Oblíbené hry

Hairstyle Wonders

4.3.2013
80%
Hra - Hairstyle Wonders
Video se načítá
Pro všechny nadšené kadeřnice je tady pěkná hra, ve které budete moct svěřené slečně vytvořit některý z mnoha účesů. Je jen na Vás jakou délku zvolíte, jestli použijete žehličku na vlasy, nebo naopak natáčky a jakou barvu vyberete. Nejdříve ale bude třeba slečně vlasy pořádně umýt a vysušit. Úplně…

Crazy Chef

28.4.2012
85%
Hra - Crazy Chef
Video se načítá
Staňte se kuchařem ztraceným ve vlastní kuchyni. Stala se mu totiž magická nehoda a on se zmenšil na velikost mravence. Přes svůj handicap musí ale najít všechny ingredience do připravovaného jídla. V cestě mu budou stát švábi a mravenci, kteří jsou teď pro něj opravdovými příšerami.

Shoes Quiz

25.11.2012
93%
Hra - Shoes Quiz
Video se načítá
Na jaké botičky máte dnes náladu a které by se k Vám nejvíce hodily? To se dozvíte v této super hře s testem nálady. Odpovězte na sérii jednoduchých otázek (vždycky si vyberete kliknutím jeden ze dvou obrázků, který je Vám sympatičtější) a na konci se Vám ukážou ty pravé boty pro Vás. Navíc si je…

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video se načítá
Tato hra ověří Vaše kuchařské dovednosti v několika minihrách, které bude hodnotit Minnie a její kamarádi. Vyzkoušíte si svou paměť při aranžování jídla na talíř, odhad při opékání masa i postřeh při míchání barevných polévek. Kolik bodů za své výkony dostanete?

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Swimming Pool

27.11.2012
83%
Hra - Swimming Pool
Video se načítá
Připomeňte si letní atmosféru ve výborné postřehové hře, kde bude Vašim úkolem uklidit zahradu po pořádné bazénové párty. Vysajte listí, setřete vysříkanou vodu, všechny odpadky nanoste do popelnice, oblečení a hračky do speciálních boxů. Dokážete to v časovém limitu?

Birthday party clean-up

12.8.2011
85%
Hra - Birthday party clean-up
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem uklidit poté, co pořádáte narozeninovou párty. Vaše maminka potřebuje s úklidem pomoci jak před domem, tak v pokojích. Abyste se dostali do dalšího levelu, je vždy na daném místě potřeba pouklízet vše.

Shrek puzzle 1

17.3.2012
62%
Hra - Shrek puzzle 1
Video se načítá
Poskládejte obrázek oblíbeného Shreka a jeho přátel! Obrázek má moc pěknou grafiku a určitě se bude líbit nejen milovníkům tohoto zeleného zlobra. Navíc je hra vhodná i pro mladší hráče, protože po celou dobu je obrázek slabě na pozadí vidět.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.
Hra - Sladké rýžové koláčky
Video se načítá
Naučte se originální recept na sladké kulaté rýžové koláčky. Každá část přípravy je navíc malou hrou, ve které dokážete svůj postřeh a rychlost. Omyjte rýži, rozmačkejte ji, uvařte, zabalte do ní sladké překvapení a vše dobře upečte.

Top That Doux

24.5.2012
85%
Hra - Top That Doux
Video se načítá
Top That Doux je jméno restaurace, ve které se v této hře stanete obsluhou. Dokážete včas připravovat celá menu z polévky, nápoje i hlavního chodu podle osobních přání Vašich zákazníků?

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Sushi Cat 2 TGP

9.1.2013
90%
Hra - Sushi Cat 2 TGP
Video se načítá
Pusťte roztomilou kulatou kočičku na překážkovou dárhu, kde na ní čekají nejrůznější dobroty. Vašim cílem je odhadnout dobrý okamžik a nejlepší místo pádu tak, aby cestou sebrala co nejvíce jídla a spadla do pelíšku odznačeného co nejvíce body. Když se v kadém kole dostatečně nají, postoupíte dál.

Nakrm koníčky

12.11.2012
91%
Hra - Nakrm koníčky
Video se načítá
Tato hra s krásnými koňmi ověří Vaši rychlost i postřeh. Přicházející koně totiž budete muset velice rychle krmit. Posílejte jim talíře s jídlem dříve, než dojdou úplně k Vám. Prázdné talíře zase sbírejte a mezerníkem znova plňte. Koníci přicházejí ve čtyřech řadách takže úkol to nebude vůbec…
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Woobies

20.8.2012
89%
Hra - Woobies
Video se načítá
Tak taková postřehová hra tu ještě nebyla. Za úkol budete mít vystřelovat barevné kuličky a spojením tří stejných barev je odstraňovat z herního pole. Tento princip jistě znáte. Tato hra je ale výjimečná svou krásnou grafikou a ztvárněním kuliček, které jsou chlupaté, roztomilé a budou se na Vás…
Hra - Barbie solon pro zvířátka
Video se načítá
V klasickém růžovém Barbie stylu si v této hře otevřete salon pro domácí zvířátka, kde se budete starat o pejsky a kočičky. V každém kole budete muset být rychlejší a rychlejší, abyste včas dokázali plnit všechny jejich přání a potřeby.

Čokoládové bonbóny

20.8.2012
78%
Hra - Čokoládové bonbóny
Video se načítá
Nejen pro milovnice čokolády je tady super vařící hra, ve které si vyrobíte vlastní domácí čokoládové dobroty. Užijete si vaření i zdobení a přitom budete mít na každý úkon omezený časový limit, ve kterém ho musíte zvládnout.
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.