Oblíbené hry

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Yeti Sports 1

19.3.2012
58%
Hra - Yeti Sports 1
Video se načítá
V zemi věčného sněhu a ledu si Yeti našel zajímavou zábavu. Odpaluje ubohé tučňáky kyjem co nejdál to dovede. Pomůžete mu překonat rekord? Jedním kliknutím tučňák skočí ze skály a druhým kliknutím Yeti odpálí. Vše chce správné načasování a jistě poletí opravdu daleko.

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Rapunzel Hairstyle

7.4.2013
86%
Hra - Rapunzel Hairstyle
Video se načítá
Užijte si tuto super kadeřnickou hru inspirovanou pohádkou Na vlásku. Právě dlouhé krásné vlasy princezny budete mýt, sušit a česat, abyste pak mohli popustit uzdu své fantazii při stříhání, barvení a vytváření nejrůznějších účesů. Je jen na Vás, jestli princezně necháte vlasy dlouhé, nebo ji…

Horsey Run Run

11.1.2013
86%
Hra - Horsey Run Run
Video se načítá
Pro všechny milovnice koní je tady pěkná hra, která prověří i Váš postřeh. V jednotlivých kolech totiž budete se svým koníkem překonávat spoustu čím dál náročnějších překážek, které musíte vždy včas přeskočit. V každém kole máte omezený počet životů a když Vám dojdou, začnete úplně od začátku, tak…

Business Fun

5.11.2011
88%
Hra - Business Fun
Video se načítá
Opět jedna hra, ve které se budete starat o provoz restaurace či jiného obchodu. Za peníze, které jste zdědily si můžete vystavět vlastní obchod, ať už půjde o hračkářství či knihkupectví. Váš obchod můžete později vylepšovat a lákat na něj tak více zákazníků.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.
Hra - Pečování o mláďátka
Video se načítá
V této hře budete pečovat o zvířecí miminka. Potom, co k Vám přijdou, je uložíte do kolébky a hned jak se jim nad hlavou objeví bublina s jejich přáním co nejrychleji je nakrmíte nebo přebalíte. Když se budete starat správně, budou zvířátka spokojená odcházet a Vy dostanete dobře zaplaceno.

Exotická zvířátka

20.8.2012
90%
Hra - Exotická zvířátka
Video se načítá
V této hře plné roztomilých a často exotických zvířátek jako jsou papoušci nebo opičky, budete obsluhovat salon pro jejich mytí, česání a stříhání srsti. Buďte dost rychlé, než jejich majitelům dojde trpělivost.

Uklízení s Jennifer

5.12.2012
86%
Hra - Uklízení s Jennifer
Video se načítá
Holčička Jennifer se právě vzbudila a chystá se do školy. V jejím pokoji je ale strašný nepořádek, v kuchyni nemá nachystané jídlo na snídani a ani obleční a aktovku nemá v pořádku. Pomozte jí všechno správně uklidit a přichystat, aby mohla vyrazit. Abyste věděly jak má vypadat výsledek, můžete se…

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Burger Restaurant 3

19.3.2013
92%
Hra - Burger Restaurant 3
Video se načítá
Vítejte v novém rychlém občerstvení, které je vyhlášeno svými burgery i kuřecími křidélky. Vy se s tanete obsluhou tohoto vyhlášeného podniku, kde běžně stávají řady netrpělivých zákazníků na Vaše skvělé jídlo. Dokážete je včas obsloužit a připravit jim vše podle jejich představ?

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…
Hra - Jennifer Rose: Texas Saloon
Video se načítá
Jennifer Rose: Texas Saloon je výborná hra pro všechny milovnice obsluhovacích her, ve které se ocitnete na divokém západě. Stanete se majitelkou saloonu a budete muset rychle a správně obsloužit všechny své hosty.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.