Oblíbené hry

Hra - Valentýnská omalovánka
Video se načítá
Bílíží se svátek svatého Valentýna a tak je tu i tématická zamilovaná omalovánka. Vyberte si některý z docela široké nabídky obrázků a vymalujte ho podle vlastní fantazie. Své výtvory si můžete uložit nebo vytisknout a pozděj je třeba použít na valentýnské přání ;)

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

ZOO Dekorace 2

20.7.2013
70%
Hra - ZOO Dekorace 2
Video se načítá
Uspořádejte si Zoo podle vlastních představ. Není na tom nic těžkého, v této jednoduché, dekorační hře jde pouze o to si přeházet ZOO tak, jak chcete vy. Poskládejte vše, tam kde má být, je jen na vás jak si to poskládáte.
Hra - Chocolate Icecream Decoration
Video se načítá
Máte rádi dekorační hry? Potom určitě nezapomeňte vyzkoušet tuto onlinovku. Vaším úkolem je ozdobit zmrlinu či zmrlinový pohár. Vybrat můžete jak z nejrůznějších druhů zmrzliny tak ze spousty zdobících doplňků.

Uklízení s Jennifer

5.12.2012
86%
Hra - Uklízení s Jennifer
Video se načítá
Holčička Jennifer se právě vzbudila a chystá se do školy. V jejím pokoji je ale strašný nepořádek, v kuchyni nemá nachystané jídlo na snídani a ani obleční a aktovku nemá v pořádku. Pomozte jí všechno správně uklidit a přichystat, aby mohla vyrazit. Abyste věděly jak má vypadat výsledek, můžete se…

Titanic Couple

26.10.2012
77%
Hra - Titanic Couple
Video se načítá
Představte si na chvíli, že byste se staly hlavní hrdinkou jedné z nejslavnějších romantických scén všech filmů vůbec a ocitly jste se na palubě Titanicu. Co by tak bylo nejlepší mít oblečené a jaký účes se by se nejlépe hodil?

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Live Puzzle 2

27.9.2013
80%
Hra - Live Puzzle 2
Video se načítá
Tak tohle puzzle vám dá opravdu zabrat. Již druhé pokračování skvělé hry, kde skládáte neobyčejné puzzle. Obrázek je totiž animovaný a neustále běhá dokola. Je tedy mnohem obtížnější poskládat jednotlivé kousky k sobě. Podaří se vám to?

Live Puzzle

2.8.2013
79%
Hra - Live Puzzle
Video se načítá
Pokud vás už nebaví klasické puzzle, vyzkoušejte Live Puzzle. Vaším úkolem bude v každém kole poskládat pohyblivý obrázek. Zpočátku se vám to bude zdát možná náročné, avšak postupem času si dozajista najdete způsob, jak postupovat a obrázek tak správně poskládat.

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.

Slice the Box Remaster

17.9.2013
80%
Hra - Slice the Box Remaster
Video se načítá
Máme tu druhé pokračování této logické hry, ve které bude opět vaším úkolem správně nařezávat geometrické tvary. Co je těžkého na tom vystřihnout čtverec? Nenechte se zmást, v pozdějších levelech začne opravdu přituhovat. Podaří se vám vyřešit všechny levely?

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.

Fast Food Kitchen

13.10.2012
81%
Hra - Fast Food Kitchen
Video se načítá
V této zajímavé hře navštívíte kuchyň rychlého občerstvení, ze které byste jídlo určitě nechtěly. Všude je špína, nic není na svém místě a dokonce se tu prohání různá havěť. Pomůžete ji uklidit, než přijde hygienická inspekce?

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Birthday party clean-up

12.8.2011
85%
Hra - Birthday party clean-up
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem uklidit poté, co pořádáte narozeninovou párty. Vaše maminka potřebuje s úklidem pomoci jak před domem, tak v pokojích. Abyste se dostali do dalšího levelu, je vždy na daném místě potřeba pouklízet vše.

Swimming Pool

27.11.2012
83%
Hra - Swimming Pool
Video se načítá
Připomeňte si letní atmosféru ve výborné postřehové hře, kde bude Vašim úkolem uklidit zahradu po pořádné bazénové párty. Vysajte listí, setřete vysříkanou vodu, všechny odpadky nanoste do popelnice, oblečení a hračky do speciálních boxů. Dokážete to v časovém limitu?
Hra - Girly Birthday Room Cleanup
Video se načítá
V této hře se ocitnete v dětském pokoji po narozeninové oslavě. Oslava byla opravdu divoká a tak zbylo všude spousta nepořádku. Dokážete vše v časovém limitu uklidit? Odkadky bude potřeba vyhodit, hračky dát do správné krabice a ostatní věci vrátit na své místo.

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.