Oblíbené hry

Cover Orange 3

17.7.2012
72%
Hra - Cover Orange 3
Video se načítá
Ochraňte pomeranče a další ovoce před zlým deštěm v třetím díle logické hry Cover Orange. V každém levely budete mít k dispozici několik herních prvků, které je potřeba rozmístit tak, aby se déšť k ovoci nedostal.

Valentýnský dárek

14.2.2012
85%
Hra - Valentýnský dárek
Video se načítá
Je tady Svatý Valetným a s ním skvělá hra, ve které se naučíte vyrobit ten nejlepší dárek pro každého zamilovaného. Co by mohlo být lepší, než vlastnoruční čokoládky ve tvaru srdce? Když se Vám správně povedou, budete si je moci podle fantazie nazdobit.

Továrna na oblečeníNÁŠ TIP

29.9.2012
96%
Hra - Továrna na oblečení
Video se načítá
Dokážete vyrobit a zabalit všechno oblečení, které k Vám bude rychle přijíždět na výrobní lince? Aby se Vám to podařilo, můžete za peníze povolávat své specializované spolupracovníky. Na začátku si vždy vyslechnete kázání protivného šéfa a na konci každého dne si budete moct přečíst (nebo přeložit)…

Lil Bratz Angel Baby

13.1.2013
96%
Hra - Lil Bratz Angel Baby
Video se načítá
Skákejte z obláčku na obláček a zachraňute roztomilá zvířátka jako malý Bratz andílek. Myší si dobře naplánujte úhel a sílu odrazu a skočte tak, abyste se dotkly co nejvíce zvířátek. Pokusů máte kolik chcete, ale omezené budete časovým limitem. Když se Vám v něm podaří zachránit všechna zvířátka,…

Touch the SkyHra na skóreHra o medaile

6.2.2013
76%
Hra - Touch the Sky
Video se načítá
Pokuste se v této hře doletět co nejdále. Za vydělané peníze budete moci kupovat nová vylepšení pro Váš dopravní prostředek a tím tak dosáhnout i delší vzdálenosti.

Tarzan Swing

20.9.2012
86%
Hra - Tarzan Swing
Video se načítá
Přeskakujte s Tarzanem z liány na liánu a najděte všech 15 banánů, které se v džungli ukrývají. Kromě odvážných skoků, čeká na vás i nebezpečí v podobě hadů a rozzuřených goril, které by vás snadno připravili o život.

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

Burger Restaurant

12.8.2011
81%
Hra - Burger Restaurant
Video se načítá
Další povedená hra s obsluhováním restaurace. Máte na starost obsluhu i přípravu jídel pro vaše zákazníci. Příprava jídla není obtížná, ale nesmíte zapomenout na všechny ingredience. Pokud se vám bude dařit, můžete se dostat do dalších levelů.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Holly Muffin Maker

8.4.2012
89%
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Vyrobte ty nejchutnější muffiny v této hře, která prověří i Váš postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost hned tři holčičky, které budou Vaše muffiny zdobit. Můžete si vybrat druh polevy, posypku i ovoce. Ale muffiny pojedou na běžícím pásu a čím dál rychleji a vy musíte ke zdobení odhadnout…

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Plážový podnik

24.9.2012
90%
Hra - Plážový podnik
Video se načítá
Otevřete si vlastní podnik na pláži, kde budete půjčovat lehátka, vodní atrakce, podávat občerstvení a vůbec se starat o své zákazníky, kteří se přišli pobavit. Musíte být ale dostatečně rychlí, aby jim při čekání nedošla trpělivost a neodešly od Vás.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.