Oblíbené hry

Azaela's 1940s Fashion

6.2.2017
85%
Hra - Azaela's 1940s Fashion
Video se načítá
Máme tu super retro oblíkačku, kde si můžete slečnu nastylovat jak z časopisu ve 40. letech. K dispozici budete mít mnoho různých šatů a doplňků.

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?

Fluttger Bug

4.4.2016
86%
Hra - Fluttger Bug
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního koně za pomocí dekorací a doplňků, které najdete v nabídce. Samotný výsledek vás určitě překvapí. Tak neváhejte se pusťte se do tvorby.

Trollface Launch 2

17.12.2012
69%
Hra - Trollface Launch 2
Video se načítá
Trollface Launch 2 je zábavná hra, ve které budete mít za úkol dopravit internetovou postavičku Trollface sedící na záchodě co nejdál. Na začátku hry ji vystřelíte do vzduchu a následně můžete její let kontrolovat třemi spláchnutí, které ji opět vynesou do vzduchu. Snažte se po trase nasbírat co…

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

Fishdom H2ONÁŠ TIP

14.12.2014
94%
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Vytvořte si akvarium podle vašich představ. Budete ho moci vyzdobit, pořídit si rybičky, ok teré se musíte dobře starat. Bude opravdu z čeho vybírat, takže záleží pouze na vás, jak si to celé vyzdobíte.

Cut The Rope

22.9.2013
85%
Hra - Cut The Rope
Video se načítá
Milovníci mobilních her jistě znají hru Cut The Rope. Nyní ji přinášíme i my. Cílem hry je nakrmit malou příšerku pomocí bonbónků. Během hraní také sbírejte hvězdičky. Pokud kolo dohrajete na tři hvězdy, dosáhnete nejvyššího skóre. V pokročilých kolech je obtížnost zvýšena díky změnám v gravitaci a…

Dragon Maker

4.9.2013
85%
Hra - Dragon Maker
Video se načítá
Draci jsou překrásná, hrdá a mocná stvoření. Teď si můžeš jednoho takového vytvořit. Vyber mu vše, nejen barvu, ale hlavně tvar hlavy, končetin, křídel a dalších částí těla. Až budeš spokojená, můžeš si obrázek uložit do počítače.

Angry Birds RIO

28.4.2012
89%
Hra - Angry Birds RIO
Video se načítá
Angry Birds, neboli naštvané ptáky můžete znát z populárních videoher a her na mobilních počítačích. Tentokrát se tito sympaťáci vydali až do Ria a chtějí vysvobodit všechny uvězněné ptáky z jejich klecí. Vy musíte ptáka vždycky dobře zamířit a vystřelit tak, aby se mu podařilo zničit všechny klece.

Chibi Maker

4.6.2014
92%
Hra - Chibi Maker
Video se načítá
Pokud tě zaujal chibi styl, v této hře si přijdeš na své. Vytvoř si svou vlastní panenku, možností máš opravdu mnoho!

Color Switch

23.8.2016
80%
Hra - Color Switch
Video se načítá
Vaším úkolem bude dostat barevnou kuličku přes co nejvíce překážek. Kuličkou můžete vždy překonat pouze stejně barevnou překážku. Snažte se posbírat co nejvíce hvězdiček.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Create a Cat

16.7.2014
88%
Hra - Create a Cat
Video se načítá
Vytvoř si kočku snů! Možností je ve hře mnoho, tak je vyzkoušej všechny a zjisti, co se ti líbí nejvíce. Jak bude tvá kočka vypadat?

Gifts Pusher 2

28.11.2014
80%
Hra - Gifts Pusher 2
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat vánoční dárek v každém kole na vyznačené místo. Aby se vám to podařilo, musíte odstranit z cesty všechny překážky a dárek za pomoci malého čtverečku dostat tam, kam potřebujete.

Pusheen's B-day Party

16.8.2015
83%
Hra - Pusheen's B-day Party
Video se načítá
Pusheen pořádá narozeninovou oslavu, pomozte jí se samotnou přípravou kloboučků, dortu a místa. Bude to nejlepší oslava?

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Unicorn Dress Up

16.1.2014
86%
Hra - Unicorn Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního jednorožce, kterému můžete změnit například barvu hřívy, srsti a kopýtek a naopak přidat nové doplňky, kterými se stane jedinečný.

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.
Hra - Barbie Design My Emoji Shoes
Video se načítá
Pomozte Barbie s výzdobou nových bot, či tenisek. Výběr barev a dekorací je na vás.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.