Oblíbené hry

ABC JumpersHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
76%
Hra - ABC Jumpers
Video se načítá
Další skvělá hra, díky které se můžete i něco přiučit. Vaším úkolem bude mačkat stejná písmenka na klávesnici, jaká mají panáčci nad hlavičkou. Když to nestihnete včas, panáček spadne na zem. Můžete využít i bonusu, který přidá všem panáčkům padák.

Battle CaveHra na skóreHra o medaile

4.6.2014
76%
Hra - Battle Cave
Video se načítá
Moc bojových her pro slečny není, tahle však neublíží. Ve hře Battle Cave budete udatným rytířem, který se musí probít skrz monstra až do cíle. Po cestě budete sbírat mince a životy. Narazíte však i na chlapce, princezny či dívky na létajícím obláčku, kteří vám dají zvláštní bonus.

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Dot A Pix

5.5.2013
75%
Hra - Dot A Pix
Video se načítá
Zkuste si svůj postřeh na této spojovačce. Hra má naprosto jednoduché ovládání, používáte pouze myš, kterou stačí klikat na tečky, doporučujeme počkat, než se číslo zvýrazní, občas se můžete netrefit. Kdyby, se vám povedlo kliknout vedle, tak v levém horním rohu je šipka, pomocí které můžete vrátit…

Mahjong Titans

10.1.2013
72%
Hra - Mahjong Titans
Video se načítá
Další výborná hra z rodiny mahjong je tady. Spojte dvojice kamenů se stejnými symboly a odstraňte je tak. Důležité ale je, aby kameny byly "volné" - žádné další kameny na nich z větší části neležely nebo je neobklopovaly.

Touch the SkyHra na skóreHra o medaile

6.2.2013
76%
Hra - Touch the Sky
Video se načítá
Pokuste se v této hře doletět co nejdále. Za vydělané peníze budete moci kupovat nová vylepšení pro Váš dopravní prostředek a tím tak dosáhnout i delší vzdálenosti.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Totem BallsHra na skóreHra o medaile

17.10.2013
72%
Hra - Totem Balls
Video se načítá
Zajímavá postřehovka se skrývá ve hře Totem Balls. Cílem je pomocí kuliček rozstřílet všechny útvary, které jsou složeny z kostiček a dalších barevných kuliček. Počet kuliček je samozřejmě omezený, takže se snažte sestřelit co nejvíce cílů během každého pokusu.

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Hidden HillsHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Hidden Hills
Video se načítá
Hidden Hills je výborná hra na procvičení vašeho zraku. Vaším úkolem je hledat skryté symboly a snažit se je najít v co nejkratším čase. Čím dříve je najdete, tím více dostanete bodů.

BalleryHra na skóreHra o medaile

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte dostat v 18 kolech míček na co nejvyšší výsledek. Stačí správně namířit a míček vystřelit.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Bubble troubleHra na skóreHra o medaile

24.2.2013
68%
Hra - Bubble trouble
Video se načítá
V této postřehové hře budete pomáhat prasátku překonat mnoho náročných levelů, v kterých jediným cílem je zničit poskakující kuličky. Ty vás budou neustále ohrožovat, proto musíte být dostatečně rychlý, abyste se jim vyhnuli a mohli je rozstřelit na stále menší a menší kuličky, až dokud nezmizí…

The Smurfs MahjongHra na skóreHra o medaile

26.5.2014
73%
Hra - The Smurfs Mahjong
Video se načítá
Cílem hry The Smurfs Mahjong je odebírat kameny tak, aby na konci nezbyl ani jeden. Jsou na nich vyobrazení šmoulové, kteří vykonávají zajímavé činnosti. Dokážete si poradit se všemi kameny?

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.
Hra - Fort Blaster: Ahoy There!
Video se načítá
Skvělá hra, ve které na vás čeká několik desítek úrovní! Jako pirát na lodi bude vaším úkolem zničit šlechtu a jejich domy. K dispozici budete mít několik druhů střeliva.

Bomb JackHra na skóreHra o medaile

28.8.2013
70%
Hra - Bomb Jack
Video se načítá
Ve skákačce Bomber Jack bude vaším úkolem vysbírat nejlépe celé hrací pole, pro dosažení co nejvíce bodů. Máte jen tři životy, takže buďte velmi opatrní, kam skáčete. Když vysbíráte všechny bomby, tak se automaticky přesunujete do dalšího levelu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.