Oblíbené hry

FWG Bridge 2

24.6.2012
87%
Hra - FWG Bridge 2
Video se načítá
Ve druhém pokračování logické hry FWG Bridge budte opět stavět mosty přes propasti. Musíte na sebe navazovat jednotlivé části materiálu tak, aby most vydržel i zátěž. Oproti prvnímu dílu jsou tu na výběr dva druhy materiálu a i rozpočet je omezenější.

Starlight

13.7.2012
80%
Hra - Starlight
Video se načítá
Nacházejte na noční obloze nové souhvězdí v logické hře Starlight. Otáčením náhledu musíte najít tu správnou polohu, ve které se souhvězdí zobrazí v celé své kráse. Hrát můžete ve třech obtížnostech, přičemž na nejtěžší úroveň budete mít jen třicet sekund.
Hra - Sářina lekce vaření - sušenky Pinata
Video se načítá
Všechny milovnice vaření budou mít jistě radost s další lekce vaření od oblíbené učitelky Sáry, která Vás tentokrát naučí originální recept na sušenky inspirované pinatami - tedy sladkostmi plněnými zvířátky. Jako vždy budete muset samy zvládnout celý postup pečení od přípravy ingrediencí až po…

Jungle Jumbo JumpHra s oceněním

12.5.2012
75%
Hra - Jungle Jumbo Jump
Video se načítá
Ve hře Jungle Jumbo Jump, která dokonale ověří váš postřeh si zalétáte se stvořením jménem Niko. Vaším úkolem bude ve vzduchu posbírat co nejvíce ovoce, které vás vynese stále výš a výš. Navíc kromě ovoce můžete natrefit i na rakety či motýly, které také zvyšují vaši rychlost.

Lofty Tower 2

15.4.2012
85%
Hra - Lofty Tower 2
Video se načítá
Lofty Tower 2 je návyková logická hra, jejímž cílem je v každém levelu postavit z připravených kostek věž do určité výšky. Aby se Vám to povedlo a žádná kostka nespadla, nebo se věž nezhroutila, budete muset uplatnit všechnu svou představivost a být opravdu opatrní. Zvládnete všechny levely?

Lofty Tower

20.1.2013
80%
Hra - Lofty Tower
Video se načítá
Máte dobrou rovnováhu? To si můžete ověřit v zábavné logické hře Lofty Tower, ve které bude Vašim úkolem postavit v každém kole co nejvyšší věž (minimálně do zadané výšky). Používat ale můžete jen kostky, které už na herní ploše jsou a žádná Vám nesmí při stavbě ani po jejím dokončení spadnout.

Arctic quest

8.4.2012
79%
Hra - Arctic quest
Video se načítá
Arctic quest je výborná logická hra, která prověří rychlost Vašeho uvažování. Z nebe Vám budou padat jednotlivé segmenty vzdušného ostrova. Ty musíte chytat a skládat na správná místa tak, aby se Vám podařilo zaplnit všechna místa.

A blocky Christmas

14.3.2013
73%
Hra - A blocky Christmas
Video se načítá
Logická hra, ve které musíte dát všechny kostky na své místo, přesně podle stínu. Ovládáte kostku s hvězdičkou, která funguje jako magnet a můžete tak chytit ostatní kostky, poskládat si je jak potřebujete a vložit na místo.

Om Nom Nombers

16.3.2012
76%
Hra - Om Nom Nombers
Video se načítá
Potrapte své mozkové závity v bezvadné matematické hře, která Vás bude určitě bavit. Vaším úkolem bude nakrmit zelenou příšerku a to tak, že z nabízených čísel poskládáte vždy výsledek, který bude chtít. Aby se Vám to povedlo, budete muset mezi čísla dát správná znaménka. K výsledku nevede vždy jen…

Free The Fish

6.11.2011
82%
Hra - Free The Fish
Video se načítá
V této hře budete muset pomoci rybičkám z uvěznění. V každém levelu jsou totiž připoutány řetězy a vaším úkolem uvolnit je z nich. Ne vždy to bude snadné a na řešení možná nepřijdete na první pokus. O důvod víc, proč ji vyzkoušet, určitě vás zabaví na dlouho.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Bella a Edward

2.4.2012
71%
Hra - Bella a Edward
Video se načítá
Upravte si hlavní hrdiny oblíbeného filmu Stmívání - Bellu i Edwarda podle svých představ. Vyberte jim postupně ten správný účes, barvu pleti, očí, doplňky i oblečení. Oba vypadají opravdu realisticky a určitě se Vám hra bude líbit.

Montris

21.4.2012
65%
Hra - Montris
Video se načítá
Zahrajte si jednu z nejstarších a nepopulárnějších her, které prověří Váš postřeh i plánoví schopnosti. Montris je totiž jedna z variant klasického tetrisu, ve kterém skládáte padající útvary z kostiček tak, aby do sebe zapadly a vytvořily souvislé řady. Každá celá řada potom zmizí a Vy dostanete…

Dogs Sewing

7.7.2011
71%
Hra - Dogs Sewing
Video se načítá
Máte rádi pletení či vyšívání? Tak potom je tato hra určená právě pro vás. Vaším úkolem v této hře je vyšít obrázek, který si vyberete. K dispozici máte různé druhy nití a bavlnek. Hra funguje na podobném principu jako omalovánky.

Making Anzac Biscuits

29.4.2012
80%
Hra - Making Anzac Biscuits
Video se načítá
Upečte ty nejlepší sušenky ANZAC. Tyto sušenky jsou nejpopulárnější v Austrálii a na Novém Zélandu, ale kdyby jste je chtěli zkusit doma, jistě Vám také zachutnají. Kdyby jste si nebyli jisté, tak se vyrábějí z ovesných vloček, mouky, kokosu, cukru, másla, zlatého sirupu, jedlé sody a vařící vody.

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)

Glassez

27.9.2012
80%
Hra - Glassez
Video se načítá
Zahrajte si tuto vynikající logickou hru, která opravdu prověří Váš úsudek a postřeh. Cílem hry je v každém kole zaplnit celý obrázek jednotlivými kousky. Každý kousek má ale jiný tvar a obrázek je čarami rozdělen tak, že se kousky nehodí všude. Je nutné proto dobře plánovat, abyste umístili…

Canufit

20.6.2012
73%
Hra - Canufit
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem v každém kole uspořádat písmena na hrací ploše tak, aby se nepřekrývaly. Avšak písmena musí být uspořádány uvnitř objektů nakreslených křídou, přičemž se těchto čar nesmí dotýkat.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.