Oblíbené hry

Citrónový dort

6.9.2012
80%
Hra - Citrónový dort
Video se načítá
Je tady další super recept, který se můžete zábavnou formou v této hře naučit. Vyrobte chutný citronový dort. Určitě to nebude vůbec tak těžké, jak to na první pohled vypadá ;)

Smart Dogs

24.3.2012
80%
Hra - Smart Dogs
Video se načítá
V této velice povedené logické hře se dvěma roztomilými pejsky bude Vašim kůlem dostat míček od jednoho pejska ke druhému. Využívat k tomu budete moct vždy různé pomůcky, které míček vymrští, posunou, odrazí a podobně. Důležité je tyto pomůcky dobře umístit. Na začátku se hra může zdát snadná, ale…
Hra - Barbie solon pro zvířátka
Video se načítá
V klasickém růžovém Barbie stylu si v této hře otevřete salon pro domácí zvířátka, kde se budete starat o pejsky a kočičky. V každém kole budete muset být rychlejší a rychlejší, abyste včas dokázali plnit všechny jejich přání a potřeby.

Winter Fairy Dress Up

3.12.2012
68%
Hra - Winter Fairy Dress Up
Video se načítá
Je tady zima a s ní i pěkná stylová oblíkačka. Nebudete upravovat vzhled nikomu méně zajímavému než je samotná zimní víla. Jaký jí vyberete účes, šatičky, boty i krásná křídla je jen na Vás a Vaší fantazii.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Pepper steak barbeque

24.4.2012
73%
Hra - Pepper steak barbeque
Video se načítá
Vydejte se do přírody uvařit to nejlepší jídlo. První si musíte nachystat maso, které osmažíte a potom k němu přidáte chutnou zeleninku. Když si zapamatujete postup, určitě zvládnete uvařit toto jednoduché a dobré jídlo i sami, až někam vyrazíte ;)

Crash Bandicoot

30.5.2011
79%
Hra - Crash Bandicoot
Video se načítá
Známou hru Crash Bandicoot si už můžete zahrát i jako onlinovku. V této hře musíte s vaší hlavní postavou projít celou misi, posbírat co nejvíce jablíček a přitom se vyhýbat nepřátelům a bedýnkám TNT a nitro. Ty vám totiž snižují životy, kterých máte jen několik.

Popstar Bratz

17.8.2012
73%
Hra - Popstar Bratz
Video se načítá
Udělejte to pravé hvězdné image jedné z panenek Bratz. Co by si měla obléct, jak by se měla učesat a nalíčit, aby mohla vystoupit jako popová zpěvačka před své nadšené publikum?

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…
Hra - Sářina lekce vaření - ovocný dort
Video se načítá
Je tady další recept od učitelky vaření Sáry. Tentokrát se naučíte péct výborný ovocný dort. První musíte udělat těsto a upéct samotný dortový základ. Potom je na řadě poleva a nakonec Vás čeká příprava ovoce a dokončení Vašeho krásného a chutného dezertu.

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.

The Candy is Mine

29.9.2012
74%
Hra - The Candy is Mine
Video se načítá
Je tady výborná postřehová hra na motivy klasické pohádky o Jeníčkovi a Mařence. Tato známá dvojice jde lesem a aby nezabloudili, háže za nimi Mařenka bombóny. Ty ale velice chutnají vlkovi. Tomu budete tentokrát držet palce Vy. Budete se proto snažit jako vlk sežrat co nejvíce sladkostí, aniž by…

Primary

4.4.2012
93%
Hra - Primary
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou skákačku, ve které budete mít za úkol dostat s panáčkem dostat se až do cíle. Panáček dokáže měnit barvy, přičemž každá má trochu jiné vlastnosti. Napříkad pokud jste žlutý, můžete se stát neviditelným. Také dokážete vykouzlit kostku, která vám pomůže dostat se na vyvýšená…

Santa Kicker

25.12.2011
70%
Hra - Santa Kicker
Video se načítá
Pomozte Santovi v téhle bezvadné oddechové hře dostat se do všech komínů. Bude mít ale poněkud neobvyklou techniku - vždycky ho vykopne jeden jeho sob. Na Vás je, aby měl kop správný úhel a intenzitu a Santa skončil přesně v komíně.

Jungle Jump

16.5.2012
73%
Hra - Jungle Jump
Video se načítá
Pomozte zvířátkům v džungli dostat se přes rozvodněnou řeku. Budete posunovat kládou tak, aby mohla všechna v bezpečí přeskákat na druhý břeh. Kolik se Vám jich podaří zachránit?

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

The Jump Game

7.11.2012
90%
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Ve této hře budete ovládat krásného koníka a poběžíte s ním po mořské pláži. V cestě budou ale ležet nejrůznější překážky jako sudy, větve, starý nábytek. Ty je potřeba včas správně přeskočit, abyste nepřišli o život. Za každou zdolanou překážku pak dostanete body.

Bella's Wedding Cake

4.11.2012
86%
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Upečte si super krásný svatební dort. První si vyberte tvar, který Váše třípatrové kuchařské dílo bude mít a pak se pusťte do přípravy těsta. Nebojte se, že byste to nezvládly, hra Vás velice podrobně navede. Po upečení všech tří pater nastane ta nejzábavnější část - zdobení. Každému z pater zvlášť…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.