Oblíbené hry

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.
Hra - Domácí jahodová zmrzlina
Video se načítá
Máte v létě chuť na zmrzlinu? Naučte se ji sami vyrábět v domácích podmínkách. Tato hra Vás krok po kroku provede přípravou vynikajícího zmrzlinového dezertu.

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video se načítá
Baví vás vybírání oblečení, změny stylu a vše co se týká módy? V tom případě vyzkoušejte hru Fashion Star. V této hře si můžete vybrat z několika modelek, která připravujete na vystoupení na módní přehlídce. Vystylujte vaše modelky tak, aby se líbily!

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Summer Shells

25.7.2011
82%
Hra - Summer Shells
Video se načítá
V této hře jste dostali za úkol potápět se s malou holčičkou a sbírat poklady, které nalezne v moři. Během časového limitu musíte posbírat co nejvíce mušlí a další předmětů, které naleznete v moři. Nezapomínejte ovšem na to, že se holčička musí pravidelně nadechovat a vyplavat tak na hladinu.

Krasobruslařka

14.12.2012
80%
Hra - Krasobruslařka
Video se načítá
Umíte bruslit? Určitě jste si někdy představovaly, že se stanete slavnou profesionální krasobruslařkou. V této hře máte možnost vymyslet si ten nejkrásnější bruslařský kostým. Základem je samozřejmě přiléhavý trikot, ale nesmí chybět ani rukavičky, punčochy, šperky a samotné brusle. Nepřehlédněte…
Hra - Brownie Ice Cream Sandwiches
Video se načítá
Pro všechny mlsné jazýčky je tady čokoládovo-zmrzlinová inspirace. Naučíte se totiž vyrábět opravdu vynikající zákusek. Nejdříve si připravíte podle podrobných instrukcí těsto, které po jeho upečení proložíte zmrzlinou a konečný výrobek ozdobíte šlehačkou. Věřte, že tento zákusek chutná stejně dobře…

Smart Princess

6.7.2012
78%
Hra - Smart Princess
Video se načítá
Oblečte, učešte a na ples připravte pravou krásnou princeznu v této výborné oblíkačce. Jistě Vás nadchnou všechny modely zajímavých šatů.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Tom and Jerry Chase

15.9.2012
85%
Hra - Tom and Jerry Chase
Video se načítá
Kdo by neznal Toma a Jerry s jejich nekončícími zábavnými honičkami a spory. V této výborné skákačce s krásnou grafikou si budete přadat, jakobyste se ocitli přímo v seriálu. Dostatnete na starost Jerryho a budete utíkat bytem před Tomem. Cestou musíte přeskakovat všechny přkážky a sbírat cenný sýr.…

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.
Hra - Mr. Bean hledání obrázků
Video se načítá
Určitě znáte oblíbeného Mr. Beana. V této hře, kde je krásně animovaný při svých oblíbených činnost budete mít za úkol najít v obrázcích ztracené předměty. Ze začátku to nebude vůbec těžké, ale stále Vám půjde o co nejlepší čas a nejvíce bodů. Když se totiž spletete a kliknete na něco jiného, body s…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá
V této výborné postřehové hře se můžou stát houslovými virtuosy i ti, kdo nemají vůbec žádný hudební sluch nebo nadání. Půjde hlavně o to, ve správnou chvíli a na správně dlouhou dobu mačkat zadaná písmena a symboly na klávesnici. V každém levelu na Vás čeká krásnější ale náročnější melodie.

Banana Penguin

12.8.2011
79%
Hra - Banana Penguin
Video se načítá
Banana Penguin je online hra, ve které musíte krmit hladové tučňáky. S vaším košíkem plným banánů to půjde snadno, stačí se jen trefit do košíčků hladových tučňáků. Abyste se trefili přesně, je potřeba kliknutím správně zvolit sílu hodu.

Popelčin příběh

5.6.2012
73%
Hra - Popelčin příběh
Video se načítá
Znáte dobře pohádku o Popelce? V této hře se jí přímo zúčastníte. Pomozte Popelce rychle uklidit, opatřit si šaty a nakonec jí vyčarujte i kočár, aby se včas dostala na zámek.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.