle sebe moderní dámskou koupelnu! Umístěte vanu, umyvadlo, skříňky i wc, tak aby se všechno vešlo do omezeného prostoru a ještě to vypadalo pěkně. Koupelnu nakonec budete moct dozdobit ladícími doplňky, dokud nebude úplně dokonalá :)

Hello Kitty Fan Shoe

26.10.2012
77%
Hra - Hello Kitty Fan Shoe
Video se načítá
Tato hra se bude líbit hlavně těm nejmenším milovnicím krásných bot. Jeden pár lodiček budete totiž moct zachránit. Nejdříve boty umyjete a osušíte a potom je podle svého vkusu ozdobíte. A malé slečny jistě nadchne, že kromě různých kamínků, mašliček a srdíček můžete dát na boty i obrázky kočičky…

Decorate the Circus

8.1.2013
88%
Hra - Decorate the Circus
Video se načítá
Máte rádi cirkus se spoustou šikovných zvířátek? Pak se Vám jistě bude líbit tato super dekorační hra, ve které budete moct připravit manéž přesně podle svých představ. Na výběr máte z mnoha pomůcek a ještě více nejrůznějších zvířátek, které libovolně po cirkuse rozestavíte. Když na zvířátko…

Domeček pro křečka

30.3.2012
68%
Hra - Domeček pro křečka
Video se načítá
Vytvořte křečkovi to nejdokonalejší bydlení, aby se u Vás cítil jako v ráji. Dejte mu do terária jídlo, hračky, prolézačky, domečky,... prostě všechno co může potřebovat. Až skončíte, křeček se nastěhuje a Vaši práci ohodnotí ;)

Study Hall: Room Decor

29.11.2012
75%
Hra - Study Hall: Room Decor
Video se načítá
Study Hall: Room Decor je dekorační hra, ve které si můžete zařídit interiér podle svého vkusu. K dispozici budete mít mnoho nábytku, od sedačky, přes křesla, až po police a konferenční stolky. Také si můžete vybrat doplňky, jako jsou obrazy, květiny a mnoho dalších.

Room Challenge

31.12.2012
96%
Hra - Room Challenge
Video se načítá
V této super dekorační hře budete zařizovat krásný pokojíček pro malou holčičku. Svůj vkus můžete uplatnit ve výběru i umístění postele, osvětlení, koperců, doplňků, skřínek i barev stěn a podlahy. Tentokrát ale nedostanete nic zadarmo a každý kousek vybavení si budete muset koupit. Váš rozpočet…

Laundry Room Decoration

6.12.2012
76%
Hra - Laundry Room Decoration
Video se načítá
Je tady opravdu originální zařizovací hra, ve které budete moct podle svých představ vybavit prádelnu. Vyberte pračky, žehlící pult, skřínky i malou slečnu, která tu bude pracovat. Zvolit budete moct i z velké nabídky různých podlah, vymalování nebo oken.

Podmořský svět

16.7.2012
83%
Hra - Podmořský svět
Video se načítá
Popusťte uzdu své fantazii a rozmístěte po mořském dně všechno co tam přirozeně patří i pohádkové předměty a tvory. Použít budete moct opravdu dost korálů, rybiček, mušlí, kamenů,... a čeká na Vás i mořská víla.
Hra - Hello Kitty miska na polévku
Video se načítá
Všem, kdo mají rádi kočičku Hello Kitty se jistě bude líbit tato dekorační hra, ve které si budete moct podle svých představ vyrobit vlastní mističku na polévku. Zvolte si svou oblíbenou barvu, kterou chcete aby měla miska, talířek i lžíce. Vyberte ze zajímavých vzorů a samozřejmě některý ze super…

Dibbles

8.11.2012
76%
Hra - Dibbles
Video se načítá
Pomozte odvážné kolonii mravenců dopravit do cíle mravenčího krále v logické hře Dibbles. Abyste mohli některé překážky překonat, bude potřeba obětovat pár jedinců, který vlastním tělem vytvoří cestu, která danou překážku obejde. V každém kole však budete mít jen omezený počet prvků, které můžete…

Civiballs 2

29.7.2012
74%
Hra - Civiballs 2
Video se načítá
Civiballs 2 je druhé pokračování logické hry, ve které budete mít za úkol dostat všechny barevné postavičky do uren stejné barvy. Důležité je odebírat různé herní prvky ve správném pořadí tak, aby se každá postavička dostala do správné urny.

Liquid Measure

21.3.2012
90%
Hra - Liquid Measure
Video se načítá
Liquid Measure je zdařilá logická hra, při které si dozajista pořádně potrápíte hlavu. Bude stát před vámi rad levelů, ve kterých musíte dopravit vodu do připravených zásobníků. Úloha se vám podaří splnit jen v případě, že nádoby správně umístíte a zapojíte vodovodní potrubí.

Deactivator

17.12.2012
82%
Hra - Deactivator
Video se načítá
Pomozte hlavnímu hrdinovi hry Deactivator odstranit všechny sudy a postupte tak do dalšího kola. Každý sud je označen číslem, přičemž spojení dvou nebo více stejných sudů způsobí jejich zmizení. Ve většině kol budou stát před vámi překážky v podobě zamčených dveří či laserových paprsků.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Indiana Jones

6.4.2012
80%
Hra - Indiana Jones
Video se načítá
V této hře se spolu s Indiana Jonesem vydáte na honbu za ztraceným pokladem. Vaším úkolem bude překonat sérii levelů, které jsou plné zákeřných překážek a nečekaných nástrah. Podaří se vám splnit váš úkol a dostat se až do cíle?

Mushroomer

3.10.2012
82%
Hra - Mushroomer
Video se načítá
Ve hře Mushroomer se vydáte s hlavní postavičkou sbírat hřiby, která se ukrývají po celé mapě. Abyste se však k ním dostali, musíte poodsouvat těžké kamenné bloky, přeskočit přes nebezpečné překážky, slézt po několika žebřících a nakonec se bezpečně dostat do cíle.

Ninja Dogs

27.10.2012
76%
Hra - Ninja Dogs
Video se načítá
Ninja Dogs je skvělá logická hra, ve které budete mít v každém kole za úkol dobýt jednu pevnost. V pevnostech se totiž ukrývají vaši úhlavní nepřátelé - kočky, které je potřeba zničit co nejrychleji. Jako munice vám poslouží psi, z nichž každý je vhodný na jiný typ útoku.

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Red Ball

16.1.2013
62%
Hra - Red Ball
Video se načítá
Red Ball je logická skákačka, ve které budete hrát s malým červeným míčkem na který čeká v každém kole množsvtí překážek. Abyste se dostaly vždy až na konec k červené vlajce budete muse použít svůj důvtip i dostatečně rychle reagovat.

GoGo Puzzle Pets

20.9.2012
70%
Hra - GoGo Puzzle Pets
Video se načítá
GoGo Puzzle Pets je netradiční pexeso, ve kterém ale nejsou jen dva od každého obrázku, takže není tak těžké najít dvojici. Proto také přijdete o život, pokud se Vám to nepodaří. Zvláštností je také to, že jsou obrázky v několika vrstvách. Hra může mít problémy s ukládáním výsledku. Nepomůže…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.