Oblíbené hry

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.
Hra - Snoring 2: Winter Edition
Video se načítá
Zahrajte si skvělé zimní pokračování skvělé hry Snoring. Vaším úkolem v této hře je probudit spícího slona. K dispozici budete mít několik zvířátek, které Vám v tomto úkolu jistě pomohou.

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Cute Puppy

15.8.2011
73%
Hra - Cute Puppy
Video se načítá
Cute Puppy je povedená oblékací hra s pejskem. Můžete mu úplně změnit vzhled, vybrat mu oblečky, nasadit čepku nebo brýle. Slaďte ho, ať je co nejkrásnější a aby byl rád, tak mu můžete dát kostičku nebo balonek na hraní.

Barbie´s Cover Girl

11.9.2012
79%
Hra - Barbie´s Cover Girl
Video se načítá
Barbie se stala tváří módního časopisu. Vyberte jí ten nejlepší účes, oblečení i doplňky, aby se na první straně opravdu vyjímala.

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Monster and Mindy

7.1.2013
95%
Hra - Monster and Mindy
Video se načítá
Je tady super oddechovka, ve které se budete jako malá holčička Mindy snažit co nejdál doletět. Na začátku musíte určit co nejvýhodnější úhel a sílu vyplivnutí, kterým Vás odstartuje Vaše kamádka zelená příšera a pak už si můžete pomoci jen klikáním na pravé tlačítko myši. Za motýlky, které se Vám…

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Bomb It 2

23.5.2011
76%
Hra - Bomb It 2
Video se načítá
Velmi povedená oddechová hra pro jednoho či dva hráče. V této hře máte za úkol porazit zbývající nepřátele. K nepřátelům se probojujete tak, že pomocí bomb, které můžete pokládat, zničíte bludiště. Cestou můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou k dosažení vítězství.

Barbie obrázky

22.1.2013
77%
Hra - Barbie obrázky
Video se načítá
V této opravdu moc pěkné hře budete za doprovodu krásné hudby skládat obrázky, ve kterých hrají hlavní roli oblíbené panenky Barbie. Můžete je zastihnout v krásných šatech před plesem, při zábavě na pláži a při mnoha dalších činnostech. Není tu časový limit a aby se Vám obrázek podařilo složit,…

Unfreeze Me

16.11.2012
81%
Hra - Unfreeze Me
Video se načítá
Unfreeze Me! je logická hra, ve které dostanete za úkol osvobodit všechny ptáčky, které zmrzli v ledu. Roztát lad a osvobodit ptáčky může jen proud vody, který je však potřeba za pomoci různých herních prvků správně nasměrovat.

Anbot 2

18.9.2012
91%
Hra - Anbot 2
Video se načítá
Pomozte malému roztomilému robotovi dostat se z nenáviděné továrny, kde dřív musel pracovat, ale která ho teď chce raději zničit. Dokážete včas najít řešení všech logických úkolů, aby uprchl před pronásledováním a nic se mu nestalo?

Horror Plant

3.8.2012
71%
Hra - Horror Plant
Video se načítá
Starý kouzelník se snažil za pomoci kouzel a magie vyčarovat obrovskou masožravou rostlinu. Nakonec se mu to podařilo, avšak rostlina se vymkla kontrole a sám čaroděj se stal její obětí. Vy se nyní v roli rostliny vydáváte na cestu, abyste našli další lidské oběti, které uklidní váš hlad.

Krmení hrochů

25.10.2012
83%
Hra - Krmení hrochů
Video se načítá
Víte že mají hroši rádi melouny? V této hře rozhodně ano a tak jim je budete muset donést a hodit do otevřených tlam. Aby se Vám to podařilo, bude třeba překonat spoustu překážek a dobře se trefit. Vy to ale určitě zvládnete! Meloun nebo kámen seberete šipkou dolů a hodíte je klasicky myší.

Izzi

14.8.2012
75%
Hra - Izzi
Video se načítá
Izzi je logická hra, ve které budete muset za pomoci kanónu zničit požadovaný počet barevných kostek. Jako munice vám poslouží barevní smajlíci. Jejich barva určuje pro jaký typ kostek jsou určení. Takže při střelbě buďte přesný a dostaňte se tak do dalšího levelu.

Dummy Never Fails 2

19.7.2012
68%
Hra - Dummy Never Fails 2
Video se načítá
Dummy Never Fails je logická hra, ve které budete pokusnou figurínu vystřelovat z kanónu, přičemž vaším úkolem je zasáhnout barevný terč. Čím menší bolest figuríně spůsobíte, tím větší skóre získáte. Podaří se vám úspěšně dohrát všech 110 levelů?

Dummy Never Fails

18.1.2013
74%
Hra - Dummy Never Fails
Video se načítá
V logické hře Dummy Never Fails budete mít za úkol vystřelit pokusnou figurínu z děla v každém kole tak, aby co nejpřesněji zasáhla žluto černý terč. Aby se Vám to podařilo využijte všechny herní prvky a odrazové plochy.

Angry Birds RIO

28.4.2012
89%
Hra - Angry Birds RIO
Video se načítá
Angry Birds, neboli naštvané ptáky můžete znát z populárních videoher a her na mobilních počítačích. Tentokrát se tito sympaťáci vydali až do Ria a chtějí vysvobodit všechny uvězněné ptáky z jejich klecí. Vy musíte ptáka vždycky dobře zamířit a vystřelit tak, aby se mu podařilo zničit všechny klece.

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.