Oblíbené hry

A blocky Christmas

14.3.2013
73%
Hra - A blocky Christmas
Video se načítá
Logická hra, ve které musíte dát všechny kostky na své místo, přesně podle stínu. Ovládáte kostku s hvězdičkou, která funguje jako magnet a můžete tak chytit ostatní kostky, poskládat si je jak potřebujete a vložit na místo.

Harry Stick Journey

12.10.2012
78%
Hra - Harry Stick Journey
Video se načítá
Harry Stick Journey je skvělá logická hra, která je v mnoha ohledech velmi podobná klasické adventuře. S hlavním hrdinou budete procházet krajinou, kde je potřeba správně použít několik dostupných předmětů, abyste se dostali dál. Předměty však nebudete sbírat, ale na začátku každého kola je budete…

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Ninja Mushroom

1.7.2012
81%
Hra - Ninja Mushroom
Video se načítá
Ninja Mushroom je logická hra, ve které bude vašim cílem dopravit hřib k zlatému pařezu. Cesta je však plná různých kostek, které je potřeba správně posouvat, abyste uvolnili cestu. Problém je v tom, že některé kostky se posouvat nedají, jiné zas nemůžete shodit z velké výšky, jinak vám zmizí.

Ninja Pi Ro

7.10.2012
95%
Hra - Ninja Pi Ro
Video se načítá
V této super adventuře budete ovládat hned tři hlavní hrdiny najednou. Ninja, pirát i robot mají jiné dovednosti a schopnosti, které se budou hodit v jiných situacích. Zajímavé je, že všichni jsou v jednom těle a vy musíte mezi nimi přepínat kolečkem nad hlavou. Zvládnete s nimi splnit náročné mise?

Baguette

9.10.2012
79%
Hra - Baguette
Video se načítá
Tentokrát si zkuste připravit pravé domácí bagety. Že jste to ještě nedělaly? To jistě nevadí. V podrobném návodu hry se krok za krokem naučíte v domácích podmínkách upéct vynikající pečivo, a zjistíte, že to není vůbec složité. Třeba se Vám to zalíbí a zkusíte to i ve skutečnosti ;)

Cute Style Design Salon

9.11.2012
91%
Hra - Cute Style Design Salon
Video se načítá
Je tady opravdu moc pěkná kadeřnická hra, která Vás jistě nadchne nejen svou výbornou grafikou. K dispozici dostanete modelku s krásnými dlouhými vlasy a budete na ní moct ukázat své kadeřnické umění. Jak moc jí vlasy zkrátíte i jakou zvolíte barvu je na Vás. Můžete použít žehličku nebo naopak…

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.

Yin Finds Yang

30.7.2012
73%
Hra - Yin Finds Yang
Video se načítá
Yin Finds Yang je logická hra, ve které budete mít za úkol spojit dva symboly Yin a Yang. Toho docílíte vhodným odebíráním herních prvků, které znaky uvedou do pohybu a dostanou je tak k sobě. Pokud chcete získat co nejvyšší skóre, nezapomeňte v každém levelu sebrat zlatou hvězdu.

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.

Tom and Jerry Bomberman

14.3.2012
78%
Hra - Tom and Jerry Bomberman
Video se načítá
Zahrajte si super hru s Tomem a Jerrym v hlavních rolích. Můžete hrát sami v kůži Jerryho proti počítači Tomovi, nebo se utkat s kamarádem. Pohybovat se budete v zastavěném hracím poli. Překážky ničíte bombami a samozřejmě si chcete co nejrychleji probojovat cestu k nepříteli, abyste ho mohli také…

Assembler

3.3.2013
80%
Hra - Assembler
Video se načítá
Posouvejte zelené objekty po hrací ploše a pokuste se je co nejrychleji dostat do vyznačeného pole. Hra Assembler je založena fyzikálních zákonech, takže správné vyřešení každého levelu bude vyžadovat nemalou dávku zručnosti.

Maus Trap

11.3.2013
70%
Hra - Maus Trap
Video se načítá
Chyťte sýr a nalákejte myšku do díry! Postřehová hra, ve které musíte pomocí sýru lákat myš, která jde za Vámi. Po cestě se snažte posbírat co nejvíce jídla a dávejte si přitom pozor na překážky.

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Paws to Beauty

21.2.2013
80%
Hra - Paws to Beauty
Video se načítá
Je tady další krásná hra s roztomilými zvířátky. Na začátku si zvolíte hned ze čtyř pejsků a kočiček toho mazlíčka, který se Vám bude líbit nejvíce a pustíte se do jeho přípravy na výstavu. Co všechno bude potřebovat? Určitě musíte začít pečlivým koupáním, sušením a česáním. Nesmíte zapomenout ani…

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

Super Adventure Pals

15.11.2012
79%
Hra - Super Adventure Pals
Video se načítá
V skákačce Super Adventure Pals budete doprovázet hlavního hrdinu na jeho cestě. Vaším úkolem bude najít a porazit zlého Mr.. B. Než se však k němu dostanete, budete si muset poradit s desítkami dalších nepřátel, který v jednotlivých kolech na vás čekají.

Splitty

9.6.2012
77%
Hra - Splitty
Video se načítá
V této logické hře Splitty budete mít za úkol s malými stvořeními posbírat všechny ohně. Stvoření se mohou kdykoliv rozdvojit, proto je důležité si vše správně načasovat.

Wake Up the Box

24.1.2022
95%
Hra - Wake Up the Box
Video se načítá
Wake Up the Box je povedená logická hra, ve které bude Vašim úkolem v každém kole probudit pan Krabici. Protože spí opravdu tvrdě, budete do něj muset opravdu tvrdě vrazit, nebo ho shodit z jeho pohodlného místečka. Podaří se Vám to, pokud správně použijete herní prvky, které máte k dispozici.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.